Eski Hesabların Avantajı

• Kullanıcı Mirzabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mirzabey

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.m-kmakina.com
Selam aleykum eski hesabımın actım suan 2007 kayıtlı yani 7 yıllık bir hesab bbana ne gibi avantajı olur bu kanala yükleneyimmi.Birde satsak para edermiki :)

boş kanal eski de olsa para etmez. bence ski kanla ile yeni kanal arasında hiç bir fark yok.öyle olsaydı ihtar gelmezdi telif gelmezdi.yeni kanal ile eski kanalın video yükleyerek para kazanma anlamında hiç bir farkı yok bence. tabii ki bu benim şahsi düşüncem.

ben eski kanalın faydasını çok gördüm.

video izleniminde çok işe yarıyor.

boş kanal eski de olsa para etmez. bence ski kanla ile yeni kanal arasında hiç bir fark yok.öyle olsaydı ihtar gelmezdi telif gelmezdi.yeni kanal ile eski kanalın video yükleyerek para kazanma anlamında hiç bir farkı yok bence. tabii ki bu benim şahsi düşüncem.

Haklı olabilirsin ben sadece ön plana cok cıktıgını duydum.Mesela benim dizi projem var telif haksız onun icin kullancam bakalım ne fayda etcek

Eski kanalın olunca elbette ihtar yersin ölümsüzlük iksiri yok sonuçta. Lakin belli başlı avantajları vardır elbet. Izlenim vs vs. Ayrıca yeni kanala mı daha iyi gözle bakacaktır yoksa eski kanala mı ? Bunu sadece düşünerek bile cevaplandırabiliriz.

Ayni durumdayiz.

Kayit tarihim 2007, pek anlamadigim icin faydasini goremedim ama hic yoktan itibarimiz vardir heralde :)

Biz suan yeni hesapla facebook sayesinde günlük 15-20 kazanıyoruz en azından bu hesabla bir tane haber blogu acarız birde ekip yaaprım kendime hem haber vişdseoalrı hem gündem haberleri ama işte haber sitesinde adsens eoılurmu ki :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri