Ethereum Aldım, Bakalım Kar Edebilecekmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 hane mi etherium aldınız hocam?

Bide satmak için ne kadarlık yükseliş bekliyorsunuz ?

Bugün bir teknik analiz yöntemi ile kendime göre alış sinyalini verdiğini düşündüğüm Ethereum'u 589 Dolar'dan aldım. Eğer kısa sürede sistem sat verirse satacağım, Tekrar alış sinyali verene kadar bekleyeceğim. Eğer satış sinyali vermezse satmayacağım, 3 5 ay sonra eğer Allah ömür verirse ölmezsem konuya kullandığım stratejiyi ve yaptığım kârı yazacağım. Yüksek bir mebla ile aldım
Hakkımızda hayırlısı

Hayırlı olsun bol kazançlar diliyorum hocam

Umarım kazanç elde edersin ancak dünyanın en oynak piyasası grafik okumadan ziyade şansa ihtiyacınız olacağını düşünüyorum. Genel kanının aksine hareket edilirse kazanç sağlanabileceğini düşünüyorum. Ben de kafayı takmıştım ancak dedikleri gibi balinaların istediği gibi yön verdiği piyasaymış :D

630$ satış için iyidir, YTD

Bu fiyatlardan kriptoya girmek mantıklı değil. Girdiyseniz de kar gördüğünüzde kaçın.

Bu sinyal neden 90 dolarken vermiyor da 590 dolardan veriyor...
Elbette kar edebilirsin ama zarar etme olasılığı daha yüksek. Umarım zarar etmeden elden çıkarsın
Bu seviyeden kimse ihtiyacı olan parasını yatırmasın

Bu sinyal neden 90 dolarken vermiyor da 590 dolardan veriyor...
Elbette kar edebilirsin ama zarar etme olasılığı daha yüksek. Umarım zarar etmeden elden çıkarsın
Bu seviyeden kimse ihtiyacı olan parasını yatırmasın

Ne yazıkki mart ayında ethereum 90 dolar olduğunda bu stratejiyi bilmiyordum
yoksa bu stratejiye göre 135 dolarda alış sinyali vermiş
keşke bilseydim 9 ay önce

btc den bagimsiz hareket etmiyoki btc nereye eth de oraya

kripto paralar için bu seviye diye bir şey yok bence 1000 dolar iken de bu seviyler den girilmez diyorlardı :)

not:çok anlamam sadece uzak dan takip ediyorum

btc 20 000 kırdı bence 50 000 yeni hedef ama b tc bu çok kişiyi tepetaklak yaptı bir bakmışsın 5 000 dolar

Şimdilik bir atılım var ve birkaç gün böyle gider, arkadaşların dediği gibi 700 dolarları görebilir ama mutlaka düzeltme hareketi gelecektir, daha dün 19 bin dolarlardan 1 adet btc yapıştırsaydık bugün 15 bin tl tek btc den kazanırdık ama düşündümde 1 btc alacak para olmadığı aklıma geldi o yüzden üzülmeyi bıraktım :)

3 sene alim satim yaptim sonunda 3000 euro kaybettim hep zarar ettim 2 yildir hicbirsey almiyorum seyrediyorum. Bilhassa bu fiyatlardan asla bitcoin almam.

Yuzde 7 stoploss girdim, en fazla yüzde 7 zararla sistem satar, ama yükselirse minimum yüzde 25 yükselir

640 + olduğu için stoploss'u güncellemeni tavsiye ederim hocam, örneğin 600'e güncellersin, en azından düşerse bile kar etmiş olursun. (rakam yüksek dediğin için böyle öneriyorum) Hatta sürekli yükseldikçe bu şekilde seviyeyi yükseltebilirsin.

640 + olduğu için stoploss'u güncellemeni tavsiye ederim hocam, örneğin 600'e güncellersin, en azından düşerse bile kar etmiş olursun. (rakam yüksek dediğin için böyle öneriyorum) Hatta sürekli yükseldikçe bu şekilde seviyeyi yükseltebilirsin.

Evet katılıyorum, her gece 03 te mum kapanışında stop'u tazeliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri