Ethereum Yakın Bir Zamanda 2700$ Olabilir

1274 den girmiştim bakalım ne olacek

Bende bunu merak ediyorum: Coinlerin yükseleceğini nasıl anlıyorsunuz?

sen işi biliyosun kaptan
şu an bodrumda vıllanda kahvenı yudumluyorsundur inşAllah :D

Evi satıp basıyorum çıkmazsa eğer mahkemede görüşürüz

Şuanki fiyat tahmin ettiğim fiyattan 200 dolar yukarıda, bunun dışında yeni fiyat vermedim, bir gün gelecek kripto teknolojisine ettiğiniz düşmanlığa kafanızı taşlara vuracaksınız ama iş işten geçmiş olacak

Biraderim ben düşman değilim.:D Bugün açtığım işlemler.

jlnfc1.png

Ben yapmıyorum da demedim. Ben kar al çık aldığın karı realize ederek devam et dedim. Yanlış mı ? Ben senin dediğin gibi bir yerden bir analiz duyup evi arabayı satıp basanlara söyledim bunda bir hata var mı ? yok.

1 dklık grafikte bile deli karlar var zaten. Neden riske giriyim durduk yere yarın bu koinin çökmeyeceğine garantimiz var mı yok ? Zamanında nxt vardı 8 liradan 0.6 lara geldi posw 3 liralardan 0.04 lere geldi ki zamanında bunlar çok popülerdi.

i7mprq.png

dipnot:Bir de ramazan ramazan kalp kırmaya değmez ben kötü bir şey söylemedim. Siz demek istediğimi anlamadınız ofansa geçtiniz hemen mod falan ileri geri konuştu ben de haliyle sinirlendim. Aklıyla işlem yapan herkese bol kazançlar.

Son düzenleme:
Altın önümüzdeki günlerde 560TL çıkacakmış.
Not:Yatırım tavsiyesi değildir.:D

Şuanki fiyat tahmin ettiğim fiyattan 200 dolar yukarıda, bunun dışında yeni fiyat vermedim, bir gün gelecek kripto teknolojisine ettiğiniz düşmanlığa kafanızı taşlara vuracaksınız ama iş işten geçmiş olacak

Bu doğru mu kardeşim nasıl böyle bir şey olabilir böyle stabil bir piyasada ? Margin yapanlara geçmiş olsun
E1DmJl_X0AE8d2a

Bu doğru mu kardeşim nasıl böyle bir şey olabilir böyle stabil bir piyasada ? Margin yapanlara geçmiş olsun
E1DmJl_X0AE8d2a

Benim margin yaptığımı nerden çıkardınız, Kriptoda en iyi ben bilirim kafası var sizde, sizinle tartışılmaz,
Ayrıca o sistem hatası, bir kişi dahi bu hatadan dolayı likidite olmadı, araştır bak, bir kişi dahi likidite oldumu,
Ayrıca konuyu senin için düzenledim, bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Benim margin yaptığımı nerden çıkardınız, Kriptoda en iyi ben bilirim kafası var sizde, sizinle tartışılmaz,
Ayrıca o sistem hatası, bir kişi dahi bu hatadan dolayı likidite olmadı, araştır bak, bir kişi dahi likidite oldumu,
Ayrıca konuyu senin için düzenledim, bakabilirsiniz

Biste gel bitsin bu kavga :)

Sağcı misin solcu mu borsa mi kripto mu , dolar mı Euro mu

Bizim millet niye böyle hep bi taraf seçme biseyi ölümüne savunmak.. Yahu bunların hepsi yatırım aracı. 100 TL ile ethereum al 100 TL ile garanti bankası hissesi al bunun bir sınırı limiti yok :)

Konuyu açan kişi YTD yazarak konu açmış 2. ayda.
Ether şuan 4.000$ yani 3 ayda 2bin dolar kar getirmiş.
İnsanlar forumda yorum yapmaya korkar oldu.
Biri yazınca hemen ben çok bilirimciler çıkıp konuya saçma sapan şeyler yazıyor.
Sende görüşünü yaz çok istersen ama konuyu baltalama, konu hakkında birşeyler öğrenmek isteyenler bu konuya bakabilsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri