Eşinizi veya Ailenizi Korumak İstiyorsanız

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.. herkesin son dönemdeki gündemden haberi vardır.. acımız büyük.. bir insanın katledilmesine sadece seyirci kaldık.. devlet büyüklerimiz sadece kınadıklarını söyleyerek konuyu her zaman ki gibi unutturmaya çalışıyorlar.. başaracaklar da zaten.. çünkü yasakçı bir toplum için bu şart.. neyse burasını tartışmayacağım çünkü tartışılacak bir yanı yok..

Ben de evliyim ve eşimi korumak benim için herşeyden önce gelir.. aklımda olan bir durumdu ancak bu olaydan sonra arayışa girdim ve bir program buldum..

Bu program hem Android Hem IOS'tan kullanıllabiliyor ve hem de internet sitesinden giriş yapılark kullanılabiliyor..

Programın adı Life360 'dır.

Fazla ayrıntıya girmeden bu programın mantığı şudur;
Çevrenizi oluşturarak bu gruba istediğiniz kadar kişiyi ekleyebiliyorsunuz ve kimin nerede olduğunu navigasyon ile anlık olarak görebiliyorsunuz.. programda panik butonu da vardır.. Ayrıca belli konumlar belirleyerek eşinizin veya çocuğunuzun bu konumdan ayrılması durumunda otomatik olarak size mesaj gönderilmektedir.. Bu detayları programı kullanarak hemen çözebilirsiniz çünkü program türkçedir..

Ben önce eşimin telefonuna kurdum ve daha sonra kendi telefon numaramı davet ederek kendi telefonuma da kurdum.. eşiminki android benim ki ise IOS tur herhangi bir sorun yok.. programı yeni keşfettiğim için fazla detay veremiyorum ama muhakkak eşinizi, ailenizi, çocuğunuzu korumak için ve onun nerede olduğunu görebilmeniz için yapılmış müthiş bir programdır..

programın internet sitesi https://www.life360.com

ayrıca programda birden fazla kişi ekleyip birden fazla kişiyi takip edebilirsiniz.. ayrıca karşıdaki kişi de sizi bu programdan takip edebilir.. yani birbirinizin nerede olduğunu kolayca öğrenebileceksiniz.. Allah bu programı yazandan razı olsun.. sorusu olsan varsa buradan sorabilirsiniz..

SİZDEN TEK RİCAM KONUYA BİR POST ATARAK KONUNUN TOPTA KALMASINI SAĞLAMANIZ. BİR DE BU YAZIYI FACEBOOK HESABINIZDA PAYLAŞIRSANIZ TÜM TÜRKİYEYE YAYILIR VE CİDDİ BİR GÜVENLİK DUVARI OLUŞTURULUR

Son düzenleme:
Faydalı bir program, teşekkür ederiz [MENTION=15171]Katip[/MENTION]

Dipnot: Bu konuya siyaset bulaştırmayalım, siyaset forum kuralları gereği yasaktır. Konuya siyaset bulaştıranlar sorgusuz cezalandıralacaktır, buda aynı zamanda bir uyarı olsun.

Sadece programı tartışalım.Kullanan varmı, farklı bir program önerisi olan varmı..

Şu idamı kaldıranların ALLAH belasını versin . Şuna bak ya ailemizi korumak için programa ihtiyaç duyuyoruz. Nasıl bir toplumduk nasıl bir topluma dönüştük.

windows Phone telefonu olanlarda kullanabilir. Programı kullanıyorum uzun zamandır çok iyi :)

Ne denir ne söylenir bilemiyorum.. eşi olan çocuğu olan benim hissettiklerimi çok daha iyi anlar.. bu anneniz de olabilir ailenizden birisi de.. bu program bir nebze olsun eşimi rahatlattı.. ÜŞENMEYİN kurun bence ve zor bir yanı yok gerçekten içim rahat eşim işten çıkış saati belli açıyorum programı takip ediyorum nerede diye.. gözüm arkada kalmıyor..

Program aslında çok güzel düşünülmüş ama maalesef erişim sağlayabilmek için ağların sürekli aktif olması gerekiyor.Karşıdaki interneti kapatırsa erişemezsiniz :(

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] sağolasın :D güzel program her türlü işe yarar.

iPhone'da arkadaşımı bul uygulaması işimi görüyordu. Ama buna da bir bakayım.

Bizim kızlar bunu kullanmaz .

paylaşım için teşekkürler... allah yardımcımız olsun nasıl bir topluma dönüşüyüruz...

güzel uygulama hocam bir kaç arkadaşım daha kullanıyor ve basit kullanımlı bir program. [MENTION=12076]cuslaw[/MENTION] arkadaşında dediği gibi internet kapandığında anda erişilemiyor malesef.

Arkadaşlar merhaba.. herkesin son dönemdeki gündemden haberi vardır.. acımız büyük.. bir insanın katledilmesine sadece seyirci kaldık.. devlet büyüklerimiz sadece kınadıklarını söyleyerek konuyu her zaman ki gibi unutturmaya çalışıyorlar.. başaracaklar da zaten.. çünkü yasakçı bir toplum için bu şart.. neyse burasını tartışmayacağım çünkü tartışılacak bir yanı yok..

Ben de evliyim ve eşimi korumak benim için herşeyden önce gelir.. aklımda olan bir durumdu ancak bu olaydan sonra arayışa girdim ve bir program buldum..

Bu program hem Android Hem IOS'tan kullanıllabiliyor ve hem de internet sitesinden giriş yapılacak kullanılabiliyor..

Programın adı Life360 'dır.

Fazla ayrıntıya girmeden bu programın mantığı şudur;
Çevrenizi oluşturarak bu gruba istediğiniz kadar kişiyi ekleyebiliyorsunuz ve kimin nerede olduğunu navigasyon ile anlık olarak görebiliyorsunuz.. programda panik butonu da vardır.. Ayrıca belli konumlar belirleyerek eşinizin veya çocuğunuzun bu konumdan ayrılması durumunda otomatik olarak size mesaj gönderilmektedir.. Bu detayları programı kullanarak hemen çözebilirsiniz çünkü program türkçedir..

Ben önce eşimin telefonuna kurdum ve daha sonra kendi telefon numaramı davet ederek kendi telefonuma da kurdum.. eşiminki android benim ki ise IOS tur herhangi bir sorun yok.. programı yeni keşfettiğim için fazla detay veremiyorum ama muhakkak eşinizi, ailenizi, çocuğunuzu korumak için ve onun nerede olduğunu görebilmeniz için yapılmış müthiş bir programdır..

programın internet sitesi https://www.life360.com

ayrıca programda birden fazla kişi ekleyip birden fazla kişiyi takip edebilirsiniz.. ayrıca karşıdaki kişi de sizi bu programdan takip edebilir.. yani birbirinizin nerede olduğunu kolayca öğrenebileceksiniz.. Allah bu programı yazandan razı olsun.. sorusu olsan varsa buradan sorabilirsiniz..

SİZDEN TEK RİCAM KONUYA BİR POST ATARAK KONUNUN TOPTA KALMASINI SAĞLAMANIZ. BİR DE BU YAZIYI FACEBOOK HESABINIZDA PAYLAŞIRSANIZ TÜM TÜRKİYEYE YAYILIR VE CİDDİ BİR GÜVENLİK DUVARI OLUŞTURULUR

Çk yararli paylasim tesekkurler...

Allah razı olsun üstad güzel bilgi teşekkür ettim. İş çıkışı eve gider gitmez hallediyorum nolur nolmaz :)

Özgecan katledildiğinde de böyle bi program olsaydı diye düşünmüştüm hatta arkadaşlarla böyle bi program yazalım diye konuşuyoduk meğer bizim düşündüğümüzden daha geniş kapsamlısı varmış çok sağol hocam çok yararlı bi program tüm arkadaşlarıma facebook ve twitter'dan paylaştırıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri