Eski sürüm camtasia arıyorum

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar eskiden camtasiayı sitesinden indirip video falan yükleyebiliyordum youtube a.Ancak son sürüm çıkmış onu indirince premium userlar yükleme yapabilir gibisinden uyarı alıyorum.Eski sürüm camtasiayı nerden bulurum?

Ben son sürüm kullanıyorum şuan denedim bir sıkıntıyla karşılaşmadım yükledi

Direkt youtube'a video yükleme özelliğini kullanmadım hiç maalesef

Youtube a yüklemeye çalışınca bende böyle oluyor:

Hocam siz nerden indirdiniz bilmiyorum.Ben sitesinden indirdim.Bende olmuyor :(

Direkt yüklemede sorun çıkarabilir ama bunun dışında bir de son sürümde camtasia yazısını falan getiriyor ekrana.

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:48 ----------

Eski sürümleri indir onlarda 1 ay boyunca tam sürüm gibi kullanabiliyorsun.

Forumda camtasia trial resetleme var oradan da dolunca sıfırlayabilirsin.

Direkt yüklemede sorun çıkarabilir ama bunun dışında bir de son sürümde camtasia yazısını falan getiriyor ekrana.

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:48 ----------

Eski sürümleri indir onlarda 1 ay boyunca tam sürüm gibi kullanabiliyorsun.

Forumda camtasia trial resetleme var oradan da dolunca sıfırlayabilirsin.

Peki hocam bunu silip deniyeyim.Sağolun.

Yeni sürüm bende cok fazla program durduruldu hatasi veriyor. Eski sürüm vermiyor bunu baska yasayan var mi?

Bende torrenten indiriyorum full versiyonu iki gün kullandıktan sonra hep bu hatayı veriyor neden anlamıyorum. Bu konuda camtasia yükleme konusunda yardımcı olabilecek varmı ?

Bende torrenten indiriyorum full versiyonu iki gün kullandıktan sonra hep bu hatayı veriyor neden anlamıyorum. Bu konuda camtasia yükleme konusunda yardımcı olabilecek varmı ?
Bunun için iki işlem önerebilirim.

İlk olarak bilgisayarınızda güvenlik duvarı açık ise gelişmiş ayarlardan camtasia.exe için gelen ve giden kurallardan engelleyin trafiğini. Full şekilde kullanabilirsiniz. Tabi öncesinde full olarak kurulursa.

İkinci olarak eski bir sürümü kurun ve programı güncellemeyin 30 gün sonunda forumda camtasia Trial resetleme konusu var oradan işlem yapabilirsiniz.

Eğer son sürümünü yükler ya da güncelleme yaparsanız bu ekran ile karşılaşabilirsiniz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun için iki işlem önerebilirim.

İlk olarak bilgisayarınızda güvenlik duvarı açık ise gelişmiş ayarlardan camtasia.exe için gelen ve giden kurallardan engelleyin trafiğini. Full şekilde kullanabilirsiniz. Tabi öncesinde full olarak kurulursa.

İkinci olarak eski bir sürümü kurun ve programı güncellemeyin 30 gün sonunda forumda camtasia Trial resetleme konusu var oradan işlem yapabilirsiniz.

Eğer son sürümünü yükler ya da güncelleme yaparsanız bu ekran ile karşılaşabilirsiniz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler hocam torrente bir yükleme şekli buldum hallettim ful sürüm yükledim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri