evlenmeden önce milyon defa düşünün!!!

jakabvo

Kayıtlı Üye
eski karıma tazminatı ödedim kurtuldum derken şimdide bana,nafaka artırımı davası açmış 1000 tl istiyor :mad: evlenmeden önce o insanı çok iyi tanıyın,benim gibi ömrünüzün sonuna kadar maziyle yaşamak zorunda kalmayın ((
çok sinirliyim çooookkkkkkk :mad::mad::mad:

Geçmiş mi olsun denir ne denir bilemedim hocam.

geçmiş olsun nedicemmi bilemiyorum ama o video sil bence yönetilerden ceza felan verir allah yardımcın olsun öbürünüde islah etsin

benımde ayın 11 ınde bıttı son mahkeme boşanmış oldum olan 2 yaındakı ogluma oldu dedıgı gıbı bır anlık hevesle gırılen ısın sonu ıyı bıtmıyor tazmınat nafaka kapıda beklıyor ıllakı odenecek geçmiş olsun sanada

benımde ayın 11 ınde bıttı son mahkeme boşanmış oldum olan 2 yaındakı ogluma oldu dedıgı gıbı bır anlık hevesle gırılen ısın sonu ıyı bıtmıyor tazmınat nafaka kapıda beklıyor ıllakı odenecek geçmiş olsun sanada

sanada çok geçmiş olsun kardeşim,bunu yaşayan daha iyi anlar..:(

valla işin zor.. evlenmek ayrı bir zor boşanmak ayrı bir zor. hele simdiki kızlar ıcın erkekler afedersınde köpeği olmak zorunda. ne isterlerse yaptırıyorlar.. Sonumuz hayrolsun :S

valla işin zor.. evlenmek ayrı bir zor boşanmak ayrı bir zor. hele simdiki kızlar ıcın erkekler afedersınde köpeği olmak zorunda. ne isterlerse yaptırıyorlar.. Sonumuz hayrolsun :S

gerçekten çok zor,kanunlar kadınlardan yana türkiyede zaten boşanma davasında direk 1-0 yenik başlıyor erkekler,sonrada koca katil oldu..olur tabi,bizim kadınlarımız önce cehaletten kurtulmalı,çok cahiller!!

gerçekten çok zor,kanunlar kadınlardan yana türkiyede zaten boşanma davasında direk 1-0 yenik başlıyor erkekler,sonrada koca katil oldu..olur tabi,bizim kadınlarımız önce cehaletten kurtulmalı,çok cahiller!!

dini olarak hakkını vermek zorundayız ama suanki sistem tamamen kadınlardan yana.. her yerde erkek sucludur. hep erkek hata yapar... ama olayın basında hep kadın erkeği icten ice oyar doldurur... Valla hocam Allah sabır versin sana. bende bekarım suanlık ama her yenı kız arkadasım oldugunda dahada soguyorum evlılıkten mlsf :S

saolasın kardesım zor olan tek şey bence evlendıgın kısının sonradan tanıdıgın kişi olmamasını fark etmen bence

işte o an ,o gerçekle yüzleşmenin verdiği acı tarif edilemiyor -kafanı duvarlara vursan nafile,boşanarak bitmiyor herşey,dahada can sıkıcı bir dönem başlıyor,her sene nafaka artırımı davası açabiliyorlar ve masraflar erkek tarafına ödetiliyor!!
Hani nerde adalet?!
Bu mudur demokrasi!!

işte o an ,o gerçekle yüzleşmenin verdiği acı tarif edilemiyor -kafanı duvarlara vursan nafile,boşanarak bitmiyor herşey,dahada can sıkıcı bir dönem başlıyor,her sene nafaka artırımı davası açabiliyorlar ve masraflar erkek tarafına ödetiliyor!!
Hani nerde adalet?!
Bu mudur demokrasi!!

o konuda haklısın haklı yada haksız taraf aranmıyor dırekman kadın tarafı madur gösterilip herşey erkege yükleniyor ömür boyu çekiyorsun bunuda

Gercekten uzuldum hocam suanki sistemde erkegin adi var sadece bizde evlenecegiz sunlari okudukca evlilikten soguyorum yeminle

Gercekten uzuldum hocam suanki sistemde erkegin adi var sadece bizde evlenecegiz sunlari okudukca evlilikten soguyorum yeminle

Soğuma kardeş bildiğin yolda devam.. evlilik çok güzel birşey ama her iki taraftanda bakınca karşındaki doğru kişi olunca.. şimdi burada 2 arkadaş bu olaydan veya kişilerden memnun değil diye evliliği tu kaka yapmayın hele birde çocuk olursa tadından yenmez evlilik..
Askerlik için çok meşhur bir söz vardır nerede değil kiminle yaptığın önemli diye evlilik içinde aynı söz geçerli..

Allah sabır+masraflar için para versin.

Bu arada Bekarlık Sultanlıktır.
( hemen özlü sözü yapıştıram )

Geçmiş olsun hocam..

Not: Videoyu kaldırdım içerik olarak eğlenceli olsa da forum kurallarına ters ;)

İşte benim bu yaşa kadar evlenmeme sebeplerimden birisi bu. Ben karşımdaki kişileri en iyi şekilde tanıktan sonra evlenmeme kararı alıyorum hep. Yani Allah yardımcın olsun hocam..

Eğer bir kadın azıcık maddiyatı düşünüyorsa ondan uzak durmak gerekir. Evlenip çoluğa çocuğa karışıp ayrıldıktan sonra hayat tamamen ızdırap olur.. Nafakası ayrı dert çocukları anneden babadan ayrı ezik bir şekilde büyütmek ayrı bir dert..

Allah herkesi bu tip durumlardan korusun.

İşte benim bu yaşa kadar evlenmeme sebeplerimden birisi bu. Ben karşımdaki kişileri en iyi şekilde tanıktan sonra evlenmeme kararı alıyorum hep. Yani Allah yardımcın olsun hocam..

Eğer bir kadın azıcık maddiyatı düşünüyorsa ondan uzak durmak gerekir. Evlenip çoluğa çocuğa karışıp ayrıldıktan sonra hayat tamamen ızdırap olur.. Nafakası ayrı dert çocukları anneden babadan ayrı ezik bir şekilde büyütmek ayrı bir dert..

Allah herkesi bu tip durumlardan korusun.

Valla bu zihniyet yanlış bence.. size bir soru yaş 30 dimi hocam yeri geliyor 30 yıllık kardeşiniz, ananız babanız bir hareket yapıyor bir söz söylüyor şaşırıp kalıyorsunuz ki evlilik hiç kan bağı olmayan 2 kişi arasındaki bir olay.. evlilikte anlaşmak için %60 uyum yeterli bunu karşılıklı sevgi, saygı, anlayış, yardımlaşma v.b ile %80 - 85 lere çıkarırsanız olur gider.. yani öyle insan sarrafı olmaya bilmem neye gerek yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri