Eşeleşen Geçme :/

masterthone

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar çalıştıgım bi kategori var eskiden hiç eşleşen yoktu şimdi eşleşen yağıyor tüm videolarım bir gün sonra eşleşen 3.tarafa düşüyor direk atıyorum videoları bişey yapmıyorum. dakika sını flan söylemiyorr şu dakikadan dolayı diye.

sadece şu yazıyor

Görsel işitsel içerik yöneten:
xxxx

eşleşen geçmek için neler yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz :(

Aynen sorun bendede var surekli ülke geneli engelleme geliyor.

görsel içerikse yapacak birşey yok hocam.

evet görsel işitsel hocam. ya renklerle vs oynayarak çerçeve eklyerek flan geçme şansımız yokmu :( eminim bu forumda geçen vardır ancak söylemiyolar :( neden böyle yapıyolar anlamıyorum sonuçta herkese yeter youtube ya

Görseli geçersin çerçeve ile ama işitsel yani ses büyük problem. Sesi hızlandırman lazım o da çok anlamsız oluyor. Çalıştığın katagori her neyse o videoları yükleyen kişi bunu youtubeye bildirmiş. istese dünya geneli de engellettirir ama eşleşen gönderiyor yani senin videoların ona çalışıyor.

Camtasia 8 de çerceve ekleyebilirsin ama kenarları kalın olmak zorunda. Görsel yönden kurtulursun ama video %35 %40 oranında video küçülür.

Görseli geçersin çerçeve ile ama işitsel yani ses büyük problem. Sesi hızlandırman lazım o da çok anlamsız oluyor. Çalıştığın katagori her neyse o videoları yükleyen kişi bunu youtubeye bildirmiş. istese dünya geneli de engellettirir ama eşleşen gönderiyor yani senin videoların ona çalışıyor.

Camtasia 8 de çerceve ekleyebilirsin ama kenarları kalın olmak zorunda. Görsel yönden kurtulursun ama video %35 %40 oranında video küçülür.

sesi kıssak geçmezmi hocam :/

sesi kıssak geçmezmi hocam :/

Kökten kısarsan geçer. Belli bir oranda duyulacak kadar kısıp denemedim. Ama pek umudum yok acıkcası,ses algoritması değişmiyor çünkü kısınca. Ancak hızlandırısan ses üst üste biner geçer. Ya da sesi değiştirirsen. O kadar da uğraşmaya değiyosa deneme yanılma yoluyla bulabilirsin. Az kalın çerceve görseli geçiyor ama test edildi onaylandı.

Kökten kısarsan geçer. Belli bir oranda duyulacak kadar kısıp denemedim. Ama pek umudum yok acıkcası,ses algoritması değişmiyor çünkü kısınca. Ancak hızlandırısan ses üst üste biner geçer. Ya da sesi değiştirirsen. O kadar da uğraşmaya değiyosa deneme yanılma yoluyla bulabilirsin. Az kalın çerceve görseli geçiyor ama test edildi onaylandı.

camtasia ile hızlandırabilirmiyim ?, şöyle hocam yani bikere yapsam bi 30 40 videoya sonra full onları kopyalarım ugraşmam her zaman yani ben bi kere uğraşcam başkada uğraşmıycam aynı videoları atıcam. ama hepsi tamamen geçtiğinden emin olmam gerekiyor. sesi hızlandırmam şikayet alırmı acaba :S

Camtasia da ses hızlandırılabilir. Sesle görüntü birse ayrı değilse ikisi birden hızlanır. Şikayet eder mi izleyiciler bilemiyorum ama görüntü baya küçülecek çerceve ile ona mızmızlanıyorlar :)

olay görüntü eşleşmesinde bitiyorsa basit. Ses olayı biraz zor.

Görüntüyü bu şekilde geçersin hocam ;)

program adı: Camtasia Studio 8 full sürüm

1PpNBN.gif

zRGnL7.gif

on1YgR.png

Son düzenleme:
Camtasia da ses hızlandırılabilir. Sesle görüntü birse ayrı değilse ikisi birden hızlanır. Şikayet eder mi izleyiciler bilemiyorum ama görüntü baya küçülecek çerceve ile ona mızmızlanıyorlar :)

görüntü ile ses bir hocam video şeklinde hızlanırsa ikisi birden hızlanır diyosun :/ o sıkıntı :(

zRGnL7.gif

çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun sesi de halldersek iş tamamdır

Video ile sesi ayırabilirsin az uğraşınca o halledilir de. Ses hızlansa video normal kalsa bu seferde sesle video uyuşmaz. Arkadaşında dediği gibi ses eşleşeni sıkıntılı bir durum

1PpNBN.gif

zRGnL7.gif

3 ay dir bu yontemle geçiyordum 3.taraf eşleşmeyi ama şimdi eski videolara bile ülke geneli engeli geliyor acaba bu kişi benim editlediğim videoları tekrar yukleyerek mi telif atiyor?

Allah razı olsun deniyce de bu ne yapıyor tam olarak hocam :)

videonun ses dalgalarını değiştiriyor. Sonuçta Karşınızdaki bir makina ve ona ne programlanmış ise onları yakalıyor. Bu ayarlarda ses daglaları ve titreşimleri ile oynama yapıyor google sistemi yakalayamıyor. Dediğim gibi %100 sonuç vermez ama bazen atlattıklarıda oluyor.

3 ay dir bu yontemle geçiyordum 3.taraf eşleşmeyi ama şimdi eski videolara bile ülke geneli engeli geliyor acaba bu kişi benim editlediğim videoları tekrar yukleyerek mi telif atiyor?

tekrar yukleyerek mi telif atiyor? Diye bişey yok hocam. Benim takip ettiğim bir program var adamlar toplu telif attıklarında tüm kanallar kapanıyor ama benim kanal kapanmıyor. Şikayet gelince kanalı kople kapattırıyorlar. Orjinal video ile hiç alakası yok çünkü. 1 video için 15-20 dk zaman harcıyorum orjinalliğini bozuyorum böyle birkaç ay idare ediyor. Ama şirket kanalımı özel olarak şikayet ediyor kanaldaki bana özel intro bile teliften kapanıyor :)

7mBqBa.jpg

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi video bende geçiriyorum ama sonrasındaki gün dünya engeli geliyor yani belli tarama aralıkları var mesela benim 5 gün önce geçirdiğim sponge duruyor ama iki gece pncekiler hepsi bu sabah dünya engeli vermiş ama buyuk ihtimal yarın veya iki gün sonra tekrar yüklemeler devam eeebilecektir. Cms kontrol paneli nasıl kullanıyor bilmiyorum ama
Yüklemek istediğiniz içerikleri filtre kısmında bugün ve bu hafta diye inceleyin bir sonuca varcaksınız ben çizgi filinleri böyle takip ediyorum böylelikle üst üste dınya engeli yemiş olmazsınız dsl maç adresi değiştirilemiyor yada ortulemiyor ve bunun da tarama aralığı 16-24 saattir dşte tahmin ediyorum ip ve maç adeesleriniz böyle karalisteyw alınmış oluyor . Yani kısacası bu kadar soylebiliyorum. Kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri