ETSY Kıbrıs Paypalı Kulllanılıyor mu?

kurrenono

Kayıtlı Üye
Selamlar, etsy üzerinden el yapımı ürünler satışımız var ve aracı iyzico ya da payoneer kullanarak komisyon karşılığı çalışıyoruz, fakat bu çok yoran bir süreç gerektiriyor.
Ben istiyorum ki ödememi Kıbrıs Paypal ile kendi hesabıma alabileyim, bir problem yaşar mıyım yaşamaz mıyım araştırmadayım bir de buradan konu açmak istedim.
Deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olacak ücretli bir şekilde de kabul ediyorum yardımı.

Selamlar, etsy üzerinden el yapımı ürünler satışımız var ve aracı iyzico ya da payoneer kullanarak komisyon karşılığı çalışıyoruz, fakat bu çok yoran bir süreç gerektiriyor.
Ben istiyorum ki ödememi Kıbrıs Paypal ile kendi hesabıma alabileyim, bir problem yaşar mıyım yaşamaz mıyım araştırmadayım bir de buradan konu açmak istedim.
Deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olacak ücretli bir şekilde de kabul ediyorum yardımı.

Paypal işine hiç bulaşma 2 riski var. Öncelikle cyprus paypal rum kesimi için geçerli hesap açsanda birkaç para akışında senden kimlik ve adres onayı isterler. paran bloke olur alamazsın.

Diğer bir sorun paypal ile alışveriş yapıp ürün kargo takibini aldıktan sonra paypala ürünü almadım, hizmet almadım diye kayıt açıp parayı geri alıyorlar. Şu dönem bu çok yaşanan bir durum ve bunu meslek haline getirenler var. Paypal bu tarz durumlarda genelde sorgusuz sualsiz ödemeyi iade ediyor.

ETSY eğer destekliyorsa en temizi payoneer ile çalışmak. Evet komisyon biraz fazla olabilir fakat başın ağrımaz.

Son düzenleme:
Paypal işine hiç bulaşma 2 riski var. Öncelikle cyprus paypal rum kesimi için geçerli hesap açsanda birkaç para akışında senden kimlik ve adres onayı isterler. paran bloke olur alamazsın.

Diğer bir sorun paypal ile alışveriş yapıp ürün kargo takibini aldıktan sonra paypala ürünü almadım, hizmet almadım diye kayıt açıp parayı geri alıyorlar. Şu dönem bu çok yaşanan bir durum ve bunu meslek haline getirenler var. Paypal bu tarz durumlarda genelde sorgusuz sualsiz ödemeyi iade ediyor.

ETSY eğer destekliyorsa en temizi payoneer ile çalışmak. Evet komisyon biraz fazla olabilir fakat başın ağrımaz.

hocam teşekkür ederim bilgileriniz için fakat şöyle bir problem oluyor. Payoneer için minimum 20 dolar ücret olması lazım kargo dahil sattığım ürünün ve müşterinin mailine link gönderiliyor öyle de vazgeçenler çok oluyor çünkü paypalın rahatlığına alışmışlar. iyzicolink ile de alınıyor bu şekilde payoneer ile de , ama bir paypal olmuyor paypalı çözmem lazım yani bir şekilde

hocam teşekkür ederim bilgileriniz için fakat şöyle bir problem oluyor. Payoneer için minimum 20 dolar ücret olması lazım kargo dahil sattığım ürünün ve müşterinin mailine link gönderiliyor öyle de vazgeçenler çok oluyor çünkü paypalın rahatlığına alışmışlar. iyzicolink ile de alınıyor bu şekilde payoneer ile de , ama bir paypal olmuyor paypalı çözmem lazım yani bir şekilde

Paypal için şuan legal sorunsuz tek çözüm ABD üzerinden şirket açıp banka hesabı almak ve sonrasında paypal business hesabınız onaylanıyor. Şirketin anahtar teslim faal şekilde kurulumu en fazla 2 günde aracı kurum tarafından hallediliyor. Ortalama 500$ bir masrafı var.

Eğer aktif olarak bu işe devam edecek ve tam zamanlı gelir elde ediyorsanız. Bu çözüm en temiz ve sağlamı, ayrıca ABD vergi içinde başın ağrımaz. Küçük rakamlar olsada IRS tarafında vegisiz şekilde para girişlerin tespit edilirse ciddi anlamda başını ağrıtır ve ağır yaptırımlara maruz bırakırlar.

Özet olarak iyi kazanıyor ve markalaşmışsan direk şirket işini hallet. Yok geçici ne alsam kardır mantığı ile bu işi yapıyorsan o zaman paypal harici direk çözümlerle devam etmen lazım.

Shopier ile k.kartı ile satış yapabilirsiniz. Bir araştırın derim. Yada komisyon karşılığı paypal hizmeti verenler var onlara bakabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri