Eski Sevgilim İle Kadıköy'de Nerede Buluşabilirim? Rahatça Konuşabileceğimiz Mekan Tavsiyeleri

mixnewss

Kayıtlı Üye
Eski sevgilimle bulusma kararı aldım yaklasık 2 saat sonra buluscaz cepteki para total 80 lira büyük ihtimalle aksam yemeği yenmiş olucaz İstanbul kadı köyde ben nereye gideyim sakin rahat konusabilcegimiz bir yer arıyorum beyler varmı yardımcı olan

Cevap: Eski Sevgilim İle Kadıköyde Nerede Buluşabilirim? Rahatça Konuşabileceğimiz Mekan Tavsiyeleri

Hocam başlığı düzelttim, umarım yardımcı olur mekan bilen arkadaşlar..

Kahverengi Cafe var, Rexx sinemasının bir üst sokağındaydı sanırım orayı tavsiye edebilirim.

Kadıköyü çok severim. Simit sarayı vardı adını tam hatırlamıyorum, tam karşısında bujiteri dükkanı vardı. Orada arada 2 3 mekan olması lazım 2 katlıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Umarım aranız düzelir. ;) :)

Tabiki Boğa

Rahatça derken ajanlar mı takip edicek

Dipnot: ilişkini parlak görmüyorum kızı çok düşünüosun

İstanbula konser için gelmiştim Kadıköy'ü gezmeden gitmiyeyim dedim gerçekten çok güzel bir yer taksimi hep överlerdi Kadıköy'den güzeli yok.

paşa zurna dürüm der ve kaçarim küfür yememek için :)

Kadıköyü çok severim. Simit sarayı vardı adını tam hatırlamıyorum, tam karşısında bujiteri dükkanı vardı. Orada arada 2 3 mekan olması lazım 2 katlıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Umarım aranız düzelir. ;) :)

Reis ara düzeltme değilde son hesaplasma tarzında bişi ya hesaplaşmada değilde işte aman ne olursa şaşırmıcagım bir bulusma işte: )

Reis ara düzeltme değilde son hesaplasma tarzında bişi ya hesaplaşmada değilde işte aman ne olursa şaşırmıcagım bir bulusma işte: )

Valla o hesaplaşma yalan olur, benden söylemesi. :)

İkinizde göz göze gelince o 5 saniyede ikinizin aklından geçmişte olan yüzlerce sahne geçecek. (:

Kadıköyde Özsüt var rıhtımda temiz bir yer

hocam özsütte ne bileyim ya ben tekrar yazayımmı nasıl bir yer olması gerektiği arabam yok ama ulasım normal ölçüde rahat olsun çok aramiim ikincisi tartısmalı geçebilir sakin bir yer olsun şimdi zırt pırt garson gelip abi yavas demesin .D ama çok lay laylom bir yerde olmasın

---------- Mesaj saat 18:18:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:17:49 civarında gönderildi. ----------

Sesim yankılansın diosun kıza olan tutumunu sevdim

Acıma Acıncak hala düşme Politikam DÇ:

---------- Mesaj saat 18:19:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:18:31 civarında gönderildi. ----------

Valla o hesaplaşma yalan olur, benden söylemesi. :)

İkinizde göz göze gelince o 5 saniyede ikinizin aklından geçmişte olan yüzlerce sahne geçecek. (:

ozaman ben öperim oda tokat atar olamdı geri çeker kendini tüm konusma gegin geçer :D

hocam özsütte ne bileyim ya ben tekrar yazayımmı nasıl bir yer olması gerektiği arabam yok ama ulasım normal ölçüde rahat olsun çok aramiim ikincisi tartısmalı geçebilir sakin bir yer olsun şimdi zırt pırt garson gelip abi yavas demesin .D ama çok lay laylom bir yerde olmasın

---------- Mesaj saat 18:18:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:17:49 civarında gönderildi. ----------

Acıma Acıncak hala düşme Politikam DÇ:

Kızın yanında görecem ben seni :)

---------- Mesaj saat 18:20:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:40 civarında gönderildi. ----------

Adam tam bir aşk adamı

bence starbucksa git barışma falan olmuyucaksa en az zararla atlamak lazim :) :)

Halitağa caddesinde istiklal var.Balonun karşısında kafka cafe var ama buralar biraz tuzludur.Rıhtımdan boğaya çıkarken sağda simit sarayı var.O sokaktan girerseniz yine sağda teras cafe var.Sokağı bitirdiğinizde sola dönerseniz az ileride aram cafe var.Devam ederseniz vasgal var.Daha da ilerisinde felicita var.Halitağa ve bahariye tarafında güzel yerler var.

---------- Mesaj saat 18:32:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:31:19 civarında gönderildi. ----------

1 saat öncesinden git.Halitağa-bahariye-moda taraflarını gez güzel yerler bulursun.Şu an aklıma gelenler bunlar.Önceden bilseydim direk ben birkaç yer gösterirdim ama yeni girdim eve :)

Kızın yanında görecem ben seni :)

---------- Mesaj saat 18:20:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:40 civarında gönderildi. ----------

Adam tam bir aşk adamı

iş duygusal olmasa video çekerdim o hallerimi ne özgün çalışma olurdu be .D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri