Eşleşene ucu ucuna takıldım?

• Kullanıcı jordan23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

jordan23

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Ben tek kanal, tek adsense,haftada attığım video sayısı 5'i geçmeyecek şekilde yarı özgün çalışıyorum. Yani hakları bana olmayan videoları kesip, biçip, daha önce yüklenmemiş bir video haline getirip ingilizce olarak dünyaya sunuyorum. Geçenlerde yine böyle bir video üzerinde uğraştım. videoyu hazırlaması 2-3 gün, render alması dün gece pcyi açık bırakıp yattım sabah uyandığımda bitmişti render ve bugün öğlen 12'de upload etmeye başladım, saat 6 gibi youtuba yüklenmesi sürdü. Yani anlayacağınız uğraştım videoyla. Fakat yüklerken match 3rd party content geldi. yani eşleşen. Videoyu hazırlarken eşleşen geçme taktiktiklerini de denemiştim. Match third party content'in üzerine tıkladığımda ''visual content administired by xxx yazıyor.'' yani görselden yakalanmışım. ve eşleşene takıldığı süre 8inci dakika 15inci saniye olarak belirtilmiş. Videonun toplam süresi 9 dakika. Bu 9 dakikanında ilk ve son 30 saniyeleri kanal intromdan oluşuyor. Geri kalan süredeki herşey bu haklara sahip olan xxx isimli firma veya kuruluşa ait aynı videodan indirdiğim bölümlerden oluşuyor. Sorum şu: neden 8:15'e kadar herşey aynı kaynaktan olmasına rağmen eşleşene yakalanmadım da orada yakalandım? Bu 8:15'teki yakalandığım yere videoyla nasıl bir oynama yapabilirimde eşleşeni geçebilirim? Videoyu bu şekilde düzeltip yüklesem bir problem yaşarmıyım kanalın sağlamlığı açısından? Hepinize teşekkürler.

[MENTION=8951]ahzem[/MENTION] hocam ben zevk alarak uğraşıyorum. hatta yaklaşık bir aydır uğraştığım bir videom var proje aşamasında.:)

zaten 9 dakikaymış sende videoyu 8.14 e indir süresini 45 saniyede izlemeyiversinler

[MENTION=13004]curcun4[/MENTION] zaten 8:30 dan sonrası benim kanalımın reklamı fakat, olayın bağlayıcılığı 8:00 - 8:30 arası. orayı silersem videonun hiç bir özelliği kalmaz. yüzmüşüz yüzmüşüz kuyruğuna gelmişiz bi 15 saniye daha dayanamamış:)

o aralığa bi efekt falan koy yada renk ayarıyla oyna yani biraz deforme et goruntuyu geçer büyük ihtimal.ben olsam keserdim ama ugrasmazdım açıkçası:)

şimdi uğraşıyorum aynı dediğin şekilde. biraz video bozulacak ama deniycem. yine çıktı alması sabahı bulacak. yarın yine yüklemesi bir o kadar sürecek. yine geçmezse bırakıcam videoyu o şekilde çünkü çok uğraştım.

yani bende o yüzden uğraşma dedim dostum zaten çok fazla uğraşmışın.9 dakikalık video niye o kadar uzun sureli render işlemi 4K falanmı yapıyosun ne yapıyosun.

Hocam 4k değil fakat görüntü kalitesi çok iyi 1080p çıktı alıyorum. Birde Video edit programında efektler, yazılar, açıklamalar, logo, çerçeve, ses vs. derken 20 sutuna kadar oluşuyor proje. o da etkiliyor render süresini. birde laptop i3 onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum.

anladım kolay gelsin hocam inşallah alırsın bu kadar uğraşmanın karşılığını.

sayın moderatörüm videonun sonunu kes derken önceden bir konu açılmıştı videonun sonundan 1-2 saniye kesince ünleme takılmaz gibilerinden ondanmı bahsediyorsunuz yoksa eşleşenin geldiği 8:15'denmi? eğer öyleyse videonun bir anlamı kalmaz. fakat videonun sonundan biraz kesip eşleşen giderse (zaten o kısım kanal reklamım) gerçekten çok şaşıracağım ve size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyeceğim.:)

Hocam sizin ki hiç birşey değilmiş (uyarı aldığınız süre bakımında) ben dün gece bir video attım 3. eşleşen geldi sonra tekrar kestim biçtim o yeri tekrar attım yüklendi tekrar 3.eşleşen verdi. lan dedim nerede hata yaptım. Baktımki eşleşen veren yer 0:01 saniyede. Yuh Senin ben.... dedim gitti :)

Bunlar hep videoları atmadan önce izlememekten kaynaklanıyor aslında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri