Kanalıma mayıs ayı başlarında yüklediğim ve patlama yapan videoya dün gece eşleşen geldi. Video 2012 yılında yayınlanmış bir video ama çok dikkat çekici gerçek sahibini bile solladım 330K da şu an..
Eşleşen gönderen ispanyol bir tv kanalı, 2012 yılında bu video tv haberi olmuş. Youtube bunu o kanalın wep sayfasında var diye bana eşleşen gönderiyor.
Dedim zaten başka kazancımız kalmadı itiraz edeyim.
İtiraz sonucu şu yazıyor,eğer 1 ay içinde yanıt vermezse karşı taraf siz haklı sayılacaksınız para kazanma geri aktif olacak.
Sonuç: Daha 24 saat dolmadan mail geldi. Müjde, 30 gün içinde itiraz incelenmediğinden para kazanma geri aktif oldu diye..
Youtube saçmalıkları işte!
30 gün doldu saydı karşı tarafın haberi bile yok bence.. Youtube kanalı olmaması da bunda etkili olabilir bilemiyorum anlam veremedim. Eğer eşleşen ya da telifin sahte ya da yanlış olduğuna kanaat getirirseniz itiraz edin. Bu video benim seçeneğinden değil video telif haklarına aykırı değil gibi altta bir seçenek vardı onu doldurum google tranlate ile video haklarımı geri istiyorum yazdım
10 K izlenme gitti ama sağlık olsun 
Eşleşen gönderen ispanyol bir tv kanalı, 2012 yılında bu video tv haberi olmuş. Youtube bunu o kanalın wep sayfasında var diye bana eşleşen gönderiyor.
Dedim zaten başka kazancımız kalmadı itiraz edeyim.
İtiraz sonucu şu yazıyor,eğer 1 ay içinde yanıt vermezse karşı taraf siz haklı sayılacaksınız para kazanma geri aktif olacak.
Sonuç: Daha 24 saat dolmadan mail geldi. Müjde, 30 gün içinde itiraz incelenmediğinden para kazanma geri aktif oldu diye..
Youtube saçmalıkları işte!