Etiket Bulma (Çözüm)

Genç Makinacı

Kayıtlı Üye
Web sitesi
gencmakinaci.blogspot.com.tr
Herkese selamlar,

Bu forumda artık eskisi gibi insanlar birşeyler paylaşmıyorlar. Ben yeni keşfettiğim bir eklentiyi paylaşayım dedim, belki tekrar eski paylaşım ruhu foruma geri döner :)

Chrome Eklenti: Tags For Youtube

Eklentiyi indirin kurun, sonra youtubedan herhangi bir videonun açıklama kısmında tagleri görebilirsiniz. Benim gibi bu herif nasıl bu kadar izletmiş bu videoyu diye şaşırıp etiket aramaktan çok daha kısa ve garantili çözüm :)

Topluluk yiyen etiketleriniz varsa onları da başka aynı içerikli kanalların etiketlerine bakarak bulabilirsiniz. :)

Teşekkür etmek isteyenler kanalıma abone olarak teşekkür edebilir. :)
Kanalım

vidiq diye bi eklenti var onda da etiketleri hazır bi şekilde taglayabiliyorsun.

Guzel bilgi tesekurler hocam
Bilmeyenler icin etiketleri programsiz bi sekilde gormek icin izlediginiz vidonun sayfasinda sag tik yapip sayfa kaynagini goruntuleyi sectikten sonra acilan sayfada ctrl+f komutuyla keyword kelimesini ararsaniz etiketleri gorursunuz buda benden olsun.

TubeBuddy diye bir eklenti daha var, kazançları etiketleri filan gösteriyor. Eğer özgün içerik çalışıyorsanız arkadaşlar bazı partnerler bu gibi eklentilerde premium sürümü sağlıyor. Benim çalıştığım partnerim sayesinde eklentiyi tam sürüm kullanıyorum tavsiye ederim :)

video'nun sayfa kaynağı tabanlı çalışan eklentilerden birtanesi.. buna benzer olarak vidIQ programı da var çeşitlilik her zaman iyidir paylaşım için teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri