Eski tarihli taş gibi gmail

• Kullanıcı Albays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Albays

Kayıtlı Üye
Selamlar, elimde 2020 Mayıs'tan kalma neredeyse 1 yıllık mailler bulunuyor. Hepsi taş gibi :)

Adet Fiyat :7 TL

Stok : 19

Toplu alımlarda indrim sağlanır.

TÜM MESAJLARI BÜYÜK YAZMAK YASAK: THRAYLER

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam yanlış anlama ama eski de sayılmaz bunlar, yanıltıcı başlık olmuş. 2015 maillerini 3.5 tl'den alıyorum halen, 2020de açılan mail böyle değerli oluyorsa ben kanal üretme işini bırakıp bu işe gireyim

Ben de dedim 2010 mailleri mi satıyor?

Hocam serbest piyasa kii çok şükür elimde kaldı diye 50 krştan vermiyorum. Piyasayı düşürmediğim sürece sorun yok bence :) Teşekkürler :D

Arkadaşlar alan varsa iki saat önce açtığım maillerin tanesini 25 liradan satıyorum. Taş gibi hepsi. (!)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri