Eşleşen geçme

• Kullanıcı ismail_srp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ismail_srp

Kayıtlı Üye
merhaba ytpara.com üyeleri,

Kanalıma yüklediğim bazı videolar 1-2 gün telifsiz iken, daha sonraki günler telife düşüyor.

Videoları Camtasia Studio ile renderliyorum. Render alırken arka plana video (%8) şeffaflığında ve Visual Properties kısmında Border, Renk karıştırma gibi ayarları da kullanıyorum. Bu işlemlerden sonra dediğim gibi bazı videolar geçerken bazıları da 2-3 gün sonra telife düşebiliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: Başlık yanıltıcı oldu.Telif değil eşleşen geçme olacaktı.Kusura bakmayınız..

Son düzenleme:
Yok hocam telife care olsa zaten hepimiz milyonerdik. Istedigin kadar goruntu ile oyna icerik sahibi buldugunda telifi atar.

Ben bunun manuel olduğuna inanmıyorum.Bunu bilgisayar bulduğundan yani robot bir makine olduğu için, onu sonsuza dek kandırmak istiyorum. Sadece yaptıklarım dışında etkili bir çözüm var mı diye sormak istemiştim :)

Not: Hocam telif değil eşleşen olacaktı aslında, sanırım yanlış anlaşılma oldu :)

---------- Spam Engelliyici 11:11 ---------- Önceki Mesaj 11:09 ----------

hocam senin camtasia ile yaptığın işlemler eşleşen veya dünya engeli geçme. telif geçme diye bugüne kadar bu forumda böyle birşey görülmedi duyulmadı :D

Haklısınız hocam, eşleşeni geçmek istiyorum aslında :)

Merhaba hocam,

Telifin Tek çözümü var. Oda ilgili videonun ilgili kişi veya kurumlardan telif haklarını satın almak. Başka çözümü yok. Şayet başka çözümü olsaydı, büyük kurumlar boşu boşuna telif haklarını satın almak için servet harcamazdı.

bazıları okadar zorki geçilmiyor çamur gibi yap yine yakalar. ses üzerine belki 2 haftadır ugraşıyorum yok hocam geçmiyor (ses derken şarkı )

bazıları okadar zorki geçilmiyor çamur gibi yap yine yakalar. ses üzerine belki 2 haftadır ugraşıyorum yok hocam geçmiyor (ses derken şarkı )

Peki hocam bunu nasıl anlayabilir ki youtube.Videoyu karıştırıyoruz görselleri bozuyoruz ama anlıyor. Acaba diyorum videonun içinde gizli bir bölümde youtube'nin onu anlamasını sağlayan bir yapı mı var?

Peki hocam bunu nasıl anlayabilir ki youtube.Videoyu karıştırıyoruz görselleri bozuyoruz ama anlıyor. Acaba diyorum videonun içinde gizli bir bölümde youtube'nin onu anlamasını sağlayan bir yapı mı var?

hocam keşke bilsem ağaoğlu gibi yükselirdim .... bilsem aylarım, günlerim boşa gitmezdi son 1 aydır belki hergün 1 saat denemeler yapıyorum ( tabi genel olarak değil kendi kategorimde yani dizi cizgi falan calışıyorsan bilmem onları)

Hocam manuel telif geliodur size onunda caresiyok.bende atiyorum videoyu tam tutuo para verck ozaman telifi gelio yapack bisyyok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri