Eşleşen 3.taraf ve Awesomeness

tetik_67

Kayıtlı Üye
200 bin izlenimden sonra bi videom eşleşen 3.tarafa girdi. Awesomeness ye partner yaptım kanalımı videoda eşleşen 3.taraf yazıyor ama para kazanma ayarınıda yaptım şimdi bu videonun geliri nereye gidecek. Banamı gelecek eşlen networkamı acaba

Geliri video telif hakkına sahip adama gidecek. Sana değil :( ama hit alırsın o kadar. Kaldırma kalsın. Yada üçüncü tarafı gönderen kim ne yazıyo isimde? bildirim gönder

partnerdede gidiyomu kardeşim. Normal kanalda eşleşen 3.tarafda para kazanma ayarı yapamazsın. Partnerde oluyo

Partnerde aslında üçüncü taraf almıyorsun diye biliyordum. Ayar belkide var. üçüncü taraf yazan yere tıkla bi bak hangi kanaldan geldi o üçüncü taraf ve ayar felan varmı?

Gelmez diye bişe yok yanlış yönlendirmeyin kimseyi.3. taraf gelene kadar kazandıgın senin oluyor diye biliyorum.Normal kanalda öyle ama partneri bilemem.

Gelmez diye bişe yok yanlış yönlendirmeyin kimseyi.3. taraf gelene kadar kazandıgın senin oluyor diye biliyorum.Normal kanalda öyle ama partneri bilemem.

Kardeş olay şu video da 3.taraf var ama partnere geçirdim kanalı hala 3.taraf var.

Para kazanma ayarı yapabiliyorum istersem reklam çıkıyo istersem çıkmıyo. Reklam çıkarsa parası kime gidiyo merak ettigim bu. K. Gelsin.

ana trt den gelmişti fakat videoyu kullanabilirsiniz yazıyordu bende kabul ettim eşleşeni.

Yanlış yönlendirmedim :) sadece partnerde gelmez biliyordum dedim. Ve şimdiye kadarda partnerde üçüncü taraf alanı görmemiştim. Ama partnerdede geliyormuş. Partnerin normal kanaldan farkı yok galiba. Kabul edersen hakk sahibine gidiyor para.

Yanlış yönlendirmedim :) sadece partnerde gelmez biliyordum dedim. Ve şimdiye kadarda partnerde üçüncü taraf alanı görmemiştim. Ama partnerdede geliyormuş. Partnerin normal kanaldan farkı yok galiba. Kabul edersen hakk sahibine gidiyor para.

Aynen arkadaşın dediği gibi hak sahibine gidiyo kabul edersen.Benimde bildiğim bu.

Güzel kardeşim sen anlamadın beni. Videomda 3.taraf geldi bende bu halde kanalı partner yaptım. anladınmı partnerdeyken gelmedi yani.

Güzel kardeşim sen anlamadın beni. Videomda 3.taraf geldi bende bu halde kanalı partner yaptım. anladınmı partnerdeyken gelmedi yani.

Anladım kardeşim. Ama partnerli kanala üçüncü taraf gelmiyorsa partnere geçtiğindede bu üçüncü tarafın yok olması lazım değilmi? belkide sonradan geçtiğin içindir önceden geçsen gelmezmiş.

3.taraf parner oluncamı geldi parner olduktan sonra geldiyse ona yandım diyorum :)

partner olmadan önce vardı kardeşim. Normal kanalda 3.taraf olan bi videoya işlem yapamazsın ama partner kanalında reklam ayarı yapabiliyorum. Garip olan durum o. Reklam istersem çıkıyo istemezsem çıkmıyo. Çıkan reklamların gelirleri acaba nereye gidecek.

partner olmadan önce vardı kardeşim. Normal kanalda 3.taraf olan bi videoya işlem yapamazsın ama partner kanalında reklam ayarı yapabiliyorum. Garip olan durum o. Reklam istersem çıkıyo istemezsem çıkmıyo. Çıkan reklamların gelirleri acaba nereye gidecek.

oh şükür rahatladım bende partnerlikte geldi sandım :)

Partnerli ya da partnersiz hiç fark etmez 3. taraf gelecekse gelir.Videonun partnerden önce ya da partnerden sonra 3. taraf vermesinin de esprisi yok, kazançlar videonun hak sahibine gider.Yani arkadaşlar olacak iş mi şimdi akıl var mantık var ben gidip birisinin hak sahibi olduğu videosunu yükleyeceğim e ben partnerliyim bana 3. taraf gelmesin...

2 gün açık kalsın analytics den bak kazanç varmı var gözüküyorsa ne mutlu

---------- Mesaj saat 19:40:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:38:54 civarında gönderildi. ----------

bu arada partnerden önce gelmişse partnerle kalkmaz 3. taraf anca silip tekrar yükleyecen ki kalkacak

benim bildiğim partnerli kanalda isen 3. eşleşen olsa bile para sana gelir
partnerli olmayanlarda hak sahibine gider.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri