Son 3 Gündür çok değişik artış oldu ay başı ve ya Youtube açılmasından kaynaklanıyor olabilir belki ben yinede yardımlarınızı istiyorum
İçerik Dili:Fransızca,İngilizce,Türkçe,Bazı videolar Her Ülkede izlenebilecek türden
Uzunluk Türü ise önceden kısa yüklemeler yapıyordum şimdi ise daha uzun video ortası reklamlara yöneldim
ama son 3 gündür reklam türlerinde çok degişik veriler cıkmaya basladı
tavsiyelerinize ihtiyacım var
zengin medya : 373 gösterim 1 tık
Video :3255 419 tık
Resim: 2159 6 tık
Metin : 2104 39 tık
flash: 5571 14 tık
Animasyonlu resim : 572 1 tık
Eşleşmeyen ise : 9502 gösterim
Tbm ise 0,5
şimdi merak ettigim son zamanlar flash ve metin çok arttı neyden kaynaklanıyor acaba
tbm 10 kuruştan 5 kuruşa düştü
eşleşmeyen izlenim kadar resmen yarı yarı çok arttı azaltma şansım nasıl olabilir
Metinden bu kadar tık gelmesi şüphe oluşturdu birisi uraşıyormu acaba benimle yardım ederseniz sevinirim
Rica ediyorum yardım etmeye meyilli insanlar yazsın Forumu okudum eşleşmeyen reklamlarla ilgili pek bişey bulamadım hepimizde bu sorun olduguna inanıyorum
İçerik Dili:Fransızca,İngilizce,Türkçe,Bazı videolar Her Ülkede izlenebilecek türden
Uzunluk Türü ise önceden kısa yüklemeler yapıyordum şimdi ise daha uzun video ortası reklamlara yöneldim
ama son 3 gündür reklam türlerinde çok degişik veriler cıkmaya basladı
tavsiyelerinize ihtiyacım var
zengin medya : 373 gösterim 1 tık
Video :3255 419 tık
Resim: 2159 6 tık
Metin : 2104 39 tık
flash: 5571 14 tık
Animasyonlu resim : 572 1 tık
Eşleşmeyen ise : 9502 gösterim
Tbm ise 0,5
şimdi merak ettigim son zamanlar flash ve metin çok arttı neyden kaynaklanıyor acaba
tbm 10 kuruştan 5 kuruşa düştü
eşleşmeyen izlenim kadar resmen yarı yarı çok arttı azaltma şansım nasıl olabilir
Metinden bu kadar tık gelmesi şüphe oluşturdu birisi uraşıyormu acaba benimle yardım ederseniz sevinirim
Rica ediyorum yardım etmeye meyilli insanlar yazsın Forumu okudum eşleşmeyen reklamlarla ilgili pek bişey bulamadım hepimizde bu sorun olduguna inanıyorum