Eskişehirde Üniversite Kazanan arkadaşlar DİKKAT

Throck

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuyu eskişehirde üniv kazanan arkadaşlara hitaben acıyorum.

az önce dikkatimi cekti kayıt dönemlerine cok az bir zaman kalmış

aranızda eskişehirde üniversite kazanan [anadolu veya osmangazi-osmangazinin şehir dışı myo kampüsleri haric.] arkadaşlar varsa veya sizlerin tanıdıgı onlara yardımcı olmak için hazırız.

kayıt yaptırmak-ünniversiteyi kampüsleri veya şehri tanımak- yurt veya ev kiralamak- bazı aktivitelere katılmak amacıyla eskişehir'e gelmek isteyen ancak kafasına sorular takılan arkadaşlar varsa yardımcı olmak istiyoruz.

bu sene eskişehirde 6cı ögrencilik seneme girecegim acıkcası gece hayatından gündüze,yurtlardan kampüslere,yaşam,halk,ücretlendirmeler,kampüsler vsvsvsvs, hertürlü konuda uzman sayılırız.

kayıt dönemi öncesi eskişehire gelmek isteyen veya kayıt döneminde gelip özellikle kayıt durumlarında yardıma ve yurt - ev ayarlanmasında yardıma ihtiyacı olabilecek arkadaşlar cekinmeden bana ulaşabilir.

bayan arkadaşlarınız veya aranızda bayanlar varsa cekinmenize gerek yok.

kız arkadaşımda aynı benimle birlikte sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

ihtiyaacı olan arkadaşlara kısa süreliğinede olsa evimizde agırlayabiliriz veya kalacak yer saglayabiliriz.

okuyan arkadaşlar konuyu uplaarsa sevinirim konu gözden kaçmasın.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4P_a19nsU0

video 3.12deki beyaz kıyafetli yaşlı amca:) Eskişehir Büyük Şehir Belediye başkanı PRof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN'dir tambir ögrenci dostu. sen iste o yapsın:)

bende 22 yıldır eskişehir'in yerlisiyim yardımcı olabileceğim konu varsa seve seve yardımcı olurum eses'e yeni gelecek arkadaşlara.

konyayı kazanan varsa her türlü sorularını bana sorabilirler :) 4 senem geçti bu sene mezun olduk yuksek basvurcaz dua edın :D

Merhaba arkadaşlar bu konuyu eskişehirde üniv kazanan arkadaşlara hitaben acıyorum.

az önce dikkatimi cekti kayıt dönemlerine cok az bir zaman kalmış

aranızda eskişehirde üniversite kazanan [anadolu veya osmangazi-osmangazinin şehir dışı myo kampüsleri haric.] arkadaşlar varsa veya sizlerin tanıdıgı onlara yardımcı olmak için hazırız.

kayıt yaptırmak-ünniversiteyi kampüsleri veya şehri tanımak- yurt veya ev kiralamak- bazı aktivitelere katılmak amacıyla eskişehir'e gelmek isteyen ancak kafasına sorular takılan arkadaşlar varsa yardımcı olmak istiyoruz.

bu sene eskişehirde 6cı ögrencilik seneme girecegim acıkcası gece hayatından gündüze,yurtlardan kampüslere,yaşam,halk,ücretlendirmeler,kampüsler vsvsvsvs, hertürlü konuda uzman sayılırız.

kayıt dönemi öncesi eskişehire gelmek isteyen veya kayıt döneminde gelip özellikle kayıt durumlarında yardıma ve yurt - ev ayarlanmasında yardıma ihtiyacı olabilecek arkadaşlar cekinmeden bana ulaşabilir.

bayan arkadaşlarınız veya aranızda bayanlar varsa cekinmenize gerek yok.

kız arkadaşımda aynı benimle birlikte sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

ihtiyaacı olan arkadaşlara kısa süreliğinede olsa evimizde agırlayabiliriz veya kalacak yer saglayabiliriz.

okuyan arkadaşlar konuyu uplaarsa sevinirim konu gözden kaçmasın.

Teşekkürler Eskişehir - YouTube

video 3.12deki beyaz kıyafetli yaşlı amca:) Eskişehir Büyük Şehir Belediye başkanı PRof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN'dir tambir ögrenci dostu. sen iste o yapsın:)

Duyarlı üni öğrencisi böyle yazıları okuyunca tekrar öğrencı olasım geliyor :(

çok güzel bi davranıs olmus helal olsun. bu arada eskisehire gitmeyenlerede siddetle tavsiye ederim gidip görülmeye deger bi şehir emin olun gezmis oldugunuz bir çok yerden daha güzeldir. kendim her ay gidiyorum =)

Vallahi takdir ettim,Allah razı olsun hocam böyle davranışlar görmek güzel. Bir yakınım var kendisiyle bir konuşayım yönlendirebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri