Eşleşen üçüncü taraf içeriği

440Bin izlemeden gelen her kuruş ( pardon cent ) hesabına yatar hiç merak etme . Bu bi nevi uyanıklık gibi bişidir .

İpucu : Telifli videoyu yükle ( kurtlar vadisi ) 1 günde 10 bin 20 bin izlenim al ve sil videoyu . ( Telif gelmez ve 20 bin izlenimden gelen para cepte . )

*** Altın degerinde bi yorum , Degerlendirin :)

вαттυѕαу;71472' Alıntı:
440Bin izlemeden gelen her kuruş ( pardon cent ) hesabına yatar hiç merak etme . Bu bi nevi uyanıklık gibi bişidir .

İpucu : Telifli videoyu yükle ( kurtlar vadisi ) 1 günde 10 bin 20 bin izlenim al ve sil videoyu . ( Telif gelmez ve 20 bin izlenimden gelen para cepte . )

Hocam video bir haber videosu. Al Jazeera den gelen bir eşleşen 3. taraf içeriği ama video BBC ye ait :D acaba itirazda bulunsam mı :)

Video yu eşleşenden kurtarmak istiyorum sacma bir yerden göndermişler eşleşeni itiraz etmeyi düşünüyorum. BBC Videosu ama Al Jazeera gönderio :D Amerikada olan bir haberin Al Jazeera le alakası bile yok. @вαттυѕαу [MENTION=725]yumi[/MENTION]

вαттυѕαу;71472' Alıntı:

1 günden önce telif gelme olasılığı varmı peki ?

Video yu eşleşenden kurtarmak istiyorum sacma bir yerden göndermişler eşleşeni itiraz etmeyi düşünüyorum. BBC Videosu ama Al Jazeera gönderio :D Amerikada olan bir haberin Al Jazeera le alakası bile yok. @вαттυѕαу @yumi

İtiraz edebilirsin , kanalın belki kapanır yada sadece itiraz reddedilir , Bence aldıgın yanına kar kalsın aç gözlülük yapma , Ben genelde bu yüzden kaybederim :)

1 günden önce telif gelme olasılığı varmı peki ?

Hafta içi yogun bi şekilde telifler gelebilir , telifin kimin yolladıgına baglı , büyük bi şirket yollar ise telif 4 saatte belki 1 saatte bile onaylanabilir , Normal biri yollarsa en az 15 24 saat diyebilirim . Risk almak sadece bu ama bu dedigimi güzel bi şekilde ve aç gözlü olmadan yaparsanız banko kazanırsınız .

Not : Haftasonları telifler onaylanmaz :) Haftasonu yollanan telif en erken pazartesi günü onaylanır.

İtiraz ediyorum bakalım nolucak :) Al Jazeera saçma bir eşleşen göndermiş :D

görsel içerik ise biraz zor ama müzik falansa halledersin.

Hocam 17dakikalık bir video Pakistanlı bir kızın New Yorkda Birleşmiş milletlerle alakalı bir konusması Ayrıca haber BBC ye ait BBC logosu var :) Al Jazeera nasıl eşleşen gönderiri anlamıyorum büyük ihtimal benim video onlarınkinden fazla izlenince kıskançlık işte :D

İtiraz edince kanal kapanması gibi bir tehlike olmasa güzel olucaktı ya :( itiraz etmek yemio şimdi itiraz etme sayfasını açtım tekrar kapadım :( Gitti güzel 440k izlenim video hala günde 2k-3k izlenme alıyor off silmek zorundayım şimdi çok koyuyor insana :( :( :(

Telif hakkına kadar kazandığın hesabına yansır. Fakat üçüncü tarafı kabul ettikten sonra kazanılan para video sahibine gider. Telif hakkı ve üçüncü taraf içeriği yüklememeni öneririm.

Konuyu düzenlermisiniz hocam

Düzeltildi.

---------- Mesaj saat 19:57:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:56:48 civarında gönderildi. ----------

Telif hakkına kadar kazandığın hesabına yansır. Fakat üçüncü tarafı kabul ettikten sonra kazanılan para video sahibine gider. Telif hakkı ve üçüncü taraf içeriği yüklememeni öneririm.

Ben video yu şimdi silsem bir sorun olmaz dimi ?

Hocam konuyu yazanları okuyamadım suan acelem vardı ama bende bilgimi paylaşmak isterim. Kanal kapanmadıkça eşleşen gelse sorun yok. Eşleşen gelene kadar ne kazanırsan kardır. Benimde şöyle bir yöntemim vardı. Bi ara sezon arasına girmeden önce bbc kanalının showları vardı onları paylaşıyordum yayınlandıgı gibi . 3 günde +30 bin alanlar oldu 5. gün felan 3. taraf geliyordu. malum haber kanalları telif yollamıyor buyuk haber kanalları. o yüzden ne kaparsam kardır diyordum sizde öyle yapın en güzeli :) riskli videolara bulasmayın emeğinizde tamamen gitmesin

Düzeltildi.

---------- Mesaj saat 19:57:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:56:48 civarında gönderildi. ----------

Ben video yu şimdi silsem bir sorun olmaz dimi ?

Eğer kanalınızda başka üçüncü taraf içeriği varsa bırakın buda dursun. Çünkü 400k hit yapan bi video her zaman hit getirecektir kazanç olmasa bile. Ben şahsen üçüncü taraf olsa bile silerim. Kanalım yalnızca normal ve telif hakki olmayan videolarla dolu olur.

Üçüncü taraf içeriğinin size hiç bir zararı yoktur. Yalnızca kabul edin o kadar. O videonuzda reklam çıkada bilir, çıkmayada bilir. Reklam çıkarsa onun kazanc 1000 dolar olur ve para yok dersiniz panelde :) o para üçüncü taraf sahibi ve youtube arasında olan iştir. Yani üçüncü tarafa gider para. Hit için saklayın derim ama para kazanmazsınız daha.

Eğer kanalınızda başka üçüncü taraf içeriği varsa bırakın buda dursun. Çünkü 400k hit yapan bi video her zaman hit getirecektir kazanç olmasa bile. Ben şahsen üçüncü taraf olsa bile silerim. Kanalım yalnızca normal ve telif hakki olmayan videolarla dolu olur.

Üçüncü taraf içeriğinin size hiç bir zararı yoktur. Yalnızca kabul edin o kadar. O videonuzda reklam çıkada bilir, çıkmayada bilir. Reklam çıkarsa onun kazanc 1000 dolar olur ve para yok dersiniz panelde :) o para üçüncü taraf sahibi ve youtube arasında olan iştir. Yani üçüncü tarafa gider para. Hit için saklayın derim ama para kazanmazsınız daha.

YTP Network tekrar aktif olunca partner olucam inş. buyüzden eşlesenler olmaması lazım :) Aktif olana kadar durur sonrada silerim en mantıklısı

---------- Mesaj saat 20:08:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:54 civarında gönderildi. ----------

Hocam konuyu yazanları okuyamadım suan acelem vardı ama bende bilgimi paylaşmak isterim. Kanal kapanmadıkça eşleşen gelse sorun yok. Eşleşen gelene kadar ne kazanırsan kardır. Benimde şöyle bir yöntemim vardı. Bi ara sezon arasına girmeden önce bbc kanalının showları vardı onları paylaşıyordum yayınlandıgı gibi . 3 günde +30 bin alanlar oldu 5. gün felan 3. taraf geliyordu. malum haber kanalları telif yollamıyor buyuk haber kanalları. o yüzden ne kaparsam kardır diyordum sizde öyle yapın en güzeli :) riskli videolara bulasmayın emeğinizde tamamen gitmesin

Bende öyle yapmayı düşünüyordum ama telifden korkusundan yapmadım bunu ögrendiğim iyi oldu :) Aslında özgün videolar çekmek istiyorum ama aklımda hiç bir fikir yok :) Yarın memlekete gidiyorum inş. dönünce kanalıma yedek kanal acıcam birde BBC nin showları için kanal acarım :) hangi showları atıyorsunuz hocam ?

YTP Network tekrar aktif olunca partner olucam inş. buyüzden eşlesenler olmaması lazım :) Aktif olana kadar durur sonrada silerim en mantıklısı

---------- Mesaj saat 20:08:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:54 civarında gönderildi. ----------

Bende öyle yapmayı düşünüyordum ama telifden korkusundan yapmadım bunu ögrendiğim iyi oldu :) Aslında özgün videolar çekmek istiyorum ama aklımda hiç bir fikir yok :) Yarın memlekete gidiyorum inş. dönünce kanalıma yedek kanal acıcam birde BBC nin showları için kanal acarım :) hangi showları atıyorsunuz hocam ?

YTP networku görmedim daha önce. :) bi tek bot.databilim.com.tr ile çalıştım bi ay. Oda bu gün açılmıyo site.

sezon arası verdi hocam galiba. o ses türkiyenin versiyonu. Tüm ülkelerde var avusturya vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri