Etkinlik talebi

unadikum

Yasaklanmış
Arkadaşlar ben sitede daha yeniyim,Taksimde memurum 31 yaşındayım, bu işte yeniyim ama inavosyona dayalı bir iş fikriyle tübitak destekli bir girişimim olmuştu, başarısız olmuştum. demem o ki internete yabancı değilim kafamında çabuk aldığını düşünürdüm. Görüyorsunuz bu saate kadar forumu okuyorum bu yaklaşık 1 aydır böyle, ama kardeşim bu nedir böyle yaa okuyorum kafam karışıyor yok partner, adsense tbm,t.o, niche kategori, nasıl ne nedeğildir,bot,vds,render herkes bir yol tuturmuş yürüyor. Benim gibiler ise bu işi hiç kimseden duymayan bilmiyenler ise saatlerini forumda geçirip deneme yanılma ile öğrenerek geciriyor.
başka türlü olabilir, mesala istanbulda oturanlar bir etkinlik düzenlesek çayımızı kahvemizi içsek. tecrübelerimizi aktarsak özgün fikirleri olan arkadaşlar bir araya gelse spamcılar bir biriyle tanışsa , birlikten kuvvet doğar hiç kimse yeni rakip demesin bu havuz geniş youtube reklam geliri milyar dolar usa şirketleri 2015 digital reklam bütçelerini ortalama %50 artırdı pasta büyüyor, şimdi prof kardeşlerime sesleniyorum banene ben bakarım çorbama diyen kardeşlere, yarın hintliler mesela gelip herkesi flaglayıp parsayı toplayalım diyebilir. o zaman ne yapcanız?Allahtan bizde Böyle bir forum var az kirletilmiş teorik bilgiye ulaşabiliyoruz.uzmanlaşmış arkadaşlara soruyorum forumdan önce ki bilginizle şimdiki bilginiz arasında ki fark ne kadardır.birde pratikte edindiğiniz bilgileriniz bir araya gelse ne kadar olacaktır.Demem o ki böyle bir etkinliğin hiç bir zararı olamaz bizlere, eğer düşünen varsa böyle bir etkinliğin faydalı olacağını mod kardeşler gün tarih mekan versin gelelim tecrübelerimizi paylaşalım derim.
Selametle

cok haklısınız hocam bende yeniyim özgun calısmak için arkadaslara ihtiyaç var bence sarı mikrofon gibi bir kanal oluştura biliriz vs

Hadi her gelen yeni uyeler icin toplantilar , bulusmalar yapalim, burdaki eski uyelerin hicbiri bir iki ayda para kazanmaya baslamadi , ben dahil , 4-5-6 aylarini verdikten sonra kazanmaya basladilar 2-3 kurus , simdi siz , bu insanlarin o kadar emeklerini , sizinle paylasmalarini istiyorsunuz , yok oyle iki kurusa ekmek , hepimiz zor zaman gecirdik...

Özgün çalışmak isteyenlerin bir araya gelmesi , fikir alış verişi yapması güzel ama spam çalışanlar için bulduğu kategoriyi videoları v.s. ifşa etmesi imkansız , kimse kimseye söylemez ,ancak ailesinden birisine söyler ..Emin olun sizde bir gün kategori ,video,site v.s. bulursanız kimseye söylemeyeceksiniz...

Malesef video bulmak define aramak gibi zahmetli bir iş

Hadi her gelen yeni uyeler icin toplantilar , bulusmalar yapalim, burdaki eski uyelerin hicbiri bir iki ayda para kazanmaya baslamadi , ben dahil , 4-5-6 aylarini verdikten sonra kazanmaya basladilar 2-3 kurus , simdi siz , bu insanlarin o kadar emeklerini , sizinle paylasmalarini istiyorsunuz , yok oyle iki kurusa ekmek , hepimiz zor zaman gecirdik...

Bende askerliğimi yaptım ordada böyle anlaşılması zor bi devrecilik mantığı vardı. Bu bana göre yanlış bi düşünce,
eğer herkes senin gibi düşünseydi böyle bir forum olmaz şuan bildiklerinde olmazdı. hem nerden bilirsin yeni üyelerin fikirleri senin bildiklerinde birleşince bambaşka şeyler öğrenmiş olursun herkes herşeyden biraz bilebilir ancak herkes hiçbişeyi tam bilemez

---------- Spam Engelliyici 05:23 ---------- Önceki Mesaj 05:22 ----------

Etkinlik bir yana siz bize kendi uğraşıp bulduğunuz içerikleri verin bizde kazanalım olmuş
yok öyle olmamış tekrar oku

size yemin ederim bir buçuk sene sonra ekmek yemeye başladım bi çayla olmaz bu işler emek ister

iyi niyete hayran kaldım ama yok öyle bi dünya, keşke olsa
1 yıldır forumdayım geçen ay ilk ödememi aldım var gerisini sen düşün
sana işi baştan sona anlatsalar bile boza boza öğreniyorsun ve kendi tecrübelerinle ayakta kalıyorsun benim öğrendiğim bu
iyi forumlar

edit : şimdi farkettim 5 gün olmuş 1 yılı aşalı :) duygulandım gece gece

Son düzenleme:
Bende askerliğimi yaptım ordada böyle anlaşılması zor bi devrecilik mantığı vardı. Bu bana göre yanlış bi düşünce,
eğer herkes senin gibi düşünseydi böyle bir forum olmaz şuan bildiklerinde olmazdı. hem nerden bilirsin yeni üyelerin fikirleri senin bildiklerinde birleşince bambaşka şeyler öğrenmiş olursun herkes herşeyden biraz bilebilir ancak herkes hiçbişeyi tam bilemez

Burda olay devrecilik degil ekmek parasi , aileni gecindirme , daha yenisiniz , zaman gecince anlarsiniz.

Bende size katılmıyorum hocam kusura bakmayın . Bizim gibi kimseden duymayanlar forumda saatlerce zaman geçirip deneme yanılma ile öğreniyor diyorsunuz.

Burda hemen hemen herkez sizin bahsettiğiniz gibi forumu saatlerce okuyarak yeri geldiğinde uykusuz kalıp yeri geldiğinde 100 lerce deneme yanılmalar ile öğrendi bir çok şeyi.

adsense , partner , tbm , to , bot , vds , render , niche , ne nasıl yapılır... bu teknik tabirlerin hepsinin ne anlama geldiğini ve ne işe yaradı forumda mevcut.

Genelde istanbul buluşması serkan hoca türkiyeye geldiği zamanlarda yapılıyor.

Ama siz istanbul buluşması talep edersiniz konunuzu açarsınız yeri saati belirlenir gelen gelir yine .

size yemin ederim bir buçuk sene sonra ekmek yemeye başladım bi çayla olmaz bu işler emek ister
ben sebat etmek diye buna derim.

---------- Spam Engelliyici 05:42 ---------- Önceki Mesaj 05:37 ----------

Bende size katılmıyorum hocam kusura bakmayın . Bizim gibi kimseden duymayanlar forumda saatlerce zaman geçirip deneme yanılma ile öğreniyor diyorsunuz.

Burda hemen hemen herkez sizin bahsettiğiniz gibi forumu saatlerce okuyarak yeri geldiğinde uykusuz kalıp yeri geldiğinde 100 lerce deneme yanılmalar ile öğrendi bir çok şeyi.

adsense , partner , tbm , to , bot , vds , render , niche , ne nasıl yapılır... bu teknik tabirlerin hepsinin ne anlama geldiğini ve ne işe yaradı forumda mevcut.

Genelde istanbul buluşması serkan hoca türkiyeye geldiği zamanlarda yapılıyor.

Ama siz istanbul buluşması talep edersiniz konunuzu açarsınız yeri saati belirlenir gelen gelir yine .

yani yapılıyor böyle bir şeyler harika o vakit bence gerek yok, zamanı gelince yapılır o vakit.
ne gelcem arkadaş diyenlerede bi söz diyim birşey, ancak paylaşarak büyür bu böyledir Allahın kanunu

sebat ettim bekledim forumu okudum denedim yaptım olmadı tekrar yaptım olmadı
sinirlendim bıraktım olamayacak dedim
yine başa döndüm uykusuz kaldım !!!
AMA ASLA PES ETMEDİM
olmadı özgün yapayım dedim konumda var oda olmadı onu denedim bunu denedim olmadı hep aynı hep aynı biyerden sonra foumu aştım artık yt yi okumaya karar verdim birazcık bişeyler oldu sonra sonu yine hüsran ama dedim ki ben başaracağım buradan bir şekilde ekmeğimi çıkaracağım emek zaman sabır ve özveri devam ettim ve şunun kanısına vardım ki youtube işi hadi ben bu işi yapıyorum diyenin yapabileceği bir iş değil...
emeğini sabrını uykunu hayatını vermen gereken bir iş
en çok buna kızıyorum ya hemen video attık kazanalım bir günde bilmem kaç k paraları götürelim diye birşey yok öyle bi dünya yok ....
bu youtube işi bildiğiniz meslek emek gün ay yıl harcamazsan elde sıfır dolanırsın...
yeni bir işe mesleğe başladıgın zaman bile o işi öğrenmek için yıllarca kahır çekersin
kusura bakmayın yeni başlayan arkadaşlar ama emek olmadan hazır para yok bu işe başlayıp bir günde ciddi paralar alan varsada ellerinden öperim

---------- Spam Engelliyici 05:42 ---------- Önceki Mesaj 05:37 ----------

yani yapılıyor böyle bir şeyler harika o vakit bence gerek yok, zamanı gelince yapılır o vakit.
ne gelcem arkadaş diyenlerede bi söz diyim birşey, ancak paylaşarak büyür bu böyledir Allahın kanunu

Kısaca özet geçeyim benimde bir yılım forumda geçti bu sırada asgari ücretle markette günde 11 saate yakın çalışıyordum aksam eve 9dan sonra gelip yemek bilgisayar basında yerdim ben siteyi internetten para kazanma adı altında arama yaparken serkan beyin youtubedeki videolarını rast geldim onları dinledim ozamanlar serkan abi bu kadar meshur değildi haliyle sitede bu kadr ünlü değildi ama herkes para kazandıgı için saglam kitle vardı kendi içinde milliyetçi bir kitle vardı milliyetçi derken kendi forum ahalisini seven bu kadar adam bize yeter kimse gelmesin daha fazla kafasındaydı tüm üyeler 3 -4 ay sonra sitenin birinci yasının dolması sebebiyle çekiliş vardı ona katıldım ve bu çekilişde büyük ödül olan cep telefonu bana çıktı parasızdım saolsun ozamanki yönetim ben talepde bulununca telefon yerine ozamanın parası 500 tl yolladı kredi kartı borcumu ödiyebildim bekledim sabrettim [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]la tanıstım kendisi haxball oynarken sohbet ede ede yavas yavas samimi olduk sonra kafasında yt dışı iş fikirlerinde benim para kazanamadıgıımı bildiği için bana teklif sundu o işi sunmadan ben evet diyordum mecburdum marketteki para bana yetmiyordu onurda saolsun bir gün bile ne param kaldı ne bişey oldu hiç patronluk taslamadan arkadas ilişkisiyle beni idare etti çalıştırdı.Sonra gene haxball oynarken [MENTION=10030]CBurak[/MENTION]la tanıştım burak şuanda öz kardeşim olsa sevmem şuan sevdiğim kadar ama onun bana youtube konusunda bir yardımı olmadı kendi kazandıgı para bana rüya gibi geliyordu günde 5 lirayı gördügümde adsensede olucak bu iş diye çocuk gibi seviniyordum içtigim sigaranın fiyatı 6.5 tlydi sen hesap et aradan 1 ay geçti [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bir grup kurdu skype sayesinde [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ile tanıştım ilk baslarda sevmedi pek beni :D sonra sonra oda tanıdı onunlada abi kardes ilişkimiz oldu ödeme alamadım borc para verdi şükür ödeme aldım ailemin geçimini sagladım abime ödedim gün geldi bir aylık silver üyelik aldım ikinci ay param yetmedi alamadım çok sinirlenip gaza gelip küfür ettiğim için mod yapmadı beni ama 2027ye kadar üyelik tanımladı he beni banlamadımı banladı bu saydıgım üç isimde en az bir kez banladı beni en az diyorum :D ama hiç birine ban yediğim için gücenmedim konumu sildiler gereksiz orçun bu diye tamam dedim sonra sonra [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] melih kardeşimle samimi olmaya basladık bu ay adsensem işleme girmedi saolsun ben sölemeden o çıkardı para attı hesabıma ilk ödeme alısımda onada borcumu ödicem bunları neden bu kadar detaylı anlattım sen okucakmısın okumıcakmısın bilmem ama okur ve anlamassan veya eksik anlarsan kısaca özeti bunca iyiliği yapan abilerim kardeşlerim oldu şuanda bile bu isimlerin içinde 10 kden az kazanan yok ama bir kere bile Orçun al şu içeriği at demedi düştüm elimden tutup kaldırdılar ama bunu demediler bende yadırgamadım bende benden alt durumda olanlara aynısını yaptım kanal isteyen oldu bot isteyen oldu elimden geldiğince tanıdıklrıma yardım ettim ama kimseye şu içeriği at demedim dememde.

o yüzden kimse işe yarayan ve sizi bir anda yükseltip gelir saglıcak ne kategori ne herhangi bir hile hurda nede sistemini paylasmaz sizinle önce bundan ümidinizi kesin sonra zaten düşe kalka ögreniceksiniz herşeyi

Kısaca özet geçeyim benimde bir yılım forumda geçti bu sırada asgari ücretle markette günde 11 saate yakın çalışıyordum aksam eve 9dan sonra gelip yemek bilgisayar basında yerdim ben siteyi internetten para kazanma adı altında arama yaparken serkan beyin youtubedeki videolarını rast geldim onları dinledim ozamanlar serkan abi bu kadar meshur değildi haliyle sitede bu kadr ünlü değildi ama herkes para kazandıgı için saglam kitle vardı kendi içinde milliyetçi bir kitle vardı milliyetçi derken kendi forum ahalisini seven bu kadar adam bize yeter kimse gelmesin daha fazla kafasındaydı tüm üyeler 3 -4 ay sonra sitenin birinci yasının dolması sebebiyle çekiliş vardı ona katıldım ve bu çekilişde büyük ödül olan cep telefonu bana çıktı parasızdım saolsun ozamanki yönetim ben talepde bulununca telefon yerine ozamanın parası 500 tl yolladı kredi kartı borcumu ödiyebildim bekledim sabrettim [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]la tanıstım kendisi haxball oynarken sohbet ede ede yavas yavas samimi olduk sonra kafasında yt dışı iş fikirlerinde benim para kazanamadıgıımı bildiği için bana teklif sundu o işi sunmadan ben evet diyordum mecburdum marketteki para bana yetmiyordu onurda saolsun bir gün bile ne param kaldı ne bişey oldu hiç patronluk taslamadan arkadas ilişkisiyle beni idare etti çalıştırdı.Sonra gene haxball oynarken [MENTION=10030]CBurak[/MENTION]la tanıştım burak şuanda öz kardeşim olsa sevmem şuan sevdiğim kadar ama onun bana youtube konusunda bir yardımı olmadı kendi kazandıgı para bana rüya gibi geliyordu günde 5 lirayı gördügümde adsensede olucak bu iş diye çocuk gibi seviniyordum içtigim sigaranın fiyatı 6.5 tlydi sen hesap et aradan 1 ay geçti [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bir grup kurdu skype sayesinde [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ile tanıştım ilk baslarda sevmedi pek beni :D sonra sonra oda tanıdı onunlada abi kardes ilişkimiz oldu ödeme alamadım borc para verdi şükür ödeme aldım ailemin geçimini sagladım abime ödedim gün geldi bir aylık silver üyelik aldım ikinci ay param yetmedi alamadım çok sinirlenip gaza gelip küfür ettiğim için mod yapmadı beni ama 2027ye kadar üyelik tanımladı he beni banlamadımı banladı bu saydıgım üç isimde en az bir kez banladı beni en az diyorum :D ama hiç birine ban yediğim için gücenmedim konumu sildiler gereksiz orçun bu diye tamam dedim sonra sonra [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] melih kardeşimle samimi olmaya basladık bu ay adsensem işleme girmedi saolsun ben sölemeden o çıkardı para attı hesabıma ilk ödeme alısımda onada borcumu ödicem bunları neden bu kadar detaylı anlattım sen okucakmısın okumıcakmısın bilmem ama okur ve anlamassan veya eksik anlarsan kısaca özeti bunca iyiliği yapan abilerim kardeşlerim oldu şuanda bile bu isimlerin içinde 10 kden az kazanan yok ama bir kere bile Orçun al şu içeriği at demedi düştüm elimden tutup kaldırdılar ama bunu demediler bende yadırgamadım bende benden alt durumda olanlara aynısını yaptım kanal isteyen oldu bot isteyen oldu elimden geldiğince tanıdıklrıma yardım ettim ama kimseye şu içeriği at demedim dememde.

o yüzden kimse işe yarayan ve sizi bir anda yükseltip gelir saglıcak ne kategori ne herhangi bir hile hurda nede sistemini paylasmaz sizinle önce bundan ümidinizi kesin sonra zaten düşe kalka ögreniceksiniz herşeyi

aynen kardeşim çok güzel özetlemişsin
benim [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] (her ne kadar youtuber şeysi vermeselerde :D ) [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] hiçbiriyle özel şahsi bir muhabbetim olmadı ama şuan öm atsam yardımlarını esirgemeyeceğini biliyorum Allah razı olsun .....aynen dediğin gibi hepside beni banlamıştır bu kadar zamandır ama banlandıktan sonra geri döndügümde baktım neden diye adamlar haklıydı foumunda bir kuralı vardı ve uymam gerekirdi en son banlandıgımda [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] sordum nedir durum neden ban aldım diye sağolsun açıklama yaptı şu yüzden banlandın diye gerçekten haklıydı kurallar vardı !!!FORUM olarak YÖNETİCİ OLARAK gerçekten yardımsever ve iyi insanlar var bunu zaman geçtikçe anlıyor insan eskiyince anlıyor.... kimsenin hakkını yememek lazım...
yeni başlayan arkadaşlar şimdi değil eğer sabredebilirseniz bu forumda biraz zaman geçince ne demek istediğimizi çok çok iyi anlayacaksınız ....
bütün forum [MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi teşekkürler [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] teşekkürler [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] teşekkürler [MENTION=8453]serricatil1[/MENTION]
daha sayamadıgım bütün kardeşlerim abilerim arkadaşlarım cansınız

Son düzenleme:
muhakkak hepimiz zor zamanlardan geçtik yoksa zihinlerde öyle sanıyorum youtubedan para kazanmamı olurmuş diyen önyargılarımız vardı
yanlız bir şey demek isterim ben kimseden kategori falan istemedim. kategori söylenmesininde bi anlamı yok. böyle bi etkinlikte ancak insanlar tanışır kafalar uyuşur ilerde planlar paylaşılabilir ortaklıklar olabilir örneğin ben hangi bot, diyorum vds mi,decitaded mi sorarım kaç kanalın kapanıyor derim bunlarla kullanan varsa takıldığım yerde tanıştıklarıma msj atarım. ilerde ahbab olursak dayı bi kategori buldum izlenim yağıyorr adıda bu,,,,, derim.ne biliyim adsensem patlar, onun kini kullanırım onunki patlar benimkini kullanır. belki 5 kişi oluruz görev veririz her ay 100 mail açıcak birimiz deriz. bi grup oluruz partnerleri deneriz bir partneri dener biri niche kelimeleri dener tanış oluruz diyorum sanaldan tanışla bu işler olmaz daha iyi şeyler olur diyorum. kimseden KATEGORİ falan İstemedim Araştırır bulurum. böyle şeylerden herkesin karı var

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri