Evlilik programı yalanları ve oynanan oyunlar

Narqotik

Kayıtlı Üye
Arkadaş evlilik programlarındaki şarlatanlıklara değinmiş. İzleyin, izlettirin sosyal medya hesaplarınızda paylaşın milleti bilinçlendirin

Son düzenleme:
Eskortları paralı oyuncuları ajanstan toplayıp getiriyorlar.Bir kapalı kız vardı hergün başka biriyle el ele göz göze.Hesaplasak 3 yılda 100 adamla birlikte olmuştur bir de sözde kapalı olacak.Aynı kişiyi 3-4 farklı evlilik programında görüyorsunuz şarlatan karaktersiz olup reyting kazandıranları anında rakip programlar kapmaya çalışıyor.Bu televizyon çok güçlü bir silah medyayı kullanmayı bilirsen ülkenin gelişimine harika etkisi olur nitekim amerika bunu çok iyi başarıyor.Bizde sdece bu ahlaksız programlar ve aynı konuyu ele alan 100 dizi var.Son zamanlarda asker dizileri popüler oldu insanların vatani duygularını sömürüp rol icabı şehit oluyorlar ağlıyor vatan için ölürüz diyorlar.Bir araştırsan %90'ı askere gitmemiş askerden kaçmak için çürük raporu almışlar askerden kaçmak için 10 yıldır üni okuyor gösteren adamlar.Yazık bunlara biz prim veriyoruz biz ölüyoruz bunlar hayatını yaşıyor

söylenecek o kadar şey varki bu mahluklar hakkında ne desem az. hepsi bir yerlerden bir vurgun peşinde. oraya çıkıp evleneceğim diyenlerin alayı gösteriş için orada. instagram hesaplarına bakarsanız full reklamla dolu. sürekli satış yapan hesapların, güzellik merkezlerinin reklamlarını yapıyorlar. yani evlilik felan hikaye fiziği olan çıkıp oraya sözde evlilik adı altında bir yerlerden oyunculuk,reklam veya iyi bir iş teklifi gelir yolumu bulurum düşüncesindeler. ama bizim insanımız ne hikmetse bunu bir türlü görmüyor. bakalım inşAllah birgün hepsi telef olur giderler

konu açıp bunlara prim yaptırmaya bile gerek görmüyorum açıkçası içi boş tv sektörünün içler acısı halinin kanıtı :)

Kafayı çalıştıran parayı götürüyor abi . Kimse demiyorki benim ülkemin geleceği , kültürü bozulur şöyle olur böyle olur. Adamlar oturup strateji yapıyor. Gündüz vakti en çok tv yi kim izliyor , gündüzleri evde hangi kesim daha çok oturuyor diye düşünüyorlar.Kime sorsan bu soruyu cevap verir. Kadınlar ve genç kızlar oturuyor.Erkek çocuk bilgisayar başında zaten , kumanda anneye ya da eşine kalıyor.Onlara yönelik aşk , dedikodu , sohbeti yapıyorlar.Kadınında en çok sevdiği şey dedikodu , tartırşmak değil mi? Şimdi evdeki kadın bu programımı izler yoksa ntv de ekonomimi izler. Agalar adamlar paranın tadını almışlar .S... bu programı kapatmazlar.Devlet de yolunu buluyor bu işden , niye kapatsın.Keşke kapansa da ben burda g*t olsam ama kapanmaz , çok deli paralar akıyor.

Sadece evlilik programları değil o tarz benim programlarda eskort yuvası:)

E5'ten hatun toplayıp programa çıkartıyorlar.
Daha ötesimi var?
Programa katılan adaylar kanallara yakın Ucuz otellerde yatıp kalkıyor.
Hepsi günlük yevmiyeyle çalışıyor.

Videoyu izlemedim, bildiklerimi yazıyorum.

Suç ne tv lerde nede devlette, suç millette her zaman olduğu gibi, bu kadar rating yapmasa, bu kadar talep görmese türemezdi bu programlar, millet sahte olduğunu yalan olduğunu bildiği halde izliyor, sorarsan hem şikayet ediyor hem izliyor.

Bide Survivor var herkes birbirinin arkasından konuşur atar tutar bizim millette keyifle izler.

Eskortları paralı oyuncuları ajanstan toplayıp getiriyorlar.Bir kapalı kız vardı hergün başka biriyle el ele göz göze.Hesaplasak 3 yılda 100 adamla birlikte olmuştur bir de sözde kapalı olacak.Aynı kişiyi 3-4 farklı evlilik programında görüyorsunuz şarlatan karaktersiz olup reyting kazandıranları anında rakip programlar kapmaya çalışıyor.Bu televizyon çok güçlü bir silah medyayı kullanmayı bilirsen ülkenin gelişimine harika etkisi olur nitekim amerika bunu çok iyi başarıyor.Bizde sdece bu ahlaksız programlar ve aynı konuyu ele alan 100 dizi var.Son zamanlarda asker dizileri popüler oldu insanların vatani duygularını sömürüp rol icabı şehit oluyorlar ağlıyor vatan için ölürüz diyorlar.Bir araştırsan %90'ı askere gitmemiş askerden kaçmak için çürük raporu almışlar askerden kaçmak için 10 yıldır üni okuyor gösteren adamlar.Yazık bunlara biz prim veriyoruz biz ölüyoruz bunlar hayatını yaşıyor

Olayı cozmussunuz ama bu ülkenin %60 i bu basit mantığa bile hakim değil o yüzden bosverin
İki gün önce Twitter'da TT olan bi topic vardı işim için bedelli diye sanki normal çalışan bir adam bedelli ödeyebilecekmis gibi adamların profile bı girdim bı tanesi otelde genel müdür bı tanesi baba parası yiyor altında Audi ondan sonra isim için bedelli :) zengin yer fakir ölür doğanın kanunu

Ben izliyorum ağlayanmı ararsın bağırıp çağıranmı ararsın ne ararsan var Bu programların reytıngı yüksek olduğu için çok para dönüyor gösterildiği kanallarda hepimizce kımın yanında olduğu malum Yanı bu programlara göz yumulması yüzde yüz yanlıs Bu tarz programlar aile yapısını zedeleyecek nitelikde Nitekım bu face nın yaygınlaşmasından sonra boşanmalar çok artmıs bu tarz programlarda insanın bilinç altına yerleşiyor Şimdi bu programları yapanlar maddı olarak buyuk kazanç elde edeyor olabılırler Bu programlarda uzun zamandır çıkan iki eş adayı cennet mahallesınde oynayacaklarmıs Bir saat once arka sokaklarda bır oyuncuyu izledim Bir saat sonra evlendırme programında ayni oyuncu hungur hungur alıyordu ben hiç mutlu olamıyacakmıyım dıye Dediğine göre bunu eş adaylarının aileleri istemıyormus Uzun lafın kısası bu tarz programlar aile yapısı için uygun değil Ailede devletın temelıdır Umarım devletımız gerekenı yapar bu tıp ve benzeri programları kaldırır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri