Evimde greenbox yapıyorum. Önerileriniz?

• Kullanıcı Yagin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yagin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bolumengen.com
Merhaba arkadaşlar. Yeşil duvar kağıtları aldım ve evimin bir duvarını bunlarla kaplamayı düşünüyorum. Elimde 1080p HD video çeken nikon p 510 var. Şu sony programını etkin kullananlardan görüşler alabilir miyim ?

Sizce bu renk uygun mudur? Adım adım burda tecrubelerimi ve fotoğrafları paylaşmayı düşünüyorum.

ARKADAŞLAR SONY VEGAS İNDİRİRKEN AMAN DİYİM DİKKAT EDİN!
torrentten indirdim file extraktor şeklinde indi tıklamaz olaydım. Awesome hp diye bişey girdi browserlara ne illetmiş 5 tane virüs programı ile anca temizlendi. Siz indirirken dikkat edin.

58w9.jpg

Bu işlerden hiç anlamam fakat kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun seni sonuna kadar destekliyorum! Youtuber dediğin böyle olmalı..

üzerindeki kıyafetlerde yeşilin herhangi bir tonu olmadığı sürece program sorun çıkartmayacaktır.

Arka plan renginin "mavi veya yeşil" olmasının sebebi: "insan vücudunda bulunmayan renkler olmasıdır".

Bu işlerden hiç anlamam fakat kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun seni sonuna kadar destekliyorum! Youtuber dediğin böyle olmalı..

Teşekkürler, bakalım bu forumdan da bir arkadaşım pm olarak bir fikir attı bana onu uygulamaya çalışacağım. Eğer olurda tutarsa bu işi başarabilirsem çok iyi olucak burda da yayınlıycam. Tüm ytpara.com üyeleri gerçekten çok yardımsever.

üzerindeki kıyafetlerde yeşilin herhangi bir tonu olmadığı sürece program sorun çıkartmayacaktır.

Arka plan renginin "mavi veya yeşil" olmasının sebebi: "insan vücudunda bulunmayan renkler olmasıdır".

hayır insan vücuduna en uzak olan renkler olması hocam :D

şu an hayalimii gerçekleştiriyorsun hocam ışıklarıda buldun mu tamamdır. Bu arada duvar kağıtlarını nereden temin ettin birde ne kadar tuttu özel değilse ? ben kararsız kalıyorum sürekli duvar kağıdı mı çarşaf mı bilemiyorum gerçi kartonla bile yapan varda :/

Bir de kamera sorunu var elimde hiç kamera yok şöyle max 1.000 tl bütçeyle güzel bir kamera bulabilsem

hocam sadece perdeyle bıtmıyor onemlı olan ısıklandırması bende var yesıl perde kamera felan ama zor ısıklandırma yapmalısın kurguyu ıyı hazırlamalısın ...

Birini acmadan uzerine bir nesne koyup cek programda dene olmadi degistirirsin hocam ton sıkıntı cıkarır diyorsaniz.

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hayır insan vücuduna en uzak olan renkler olması hocam :D

şu an hayalimii gerçekleştiriyorsun hocam ışıklarıda buldun mu tamamdır. Bu arada duvar kağıtlarını nereden temin ettin ? ben kararsız kalıyorum sürekli duvar kağıdı mı çarşaf mı bilemiyorum

Bir de kamera sorunu var elimde hiç kamera yok şöyle max 1.000 tl bütçeyle güzel bir kamera bulabilsem

Duvarkağıtlarını kırtasiyeden aldım her biri 9m2 yani (45cmx2metrelik) toplam 45 m2 duvar kağıdım var, daha da sipariş verdim kırtasiyeye.

Kamerayı 1000 TL ye almıştım, nikon p510 öneririm çok güzel makina hatta çektiğim bir fotoğrafı paylaşayım:

ufc9.jpg

sony vegas öneririm... kolay ve pratık kullanımpa yapabılırsın.. renk olayına gelınce arkadaşlar.. herhangi bir renk olsun, hatta bildiğin kumaş olsun arkaya ser isteidğin mekanı üzerine ekleyebilirsin... proje onemlı, magazın haberlerımı sunacaksın, yoksa videolarla dalgamı geçeceksın aynı tv programı gibi sana kalmış,

kamera yerıne normal bir telefon kamerada olur beyler,, plan tutarsa değiştirirsiniz.. sorun yok

yaa aslında ornek videomu çeksem anlatımlı fullpratık olandan :D

nereden satın aldın onları :)
özel o iş için dimi yoksa sen normal duvar kağıdımı aldın

Ben normal duvar kağıdı aldım, bir sürü renk vardı ben bunu seçtim yeşilin başka tonlarıda vardı ama en iyi bu olur diye düşündüm. Daha da sipariş verdim kırtasiyeye

---------- Mesaj saat 00:26:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:37 civarında gönderildi. ----------

sony vegas öneririm... kolay ve pratık kullanımpa yapabılırsın.. renk olayına gelınce arkadaşlar.. herhangi bir renk olsun, hatta bildiğin kumaş olsun arkaya ser isteidğin mekanı üzerine ekleyebilirsin... proje onemlı, magazın haberlerımı sunacaksın, yoksa videolarla dalgamı geçeceksın aynı tv programı gibi sana kalmış,

kamera yerıne normal bir telefon kamerada olur beyler,, plan tutarsa değiştirirsiniz.. sorun yok

Aslında çizim yapmayı düşünüyorum sanırım şimdiye kadar youtube un görmediği bir şey olucak. Eğer cidden hayalimdekileri uygulayabilirsem bomba olur

Ben normal duvar kağıdı aldım, bir sürü renk vardı ben bunu seçtim yeşilin başka tonlarıda vardı ama en iyi bu olur diye düşündüm. Daha da sipariş verdim kırtasiyeye

---------- Mesaj saat 00:26:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:37 civarında gönderildi. ----------

Aslında çizim yapmayı düşünüyorum sanırım şimdiye kadar youtube un görmediği bir şey olucak. Eğer cidden hayalimdekileri uygulayabilirsem bomba olur

çizimden kastın, çizgilerle birlikte insanlarımı karıştırıccaksın ?
örnek: tom ve jery li çizim yapan gordum, sunger bobla sohbet muhabbe tyapanları gordum onbınlerce izlenme var... o tip bişe mi? çizim .. belkide bizlere surpriz olur.. bolbol araştırma yap sonrasında tarzını seç en son uygula...

nasil sevaba girersin bir bilsen :-)

Blade S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çizimden kastın, çizgilerle birlikte insanlarımı karıştırıccaksın ?
örnek: tom ve jery li çizim yapan gordum, sunger bobla sohbet muhabbe tyapanları gordum onbınlerce izlenme var... o tip bişe mi? çizim .. belkide bizlere surpriz olur.. bolbol araştırma yap sonrasında tarzını seç en son uygula...

Yani daha değişik aslında ama uygulayabilirsem paylaşıcam zaten, sonra yapamazsam rezil olmayayım :)

Haftasonu bir duvarı kaplayıp örnek bi kaç çekim yapma planlarım var. Sony vegas indirip onu öğrenicem tabi önce

Her renk oluyorda profiler neden hep yesil veya mavi kullaniyor?

Öncelikle başarılar dilerim.
Greenbox bu teknikte renklerden ziyade ışık çok önem. Kameranın çektiği acıdan, sağdan soldan vuran ışığın etkisi büyük olacaktır.

Öncelikle başarılar dilerim.
Greenbox bu teknikte renklerden ziyade ışık çok önem. Kameranın çektiği acıdan, sağdan soldan vuran ışığın etkisi büyük olacaktır.

Çekeceğim bölgenin tam karşısında ve sağ tarafında boydan boya cam var ama sol taraf sıkıntılı gündüzleri çok iyi ışık alıyor, deneyip göreceğiz artık bakalım işe yarayacak mı

Her renk oluyorda profiler neden hep yesil veya mavi kullaniyor?

program seçeneklerinde sabit renkler var, arpa plan renkler kırmızı yeşil mavi mor sarı yanı programa tanıtırsın . green yellow red gibi belirtirsin... o regin olduğu renklerede videoyu program yerleştirir.. ister video üzerine ister resim üzerine.. basit aslında zorluguda hiç yok herkez yapar programla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri