Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birde özgünün ne olduğunu öğrenseniz.
ozgün dedim çünki 3 video attım güncel konular hakkında kendimce harmanladığım videolar sizce bu özgün değilmidir ?
Güncel'den kastım su aralar neler oluyor mesela ? Onla ilgili bir video indirdim biraz düzenledim kendimce sorular sordum cevapladım 30 saniyelik müzik ve sonuç özgünden kastım buydu kamera karşısına geçip video çekemdim
video indirdim kendimce harmanladım , 1dk lık video indiridysem oldu bu 3 dk o şekilde yaniÖzgünden kastın nedir hocam ?
Kendin video mu çektin. Yoksa güncel video atıp özgün mü dedin.![]()
Eğer youtube size eşleşen vermiyorsa, para kazanmayı sorunsuz aktif ettiyseniz ve de para kazandırıyorsa doğru yoldasınız demektir bence. Zaten aslolan da budur, özgün mü değil mi tartışmamız yersiz. Yani para kazanmak hedef, yanlış mı?
Arkadaş özgün deyince sıkıntı orda olmuş hocam yoksa hedef para kazanmaksa bas spamı al parayı
Eğer youtube size eşleşen vermiyorsa, para kazanmayı sorunsuz aktif ettiyseniz ve de para kazandırıyorsa doğru yoldasınız demektir bence. Zaten aslolan da budur, özgün mü değil mi tartışmamız yersiz. Yani para kazanmak hedef, yanlış mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.