Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim anlamadığım şimdi diyelim tl olarak 50 tl kazandık günde dolar olsaydı kaç dolar kazanırdık![]()
23-24 dolar arası işte dolar kuruna gore aynı
Serkan abi Türkiye Adsense ile Fransa Adsense arasında 5kat fark var diyordu.Hiçbir fark yok para birimi çevriliyor sadece.
Serkan abi Türkiye Adsense ile Fransa Adsense arasında 5kat fark var diyordu.
Şu bir tika 10tl yi bir ben alamadim heralde, max 1 tl gorduk okadar niche calistikta. Sehir efsanesi olmasin bu olay[emoji2]ARkadaşlar konunun adsense hesabınız ile ilgisi yok. Reklamınızı tıklayan kişinin nerede olduğu ile alakalı. Yurt dışındaki insana bulunduğu ülkesinde ki dilde reklam çıkıyor ve buna göre TBM oranı daha yüksek oluyor. Bir tık'a 10 TL Alan var. Niche kelimelere bakarsanız..
Tabii ki Türkçe içerik çalışanlarda TBM ( Tık başına verilen ücret) daha düşük olur.
Şu bir tika 10tl yi bir ben alamadim heralde, max 1 tl gorduk okadar niche calistikta. Sehir efsanesi olmasin bu olay[emoji2]
ben bir tika 7 dolar almıştım zamanında. Adam artık neye tıkladıysa ben de şaşırmıştım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.