Düzenleme
Yakın bir zamanda ethereum eksilere düşecek, bekleyin bedava verecekler size
Yakın bir zamanda ethereum eksilere düşecek, bekleyin bedava verecekler size
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen işi biliyosun kaptan
şu an bodrumda vıllanda kahvenı yudumluyorsundur inşAllah![]()
Nakit ihtiyacı oldu sattım daha önce
Evi satıp basıyorum çıkmazsa eğer mahkemede görüşürüz
Şuanki fiyat tahmin ettiğim fiyattan 200 dolar yukarıda, bunun dışında yeni fiyat vermedim, bir gün gelecek kripto teknolojisine ettiğiniz düşmanlığa kafanızı taşlara vuracaksınız ama iş işten geçmiş olacak
Şuanki fiyat tahmin ettiğim fiyattan 200 dolar yukarıda, bunun dışında yeni fiyat vermedim, bir gün gelecek kripto teknolojisine ettiğiniz düşmanlığa kafanızı taşlara vuracaksınız ama iş işten geçmiş olacak
Bu doğru mu kardeşim nasıl böyle bir şey olabilir böyle stabil bir piyasada ? Margin yapanlara geçmiş olsun![]()
Benim margin yaptığımı nerden çıkardınız, Kriptoda en iyi ben bilirim kafası var sizde, sizinle tartışılmaz,
Ayrıca o sistem hatası, bir kişi dahi bu hatadan dolayı likidite olmadı, araştır bak, bir kişi dahi likidite oldumu,
Ayrıca konuyu senin için düzenledim, bakabilirsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.