Evleneceğim Kızı Başkasına Verecekler :/

DamlaHosting

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.damlahosting.com
Merhabalar değerli YTPara aielesi ;

Yaklaşık 1 yıllık tanışmışlığım olan kız arkadaşımı istemeleri için aileleri biraraya getirdim. Herşey iyi hoş karşı taraf olumlu derken bir anda uzaktan akrabaları olan bi astsubay çıktı piyasaya ve onlarda istemeye gitmiş. Şimdi ise kızın ailesi kararsızlık yaşamakta. Kız ailesine karşı tarafı istemediğini belirtmiş ancak aklına girmeye çalışıyorlar siz bu durumda olsanız ne yapardınız ? ;

Memur'la evlen ne yapacaksın bilgisayarcıyı vs. vs.

Kafamız allak bullak oldu 1 hafta içinde, hiç birşey yapasım gelmiyor :confused:

16.08.2015 Güncelleme

Dün kız arkadaşım ile yüz yüze görüştük ve ailesinin benden yana olduğunu ve kurban bayramında istemeye beklediklerini söyledi, Allah sonumuzu hayır etsin :)

Not: Özel hayatım kesinlikle müşterilerimizi etkilememektedir. Çalışanım olan Mustafa ve Mehmet bey destek ve sipariş konularında hizmet vermeye devam ediyor.

Son düzenleme:
astsubayı bulur pert ederdim şahsen kız beni sevecek ben kızı sevecem buda gelip isteme cürretini gösterecek yok öyle dünya.

hocam şahsen kızı zorla evlendirmeye kadar gelirse olay kaçırırım tabi bir bilgisayardan anlamayan bir aile mevcut ise çok zor olucaktır diye düşünüyorum

kız seni seviyorsa kaçır hocam kızı. siz birbirinizi seviyorsanız kimsenin müdahale etmeye hakkı yok.

tam kız kaçırmalık ortam oluşmuş. Ama genede son ana kadar bekle bi kızı ailesinden koparmak hoş değil.

Tipik kız tavırları seni daha çok gaza getirmek için yapıyorlar için rahat olsun. Elini çabuk tut diyorlar yani. Kızı seviyorsan istiyorsan, ailene söyle gidip isteyin. Zaten bunun için dillendiriyorlar. Allah mesut etsin. Darısı benim başıma:)

Merhabalar değerli YTPara aielesi ;

Yaklaşık 1 yıllık tanışmışlığım olan kız arkadaşımı istemeleri için aileleri biraraya getirdim. Herşey iyi hoş karşı taraf olumlu derken bir anda uzaktan akrabaları olan bi astsubay çıktı piyasaya ve onlarda istemeye gitmiş. Şimdi ise kızın ailesi karar konusunda sallantılar yaşamakta. Kız ailesine karşı tarafı istemediğini belirtmiş ancak aklına girmeye çalışıyorlar siz bu durumda olsanız ne yapardınız ? ;

Memur'la evlen ne yapacaksın bilgisayarcıyı vs. vs.

Kafamız allak bullak oldu 1 hafta içinde, hiç birşey yapasım gelmiyor :confused:

Not: Özel hayatım kesinlikle müşterilerimizi etkilememektedir. Çalışanım olan Mustafa ve Mehmet bey destek ve sipariş konularında hizmet vermeye devam ediyor.

şuanda kötü bir şey gibi duruyor ama bırak şuan için zor olsada ilerisi için çok iyi bir şey olmuş senin bişey yapmana gerek yok sadece annen annesini arasın 3-4 günde bir niyetimiz devam ediyor cevabınız nedir şeklinde sende kız arkadasını olagandan fazla arayıp sorma bırak kendi seçsin yanlış anlama ama evlenip 2 ay sonra yaptıgınız ilk kavgada beni zamanında bu bu istedi gitmedim kafamı karıştırdın diyip sinirle seni özüp kırıcagına bu testten o geçsin ailesi geçsin ne kadar bilgisayarcıda olsa en çok kazananın bile geliri kesin değil dünyada 2-3 yıl sonra ekonomin bozulursa falan ailesi sana karşı atar yapamasın işin kısası bırak senin dışında herkes elinden geleni yapsın karşı taraf akraba oldukları için daha baskıcıdırlar annen baban boş bırakmasın arayıp konussunlar çaya yemge çagırsınlar yeter

Hocam kibar dille halletmeye bakın babasıyla konusun. Ne kadar sevdiğinizi gerçek niyetinizi anlatın. Kaçırmakla olacak iş değil bu . Aile rızası çok önemli.

hertürlü kız kaçırma işine bakılır il farketmez yol parası yemek damattan alınır

Çocuk oyuncağı mı bu ya onu alma bunu al falan ne biçim ailesi var kızın öyle. umarım istediğinizi alırsınız ve mutlu olursunuz. :)

birbirinizi seviyosanız kaçır gitsin hocam 1 hafta tatile falan götür aynı odada kalın. sonrasında zorla evlendirirler zaten.

kızın rızası olmadan nasıl istemeye geliyolar bukadar da yüzsüzlük olmaz

Herşeyden önce, Allah işlerini rast getirsin... Hakkında hayırlısı olsun...

Fakat hocam bu gibi ince ve son derece özel konuların tartışılacağı ya da fikir alışverişi yapılacağı bir platformda olduğunu sanmıyorum...

Dangalağın teki çıkar çocukca bir satır yazar, durdukyere tadını tuzunu keyfini kaçırırsın...

Yinede taktir senin, anladığım kadarıyla pek özel de olmasa hayat senin...

Benim niyetimde güzel bi düğün yapmak ve YTPara ailesi başta olmak üzere herkesi davet etmek vardı.

Ama artık bu gidişle sanırım kaçıp dedicated hediye edeceğiz :),
Şaka bi yana hiç kaçırma taraftarı değilim açıkcası

İnşallah Hayırlı biter

Abi yapılacak tek birşey var, kız ailesine diyecek ki ben o adamla evlenirsem mutlu olamam ayrılırım huzurlu bi aile olamam. Sevmediğim memurla evlenip mutsuz olacağıma sevdiğim bilgisayarcıyla evlenip mutlu olurum desin. Ailesi kızının mutluluğunu istiyosa sana verir zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri