Esmaya Mektup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByEmir

Kayıtlı Üye
Lütfen İzleyin Arkadaşlar..

"Sevgili kızım ve değerli öğretmenim...
Sana elveda demiyorum bilakis görüşmek üzere.. Buluşmamız, yakında peygamber ve ashabıyla birlikte Havz-ı Kevser'de olacak. Sonsuz kudret ve hükümranlık sahibi Allah'a yakın, O'nun nezdinde değerli ve şerefli bir konumda. Ayrılmamak üzere, birbirimize doyma temennilerimizin gerçekleşeceği bir buluşma..."

https://www.facebook.com/photo.php?v=142578155953157&set=vb.211907402222494&type=2&theater

nerde ölmüş bu birde bunun ölümünü şehitlik olarak sıfatlandırılmasının sebebi nedir?

Rabbim bizede böyle ŞEHADET nasip eylesin

Allah yardımcıları olsun, inşallah gün gelecek kardeşlerimize yardıma gideceğiz, Allah'ın izniyle o gün uzak değil

Turkiye'de gezi olaylarinda olen 5 kisi gavurmuydu da bir kere agzina almaz basimizdaki zat-i muhteremler ?

Bundan birkac ay once Hatay'da hayatini kaybedenleri unutan yine bu basimizdakiler degil mi ?

Daha sayayim mi ?

Misir'da secim ile geldigini ve bunu savunan devlet buyukleri bilmezler mi o secimden oncede bastaki yetkili DARBE ile indirildi ve secim o kaos icinde oldu.

Cahillik cok kotu birsey. Fikri, zikri olmayan kisilerin sirf fanatikce baglandigi veya savundugu seyleri takip edip yalana bile ortak olup savunmalari cok kotu ve aciz bir durum.

Sunu unutmayin .En iyi siyasetci Yalani ve manevi degerli en iyi sekilde kullanan siyasetcidir.

Turkiye'de gezi olaylarinda olen 5 kisi gavurmuydu da bir kere agzina almaz basimizdaki zat-i muhteremler ?

Bundan birkac ay once Hatay'da hayatini kaybedenleri unutan yine bu basimizdakiler degil mi ?

Daha sayayim mi ?

Misir'da secim ile geldigini ve bunu savunan devlet buyukleri bilmezler mi o secimden oncede bastaki yetkili DARBE ile indirildi ve secim o kaos icinde oldu.

Cahillik cok kotu birsey. Fikri, zikri olmayan kisilerin sirf fanatikce baglandigi veya savundugu seyleri takip edip yalana bile ortak olup savunmalari cok kotu ve aciz bir durum.

Sunu unutmayin .En iyi siyasetci Yalani ve manevi degerli en iyi sekilde kullanan siyasetcidir.

yanlız bu yorum çok hoşuma gitti.:)

sisi bugün cok güzel bir ültimatom verdi zaten başımızdakilere zevkle okudum.

ancak eklemek istedigim bir nokta var ve cevabını vermediler.

bu kadını şehit yapan nedir?

bana sakın düşünceleri uğruna öldü şehit oldu demeyin cok ağır örnekler veririm altında kalırsınız.

hatayda onlarca kişi öldü bu kadar önem verilmedi bakıyorumda sosyal medyaya ellerınden gelse hepsi mısır'a gidicek.. nedir bu millete acıma duygusu anlamadım tamam mısırda yapılanları onaylamıyorum ama gerçekten medyamız cok guzel calısıyor ve güzel gündem değiştiriyor..

Daha sayayim mi ?

Gezi olaylaylarıyla mısırdaki bambaşka bir olay.Mısırda Müslümanları ezmeye çalışan bir Firavun Ordusu var..Binlerce Müslümanı gözlerini kırpmadan bir kaç gün içinde şehit eden kansızlar var.

Kimse Hatayı unutmadı...

Mısırda Mursi darbeyle iktidara gelmedi...Halk kendisi başındakini devirdi...Halkın kendisi Mursiyi istedi..

Darbe bu firavunların yaptıkları gibi karşıt görüşleri öldürerek yönetimi kabul ettirmektir.

Gezi olaylarında ölen en basitinden Ethem Sarısülük DHKP-C nin bir milatanı oldugunuda biliyorsundur o zaman :)

Her neyse siyasi fikir paylaşmak için açmadım konuyu.Herkesin fikri kendine.

İyi Forumlar.

Daha sayayim mi ?

gezide ölenler arasında polise saldıranlar vardı, nitekim bi polis memuru da olaylar sırasında şehit düştü .. .dövülerek öldürülen arkadaşımız için ben de üzgünüm tabi ki sorumlular mutlaka yakalanmalı

mübarek darbe ile indirilmedi, hatta asker başta onu destekledi ama olayların önünü alamayınca tarafsız kaldı. seçim de olaylardan 1,5 sene sonra oldu kaos vs sona ermişti anlayacağın.

Cehalet tabi ki kötü birşeydir, ama en büyük kötülük kendini akıllı başkalarını cahil zannetmektir ki bu asıl cehaletin göstergesidir, acizliğin en üst halidir

en iyi siyasetçi halkı gibi olan siyasetçidir. halkın çoğunluğu müslüman bir ülkede islamiyeti savunan bi siyasetçi olması da normaldir, kendin gibi değil diye herkesi kendin gibi sanma ;)

bana sakın düşünceleri uğruna öldü şehit oldu demeyin cok ağır örnekler veririm altında kalırsınız.

Bu kadıın ve bunun gibi binlercesi Allah yolunda , vatanlarının selameti için mücadele veriyor mısırda... Allah yolunda hayatını kaybedenlere Şehit denilmiyormu...

bu kadını şehit yapan haksızlık karşısında hakkı savunurken öldürülmesidir

çok beğendiysen mısır'a git

Daha sayayim mi ?

Sizin aslında bu sözlerinize verecek çok güzel cevaplarım var ama ne burası açık oturum yeri nede tartışma yeri oyüzden sadece dışardan izliyorum.

Gezi olaylaylarıyla mısırdaki bambaşka bir olay.Mısırda Müslümanları ezmeye çalışan bir Firavun Ordusu var..Binlerce Müslümanı gözlerini kırpmadan bir kaç gün içinde şehit eden kansızlar var.

Kimse Hatayı unutmadı...

Mısırda Mursi darbeyle iktidara gelmedi...Halk kendisi başındakini devirdi...Halkın kendisi Mursiyi istedi..

Darbe bu firavunların yaptıkları gibi karşıt görüşleri öldürerek yönetimi kabul ettirmektir.

Gezi olaylarında ölen en basitinden Ethem Sarısülük DHKP-C nin bir milatanı oldugunuda biliyorsundur o zaman :)

İyi Forumlar.

cok güzel beynizi yıkamışlar aferim yaş 18 ama pek bir bilginiz yok dogru olduguna inandırdıkları tezleri savunup duruyorsunuz.

sisiyi veya müdahalecileri firavun yapan nedir?

mursinin yıkılmasının sebebi nedir?

baltacılar sizce kominizm yandaşı insanlarmıdır?

dhkp-c nin ne demek oldugunu biliyormusun? ethem sarısülük dhkp-c baglantısı nedir?

dhkp-c sence dağ devrimimi istiyor?

dağ devrimi ile realist koministlerin farkları nedir?

türk halkını mursi ve onun ailesine yakın kılan şey türkiyede ondan bahsedilirken müslüman kardeşler sıfatlandırılmasımıdır?

mısırda sokaktaki insanlar sence gercek görüşleri doğrultusundamı evlerine gitmiyor?

mursi bir süre başka ülkeye sıgınsa sokaktaki insanlar sence eylemlerine devam edermi?

şu anda ki mısırla şeriat tarzında yönetilen demokrasiden mahrum mısır arasındaki fark nedir?

insanları sokaga döken şey nedir?

baltacılar veya mursi karşıtlarının hepsi sence firavunmudur?

---------- Mesaj saat 17:04:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:01:38 civarında gönderildi. ----------

Bu kadıın ve bunun gibi binlercesi Allah yolunda , vatanlarının selameti için mücadele veriyor mısırda... Allah yolunda hayatını kaybedenlere Şehit denilmiyormu...

allah yolundamı yoksa babasının şeriatının diktasını kaybetmesine karşı son mücadelesindemi şehit oldu?

bu kadını şehit yapan haksızlık karşısında hakkı savunurken öldürülmesidir

çok beğendiysen mısır'a git

bu eylem mısır degilde ibizada olsa giderdim!

hatayda onlarca kişi öldü bu kadar önem verilmedi bakıyorumda sosyal medyaya ellerınden gelse hepsi mısır'a gidicek.. nedir bu millete acıma duygusu anlamadım tamam mısırda yapılanları onaylamıyorum ama gerçekten medyamız cok guzel calısıyor ve güzel gündem değiştiriyor..

Doğru söylüyorsunuz kimse gitmedi bu kimseler arasında gezi için direnen ünlünler, sanatçılar,yapımcılar, siyasetçilerde vardı değil mi ?

Kimse Hatayı unutmadı...

İyi Forumlar.

Hocam ufak bir not eklemek isterim mısırdaki şu meşhur seçimlere halkın %42si katılmamıştır ve büyük bir kaos içinde seçim yapılmıştır.Saldırı müslümanlara değildir.Mursiyi istemeyende milyonlar vardı Tahrirdeydiler kimse ağzını açmadı bizimkilerden.Aynı örneği Esed içinde verebiliriz.Lütfen her siyasi haraketi İslama yapılan bir saldırı olarak kabul etmeyelim.İnsanlar başka düşünebilir.Bizimkilere gelincede;Gezi parkını,reyhanlıyı,sivası,maraşı unutmadık ama belliki bazıları unutmuş.Allah önce vicdan versin.Atan her kalp yaşamayı hak eder müslüman hristiyan yada ateist olması önemli değil.Bırakalım bu işleri herkese eşit derecede üzülelim.O zaman samimiyetine güveniriz başımızdakilerin.

Esen Kalın :)

cok güzel beynizi yıkamışlar aferim yaş 18 ama pek bir bilginiz yok dogru olduguna inandırdıkları tezleri savunup duruyorsunuz.

sisiyi veya müdahalecileri firavun yapan nedir?

mursinin yıkılmasının sebebi nedir?

baltacılar sizce kominizm yandaşı insanlarmıdır?

dhkp-c nin ne demek oldugunu biliyormusun? ethem sarısülük dhkp-c baglantısı nedir?

dhkp-c sence dağ devrimimi istiyor?

dağ devrimi ile realist koministlerin farkları nedir?

türk halkını mursi ve onun ailesine yakın kılan şey türkiyede ondan bahsedilirken müslüman kardeşler sıfatlandırılmasımıdır?

mısırda sokaktaki insanlar sence gercek görüşleri doğrultusundamı evlerine gitmiyor?

mursi bir süre başka ülkeye sıgınsa sokaktaki insanlar sence eylemlerine devam edermi?

şu anda ki mısırla şeriat tarzında yönetilen demokrasiden mahrum mısır arasındaki fark nedir?

insanları sokaga döken şey nedir?

baltacılar veya mursi karşıtlarının hepsi sence firavunmudur?

Neden firavun diyorum söyleyeyimmi..Binlerce Müslümanı 1-2 gün içinde gözlerini kırpmadan şehit ettiler.

Mursinin yıkılmasının sebebi uzun süre dikta iktidarlla yönetilen bi ülkeyi hızlı bi şekilde İslam ülkesi çerçevesine taşıması..Şeriatı getiricem demesi...anayasada Mısırın İslam ülkesi oldugunu belirtmesi...

Baltacıların bi kısmı darbeye destek vermek suretiyle hapisten çıkarılan kişilerdir.

Dhkpc terör örgütü pkk nın şehir yapılanmasında kullandıgı bir koludur.

Mursiyi Türklere yakın kılan şey İslami görüşü ve Müslüman bir lider olması (bence)

Mursi başka bir ülkeye gitse yada herhangi bir şekilde çekilse bile o halk sokaklardan geri çekilmez..Mısırdaki direniş sadece Mursi için değil.Mısır Halkının gelecegi içindir...

İnsanları sokaga döken diktatör rejimdir.

Firavun olarak bahsettiklerim Müslümanlara gözünü kırpmadan ateş edenlerdir.Bunların içinde kim varsa o firavundur benim gözümde.

Yazdıklarım lütfen silinmesin!!!!!

Doğru söylüyorsunuz, Hatay'a gezi için direnen ünlüler, siyasetçiler,politikacılar,godomanlar vs vs. hepsi Hatay için ne yaptılar? Hatay'a mı gittiler? vs vs.

Rica ediyorum mesajım silinmesin!!!!

Beyler hanımlar küfür etmediğiniz sürece tartışınız. :D Yoksa burada firavunluk yaparım. :D Yavaş yavaş hakarete kaymalar var.

Konu ile yorumum ne derseniz birbirini öldüren millet için bir şey diyemem böyle devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri