Selam arkadaşlar. Ben tek kanal, tek adsense,haftada attığım video sayısı 5'i geçmeyecek şekilde yarı özgün çalışıyorum. Yani hakları bana olmayan videoları kesip, biçip, daha önce yüklenmemiş bir video haline getirip ingilizce olarak dünyaya sunuyorum. Geçenlerde yine böyle bir video üzerinde uğraştım. videoyu hazırlaması 2-3 gün, render alması dün gece pcyi açık bırakıp yattım sabah uyandığımda bitmişti render ve bugün öğlen 12'de upload etmeye başladım, saat 6 gibi youtuba yüklenmesi sürdü. Yani anlayacağınız uğraştım videoyla. Fakat yüklerken match 3rd party content geldi. yani eşleşen. Videoyu hazırlarken eşleşen geçme taktiktiklerini de denemiştim. Match third party content'in üzerine tıkladığımda ''visual content administired by xxx yazıyor.'' yani görselden yakalanmışım. ve eşleşene takıldığı süre 8inci dakika 15inci saniye olarak belirtilmiş. Videonun toplam süresi 9 dakika. Bu 9 dakikanında ilk ve son 30 saniyeleri kanal intromdan oluşuyor. Geri kalan süredeki herşey bu haklara sahip olan xxx isimli firma veya kuruluşa ait aynı videodan indirdiğim bölümlerden oluşuyor. Sorum şu: neden 8:15'e kadar herşey aynı kaynaktan olmasına rağmen eşleşene yakalanmadım da orada yakalandım? Bu 8:15'teki yakalandığım yere videoyla nasıl bir oynama yapabilirimde eşleşeni geçebilirim? Videoyu bu şekilde düzeltip yüklesem bir problem yaşarmıyım kanalın sağlamlığı açısından? Hepinize teşekkürler.