Süleymanpaşa'ya bağlı kumbağ beldesinde yazlığım vardı bir ara, müthiş bir yer ama olumsuz yönleri de var tabi. Sizin nerede tam olarak ? Barbaros veya altınova ise de güzel fakat benim hayalim 300 bin tl ye ev yaptırmak değil, net o fiyata karavan dizayn edip youtube için 2 de drone ve kamera vs. alıp doğayı gezmek, gezi videoları ne bileyim avlanma, balık tutma, karavanın alt depo kısmında zodyak bot ve motoru, atv motor, dağ bisikleti, nargile, barbekü ile keyif yapmak gibi çılgınca fikirlerim var. Sabit bir yerde olmayı sevmiyorum, şahsi olarak 1,750 tl den başlayan fiyatlar ile birkaç devremülk alıp karavan ile gezerken misal 3er ay aralık ile 4 devremülk'üm olsa paşalar gibi 10 ay gezer, kalan 2 ay için ülkemin 4 farklı bölgesinde 2şer haftadan krallar gibi 2 ay yaşarım bu devremülklerde en azından 10 ay karavan, 2 ay sabit adresim belli olur dinlenirim. Gerçekten doğaya dönüş işte böyle olur. Arada bir köyden geçerken dalından sebzeni meyveni kendin toplarsın, bir kasabadan geçerken dağ kekiği ile beslenmiş süt kuzusu kestirirsin, kars civarından geçerken 2 kaz kestirirsin, karadeniz de mayıs çayı, fındık, geç kastamonu'ya pideni ye, salda gölünde kamp kur, sapanca gölüne botun ile açıl, kaz dağlarında dağ bisikleti ile sporunu yap, ağva da barbeküyü ateşle, ahlatta aynalı sazan tut yatır mangala aç bi ufak, oradan bursa ne bileyim ben mi uçmuşum bilemedim