Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geliri video telif hakkına sahip adama gidecek. Sana değilama hit alırsın o kadar. Kaldırma kalsın. Yada üçüncü tarafı gönderen kim ne yazıyo isimde? bildirim gönder
partnerdede gidiyomu kardeşim. Normal kanalda eşleşen 3.tarafda para kazanma ayarı yapamazsın. Partnerde oluyo
Gelmez diye bişe yok yanlış yönlendirmeyin kimseyi.3. taraf gelene kadar kazandıgın senin oluyor diye biliyorum.Normal kanalda öyle ama partneri bilemem.
Yanlış yönlendirmedimsadece partnerde gelmez biliyordum dedim. Ve şimdiye kadarda partnerde üçüncü taraf alanı görmemiştim. Ama partnerdede geliyormuş. Partnerin normal kanaldan farkı yok galiba. Kabul edersen hakk sahibine gidiyor para.
Yanlış yönlendirmedimsadece partnerde gelmez biliyordum dedim. Ve şimdiye kadarda partnerde üçüncü taraf alanı görmemiştim. Ama partnerdede geliyormuş. Partnerin normal kanaldan farkı yok galiba. Kabul edersen hakk sahibine gidiyor para.
niye yandın![]()
Güzel kardeşim sen anlamadın beni. Videomda 3.taraf geldi bende bu halde kanalı partner yaptım. anladınmı partnerdeyken gelmedi yani.
3.taraf parner oluncamı geldi parner olduktan sonra geldiyse ona yandım diyorum![]()
partner olmadan önce vardı kardeşim. Normal kanalda 3.taraf olan bi videoya işlem yapamazsın ama partner kanalında reklam ayarı yapabiliyorum. Garip olan durum o. Reklam istersem çıkıyo istemezsem çıkmıyo. Çıkan reklamların gelirleri acaba nereye gidecek.
partner olmadan önce vardı kardeşim. Normal kanalda 3.taraf olan bi videoya işlem yapamazsın ama partner kanalında reklam ayarı yapabiliyorum. Garip olan durum o. Reklam istersem çıkıyo istemezsem çıkmıyo. Çıkan reklamların gelirleri acaba nereye gidecek.
benim bildiğim partnerli kanalda isen 3. eşleşen olsa bile para sana gelir
partnerli olmayanlarda hak sahibine gider.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.