Kardes benim cok basima geldi bir videoya baslamadan once kisa bir tanitim hazirliyorum o tanitim ile video arasinda 1 saniyelik bir kararma geciyor

adrev vardi bir ara duny ageneli engellendi diyordu verdigi sure benim tanitim videosunun bitti ve o 1 saniyelik kisimdan onceki son hali yani tam ustu olsa videonun kendi diyecegim yine buna benzer bu music grublari var yabanci, isitsel eslesme diyor ilk gunlerde ses ayarlarina giriyordum orda uyari vermiyordu itiraz ediyordum aninda kalkiyordu, yani bana gelen bu tarz eslesmelerin %80 ni alakasiz ve itiraz ediyorum birtanesi disinda

oda el aliskanligindan oldu ismini tam hatirlamiyorum ama sony ile alakali birseydi verdik itirazi

vaz da gecemedik ne yapiyim siliyimmi ozelmi yapiyim sonuc ne olur diye dusunurken o video ihtar verdi ayni kisi tarafindan

heralde sony di ama oyle birsey bekliyordum isteyerek yapmadigim bir itirazdi.!!! yani demek istedigim su eslesen ucuncu icerik isitselmi gorselmi ve yoneten kim ? alaka derecesi ne ? bunlarin degerlendirip itiraz edebilirsiniz