Eşleşen ve dünya engelindeki aşırı artış

• Kullanıcı SHaReR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

SHaReR

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Son 3 gündür işitsel ağırlıklı (ses ve müzik), bazen görsel aşırı sayıda eşleşen, dünya engeli veya bazı ülkelerde engel çıkmaya başladı.

Bunlar her zaman olabilecek şeyler ancak aylardır aynı şekilde stilimi değiştirmeden çalışıyorum, kategorim de aynı. Server + Videonti çalışıyorum.

Son günlerde bu konuda aşırı bir durum var. Örneğin şu son günlere kadar, 10 kanalda 1 tanesinde bu yaşanıyorsa, şuan 10 kanalda 7 tanesinde yaşanıyor. Belki konusu açıldı, görmedim ama YT bu konuyla ilgili ciddi bir adım atmış gibi görünüyor.

Sizde durum nedir?

Bir yöntem ne kadar çok kişi tarafından kullanılıyorsa o kadar çabuk fixleniyor.
Eşleşen ve engel geçmek için artık kendine kişisel edit yöntemi bulup devam etmelisin.
Sadece sana ait olan

yeni güncellemelerle artık zorlaştı hocam sadece sizde değil herkezde aynı durum geliştiriyor adamlar boş durmuyor

kullandığın çerçeveyle alakalı olabilir sürekli aynı çerçeve kullanma ve videontinin çerçevesini kullanma daha kolay geçicektir engelden

Bende de öyle, 20 Video yüklesem en az 8-9 tanesi eşleşen veriyor, daha çok yüklesem zaten kanal kapanıyor ne yapsam bilemedim

kendi yönteminizi bulun hep başkasının hep başkasının nereye kadar :d

aynen herseyde oldugu gibi bu olayda yöntem kişisel yöntem gelistirmek gerek taşıma suyla degirmen dönmüyo

Gittikçe Youtube bilinirliği artıyor her türlü şirket kaydını yapıyor o yüzden de iş zorlaşıyor.

Artik icerikler manuel tespit ediliyor sirketler yt ye kayit yaptiriyor gercekten isiniz zor

Yt sürekli zaten Content Id tarıyor videoları.
Bazı firmalarda elle tek tek atıyor.
Sağlam render yapmalısın sıfırdan videoları.

Artık eski sistemler hiçbir işe yaramıyor. Mutlaka videolar, bazı dünyalarda engel veriyor. Artık çerçeve,filtre yöntemleri daha da geliştirilmeli. Herkesin kendine özel yöntemi olmalı. Yoksa bu iş gerçekten çok zorlanacak. Yenilikçi olmayanlar kaybetmeye mahkumdurlar.

artık yt to yt bile zor oluyor kopyaladığın video telif yersen senin videoda reddedildi oluyor

Görsel eşleşeni aşmak zor değil. O konuda zaten problem yok.

Sesten yakalıyorlar şuan, ses değişikliğindeki olanak da görseldeki kadar yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri