ev almak için aracımız satıştadır. ufak pazarlık payı var

hayırlı satıslar hocam
plakada ozellık göremedim ama bası sonu 51 dıyemı

Alınma hocam, Çok arabam oldu bu plakanın 50 bin olduğuna çok güldüm :D Şahsen arabayı alacak olsam 500 tl fazla istesen bu plakaya al plakanı derim :D

Alınma hocam, Çok arabam oldu bu plakanın 50 bin olduğuna çok güldüm :D Şahsen arabayı alacak olsam 500 tl fazla istesen bu plakaya al plakanı derim :D

valla hocam nerelisiniz bilmiyorum lakin bulunduğunuz şehre ait başı ve sonu aynı biten şekilde plaka almaya çalıştığınızda lütfen bana ulaşın. noterde ne kadar fiyat biçildiğine hayret edeceksiniz. ayrıca bana öyle hak vereceksiniz ki imkansız böyle dişey diyip gülüp geçeceksiniz

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

hayırlı satıslar hocam
plakada ozellık göremedim ama bası sonu 51 dıyemı

bi deneyin hocam ya. başı sonu sizin memleketin plakası nedir bilemem ama bir kere almayı deneyin olur mu
. demek istediğimi anlayacaksınız

valla hocam nerelisiniz bilmiyorum lakin bulunduğunuz şehre ait başı ve sonu aynı biten şekilde plaka almaya çalıştığınızda lütfen bana ulaşın. noterde ne kadar fiyat biçildiğine hayret edeceksiniz. ayrıca bana öyle hak vereceksiniz ki imkansız böyle dişey diyip gülüp geçeceksiniz

Hocam sultan ahmette turist değiliz 50 bin TL plaka bide araba Chevrolet Türkiye den yıllar önce çekilmiş desteği üretimi bulunmayan bir araba :) yani fazla da konuşmak istemiyorum mal senin değerini öyle görüyorsun ne diyim hayırlı satışlar

Özel plaka bile değil aslında bu aah felan özel plaka 34 CEM 1995 gibi olur başı ve ortası bir bütün olur :)

Son düzenleme:
İnsanlar mal alırken değersiz görür, satarken ise temsil edecek rakam bulamaz

insanlar mal satarken karşı taraftaki değer bilmeyen insanları da hesaba katarak mal satar hacı abi. senle yıllardır tanışırız. fakat şunu da hesaba katmanı isterim satıcıyı hiçe sayan alıcılar yüzünden bazen satılacak malın değeri de ettiğinden daha düşüğüne gider. lakin beni bilirsin buna müsaade edecek insanlardan değilim :)

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------

Hocam sultan ahmette turist değiliz 50 bin TL plaka bide araba Chevrolet Türkiye den yıllar önce çekilmiş desteği üretimi bulunmayan bir araba :) yani fazla da konuşmak istemiyorum mal senin değerini öyle görüyorsun ne diyim hayırlı satışlar

şuan fiyat olarak en düşük benim fiyat biçtiğimi bilsen bu şekilde konuşmazdın hocam. ağır hasar kayıtlılar bile bu fiyata satılırken ben özel plakalı aracı satıyorum varsın öyle düşünmüş ol. canın sağolsun

insanlar mal satarken karşı taraftaki değer bilmeyen insanları da hesaba katarak mal satar hacı abi. senle yıllardır tanışırız. fakat şunu da hesaba katmanı isterim satıcıyı hiçe sayan alıcılar yüzünden bazen satılacak malın değeri de ettiğinden daha düşüğüne gider. lakin beni bilirsin buna müsaade edecek insanlardan değilim :)

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------

şuan fiyat olarak en düşük benim fiyat biçtiğimi bilsen bu şekilde konuşmazdın hocam. ağır hasar kayıtlılar bile bu fiyata satılırken ben özel plakalı aracı satıyorum varsın öyle düşünmüş ol. canın sağolsun
Alıcıyı da satıcıyı da eleştirdim sözümde

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

noterden özel plaka almaya çalışırsanız fiyatların böyle oldugunu sanırsınız .
aracı veya plakayı görmedim ama bazı şeyleri abartmayı seviyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri