Esnafı Döven İrlandalı Turistle Röportaj :D

helal olsun adama karakterliymiş.. konuşmaları gayet güzel kin kusmuyo..

esnaf tam tersini söylüyor esnafa göre adam içki satmadıkları için sinirlenmiş olay çıkartmış daha önce o dolabıda bilerek sert açmış sular dökülsün diye

Ipini kopartan türkiye ye geliyor söyle ucuz kalitesiz turist gelmese keske. Kamera karsisinda kendini magdur gibi gösteriyor. Günlerdir o bölgede bircok insana esnafa yapmadigini birakmamis bu serefsiz arap.

adam adaşım çıktı :D karakterli adammış dişlerini söktüğü adamda para karşılığı röportaj yaparmış 10 binlira istiyor :D

Ipini kopartan türkiye ye geliyor söyle ucuz kalitesiz turist gelmese keske. Kamera karsisinda kendini magdur gibi gösteriyor. Günlerdir o bölgede bircok insana esnafa yapmadigini birakmamis bu serefsiz arap.

nerden biliyorsun hocam?

Ne olursa olsun 20 kişi bir adama dalma hakkını kim veriyor onlara? Gitsinler şikayet etsinler.Turistin ülkeye gelmesi yetti de kaliteli kalitesiz diye ayrımını yapıyorsun.Millet kan ağlıyor turist gelmiyor diye sen çıkmışsın zorbalığı savunuyorsun.Irkçı mısın? insanlara s...fsiz arap diye hitap ediyorsun

bu show haberde haber ajanslarına para verip haber almamak için 2-3 adamı salıyor sokağa haber bul bize diyorlar

Biz böyle davranırsak o kaliteli diye nitelediğiniz turistler gelmez.
Sen turistsin diyelim turistlerin kaçırıldığı tecavüze uğradığı kavgaya dahil olduğu bi ülkeye neden gelesin ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dayak yiyenlerden biri akraban galiba böyle bi savunma mekanizması oluşturduğuna göre ? Karşıdaki kim olursa olsun öyle hayvan gibi girişmeye gerek yok kaldı ki adamın yaptığı bir şey yok tamamen cahillik, yobazlık, koyunluk, gerikafalılık asıl senin gibileri sürdürmek lazım ülkeden böyle saçma sapan bi yaklaşım görmedim ben bide ankaradanmışsın hayret..

Olay görüntülerini izledim daha önce görünende adamın yaptığı bişey yok dolaptan sular dökülünce şaşırdı mahçup durumdaydı ama laf anlatamadı daldılar adama. Türk olduğuma utandım Adam sadece kendini savundu kimseyi kandırmayın arkadaşlar nerde uygar Türkiye belki bi 50 sene sonra

1 kişiye 15-20 kişi, hemde sopalarla girmek nedir yaa?

Adam en güzel şekilde kendini savundu; kim ne derse desin helal olsun adama.

Olayın içki meselesi olduğuna da hiç inanmıyorum. Ben bu ülkeye kavga etmeye gelmedim seviyorum Türkiye'yi MÜSLÜMAN BİR ÜLKE demesi ve videoda dökülen sular her şeyi açıklıyor bence.

esnaf bildiğin saldırmış adama.

haysiyetsiz magandalar adama 15 kişi dalıp dayak yediler, bir de olayı içki olayıymış gibi lanse edip haklı çıkmaya çalışıyorlar.Olay çok net, adam dolabı açmaya çalışıyor açılmayınca, biraz sert çekince sular döküldü.Dev gibi adam eğer zarar vermek istese dolabı kaldırır atardı herhalde.

Orda ağır siklet boksör değilde sıradan biri olsaydı hastanelik edene kadar kadar sopalarla döveceklerdi muhtemelen.Bu magandalara hak ettiği dersi veren turistin elleri dert görmesin.

ya hocam sende mi dayak yedin naptın adamdan, bu işin açıklanabilir yanı yok saçma sapan konuşma.

Yazık ama adam mantıklı konuşuyor. Yanında 3-5 kişi olunca bazıları delikanlı olur.

Neyse üzücü tarafı bu tür olaylar ülkemizin prestijini zedeliyor..

Ne saçma sapan konuşmuşsun bee
İrlandalı iyi yapmış.

adama helal olsun ... yazık be 15 kişi ne arkadaş ya 1 kişiye ? yemin ediyorum ülkemden utandım be adam orda gidip dalmadığı halde içerden sopayla çıkmak nedir ? her önüne gelen suyu dökene sopayla geliyosa ... neyse yazmıyorum ya empati yeteneği yok saldıran kişilerde herhalde 1 kişiye 20 kişi nedir ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri