Eşit Ağırlık Öğrencisi Yazılım Mühendisliği Okuyabilirmi ?

grumpynub

Kayıtlı Üye
Selam herkese.

Bu sene 11. sınıfa geçtim. Alan olarak eşit ağırlığı seçtim. Bu seneki müfredata göre zaten hem mat 1 hemde mat 2 göreceğiz okul dersleri olarak. Sorum şu; yaz tatilinde fen 2 konularına çalışsam ve üniversite sınavında puan tutturabilirsem yazılım mühendisliği okuyabilirmiyim ? okurken zorlanırmıyım ?

Bunu biz nasıl bilelim zorlanıp zorlanmayacağın tamamen senin elinde. Puanı tutturabilirsen gidebilirsin ama bölüm dışı yer tercih edince puan düşüyordu galiba, puanı tutturduktan sonra gerisi tamamen senin elinde zorlanabilirsin de zorlanmayabilirsin de.

hocam rahat ol üniversitede öyle uzay fiziği matematiği görmüyorsun aksine belirli konular olduğu için ve sorular 3-5 belirli olduğu için rahat oluyorsun... üniversite yıllları lys ye çalışmak kadar stressli değil

Üniversiteyi kazan bi şekilde bitirirsin.

Çalışırsan yapamayacağın bir şey yok.Zor diyenlere kulak asma geçen geçiyor.

özel üniversiteye git durumun varsa :) ben öyle yapicam insallah alanına yoğunlaş normal konularla fazla bilgili değilim, özelde bunlar pek sorun olmuyor araştırmalarıma göre yazılım mühendisliği çok çok iyi bi seçenek umarım başarırsın

Hocam programlaman iyiyse bile zorlanabilirsin çünkü saçma sapan dersler görüyosun :D Ben fizik 2 yi hala vericem mesela son sınıftayım. Ama gerçekten istiyosan vede üniversiteye gidince benim gibi boşlamıcaksan git bence geleceği açık sonuçta.

çok çalışmalısın anca öyle ama bence sağlık üzerine okuyup yazılımı bilge adam gibi kurslandan öğrenebilirsin daha iyi olur senin içinde

çok çalışmalısın anca öyle ama bence sağlık üzerine okuyup yazılımı bilge adam gibi kurslandan öğrenebilirsin daha iyi olur senin içinde

Kursların da tam anlamı ile bana öğreteceğini bilsem gözüm kapalı gideceğim. Yazılımı seviyorum ancak , düzgün bir kurs kişi bulabilmiş değilim. İnternetten videolar izleyerk vs bir aralar başlamıştım ama tıkandığın yerde sorunu çözmek zor oluyo danışabileceğin birisi daha iyi. Ama malesef öyle bir kurs yok. Bilge adam , btakademi bir aralar çok araştırmıştım.

Uçan sandalyeden gönderildi..

Kursların da tam anlamı ile bana öğreteceğini bilsem gözüm kapalı gideceğim. Yazılımı seviyorum ancak , düzgün bir kurs kişi bulabilmiş değilim. İnternetten videolar izleyerk vs bir aralar başlamıştım ama tıkandığın yerde sorunu çözmek zor oluyo danışabileceğin birisi daha iyi. Ama malesef öyle bir kurs yok. Bilge adam , btakademi bir aralar çok araştırmıştım.

Uçan sandalyeden gönderildi..

hmm iyi araştır taraştır üniversitede sadece okuduğun bölümle ilgili dersleri öğretmiyorlar, yada öğrenmek istediğin şeyi o kadar çok disiplinler arası ders veriliyor ki hangisini yapmak istediğin hakkında kafan karışıyor, benim nacizane fikrim üniversitede zaman kaybetmemek, 5 yıl üniversitede malzeme mühendisliği okudum (gerçi sosyal hayatım çok hızlı geçti, bölümün iş olanaklarıda iyi ) fakat zaman kaybı olarak gördüm

Puani tutturduktan sonra problem degil bic bir sey cunku derslerin liseyle alakasi sadece temel derslerin matematigin falan temel konularinin ayni olmasi eger firsatin varsa yazilim okuyan biriyle ve bilgisayar okuyan biriyle konus ona gore degerlendirme yap ama ondan once puan yapmaya bak tercih donemi her sey degisecektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri