zazax33
Yasaklanmış
merhaba videodaki muzik nedeniyle 3. taraf alıyorum şarkıyı kaldır diyorum ayarlardan ancak duzenlenme bitince halen 3. taraf oluyor muziği tekrar kaldır diyorum tekrar oluyor nedendir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba videodaki muzik nedeniyle 3. taraf alıyorum şarkıyı kaldır diyorum ayarlardan ancak duzenlenme bitince halen 3. taraf oluyor muziği tekrar kaldır diyorum tekrar oluyor nedendir
1 den fazla ses eşleşeni varsa ondan yapabilir.
bazen öyle yapıyor kaldırılmadı demesine rağmen kaldırıyor 10-15dk sonra tekrar bak
O zaman o sesin bulundugu süreye bakın.Mesela 18:00 olsun.Ses kısmında o dakikaya yt nin müziklerinden birini basın.Daha sonra resimdeki kısmı eşit olarak seçin ve kaydedin.(Alın size ses eşleşeni geçme)
![]()
Bende o bolumleri kesiyorum :d
kesmeye gerek yok dediğim gibi yapınca geçiyor.Bu şekilde 100 e yakın dizi geçirdim![]()
kesmeye gerek yok dediğim gibi yapınca geçiyor.Bu şekilde 100 e yakın dizi geçirdim![]()
Görüntü için değil sadece ses eşleşeninde işe yarar.Hocam görüntü eşleşeni içindemi aynı yöntem geçerli olur ?
orayı biraz daha detaylı anlatma şansın varmı
Görüntü için değil sadece ses eşleşeninde işe yarar.
Hocam şarkı kaldırılamadı diyorsa eşleşen kısmında eşleşen müziğin dakikasına bakın.Sonra şarkıyı kaldıra tıklayın sağ tarafta yt nin telifsiz müziklerinden birini seçin.Müziği eşleşen veren dakikada çalacak şekilde ayarlayın.Mesajımdaki resimden işaretlediğim bölümüde eşit seçin ve kaydedin.Düzenleme bittikten sonra ses eşleşeni gider.
eyw gectim ama bazı videolarda 2 şarkı var onu ne yapacaz
Görüntü için değil sadece ses eşleşeninde işe yarar.
Hocam şarkı kaldırılamadı diyorsa eşleşen kısmında eşleşen müziğin dakikasına bakın.Sonra şarkıyı kaldıra tıklayın sağ tarafta yt nin telifsiz müziklerinden birini seçin.Müziği eşleşen veren dakikada çalacak şekilde ayarlayın.Mesajımdaki resimden işaretlediğim bölümüde eşit seçin ve kaydedin.Düzenleme bittikten sonra ses eşleşeni gider.
eşit seçmek ne demek sonuna daya mı demek?
Müzik ekledikten sonra her ikisininde sesi çıksın demek...![]()
hocam muziği ekliyorum tum videonun sesi gidiyor ?
Resimdeki kısmı eşit seçtinmi ?
![]()
eşit derken ? sonuna kadar secili sizdeki gibi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.