eski video arsivi olanlar

dreamblack

Kayıtlı Üye
eski kısa videoları topluyorum arkadaslar 2010 ve öncesi videolar tercihimdir

video katagorisir: komik, ilginç, etkileyici videolar

bu videolar genelde otel sahiplerinde bulunur merkezi yayın yaptıkları için komik videoları arsivleyenler oluyor varsa aranızda o videolara talibim

eski kısa videoları topluyorum arkadaslar 2010 ve öncesi videolar tercihimdir

video katagorisir: komik, ilginç, etkileyici videolar

bu videolar genelde otel sahiplerinde bulunur merkezi yayın yaptıkları için komik videoları arsivleyenler oluyor varsa aranızda o videolara talibim

hocam hdd de olması lazım 2010 öncesi hatta 2009-2009 yılları arası bir bakayım ve size kaç adet lazım

nekadr var hocam sizde bana sınırsız lazım :)

ama video katagorileri nedir ve ne amaçla arsivlemistiniz ?

açıkcası daha bakamadım bu aksam bakmış olurum.

Şunu söyleyebilirim sadece arşive aldığım zamanlarda facebook gruplar vardı sayfa özelliği yeni gelmişti ve sende izle sende paylaş diye bir sayfa kurmuştum orada içerik paylaşmak için arşivliyordum lakin video kategorisi ve isimleri saçma sapan olabilmektedir. Kategori genel olarak her insanın izleyip paylaşabileceği videolardı ama dediğim gibi bakmam lazım aşağı yukarı bi 5 - 10 gb civarı olması lazım ve o zamanların video boyutlarını göz önüne aldığınızda sayı aşağı yukarı kafanızda canlanmıştır. Ayrı klasörler halinde olabilir ay ay olacak şekilde ve aynı videolarda olabilir bunun detayını baktıktan sonra verebilirim sadece

açıkcası daha bakamadım bu aksam bakmış olurum.

Şunu söyleyebilirim sadece arşive aldığım zamanlarda facebook gruplar vardı sayfa özelliği yeni gelmişti ve sende izle sende paylaş diye bir sayfa kurmuştum orada içerik paylaşmak için arşivliyordum lakin video kategorisi ve isimleri saçma sapan olabilmektedir. Kategori genel olarak her insanın izleyip paylaşabileceği videolardı ama dediğim gibi bakmam lazım aşağı yukarı bi 5 - 10 gb civarı olması lazım ve o zamanların video boyutlarını göz önüne aldığınızda sayı aşağı yukarı kafanızda canlanmıştır. Ayrı klasörler halinde olabilir ay ay olacak şekilde ve aynı videolarda olabilir bunun detayını baktıktan sonra verebilirim sadece

bekliyorum hocam

bana lazım olan eski ve herdile hitap eden videolar olması lazım etkileyizi

komedi tarzı dram vs insanı etkileyici videolar olması lazım kendi sayfanız için ayarladıysanız özenle seçmis olmanız lazım yoksa rasgelemi indirdiniz videoları

bekliyorum hocam

bana lazım olan eski ve herdile hitap eden videolar olması lazım etkileyizi

komedi tarzı dram vs insanı etkileyici videolar olması lazım kendi sayfanız için ayarladıysanız özenle seçmis olmanız lazım yoksa rasgelemi indirdiniz videoları

belirli sayfaların paylaşımları ve rastgele olarak indirilen dosyalar diyebilirim ve içerisinde her telden dosya var klip müzik komedi dram vs bazı klasörlerde aynı dosyaların olma ihtimalide vardır ortalama 2.5k dan fazla dosya söz konusu bunu göz önünde bulundurunuz fiyat konusunda benim aklımda bir fiyat yok siz teklifinizi sunun ona göre olumlu bulursam DVD'ye atar size gönderirim bu şekilde upload etmem ttnet şartlarında imkansıza yakın :)

MpaBYN.jpg

qMJNq5.jpg

belirli sayfaların paylaşımları ve rastgele olarak indirilen dosyalar diyebilirim ve içerisinde her telden dosya var klip müzik komedi dram vs bazı klasörlerde aynı dosyaların olma ihtimalide vardır ortalama 2.5k dan fazla dosya söz konusu bunu göz önünde bulundurunuz fiyat konusunda benim aklımda bir fiyat yok siz teklifinizi sunun ona göre olumlu bulursam DVD'ye atar size gönderirim bu şekilde upload etmem ttnet şartlarında imkansıza yakın :)

MpaBYN.jpg

qMJNq5.jpg

videoların hepsi türkcemi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri