Evlilik Programları - Yanlış Anlama

cihan147

Kayıtlı Üye
Biliyorsunuz geçen gün KHK ile evlilik programları kalktı diye bildirim yayınlandı ve herkes evlilik programlarının kalktıgını sandı ortada çok büyük bilgi kirliligi varmış sabah haberlerde gördüm yayından kalkan hani gece 12den sonra herkesin tv karşsında zap yaparken karşısına çıkan 0800lü hatlar vardı ya kalkan oymuş :D bi star tv ve atv nin yayın akışına bakayım dedim zuhal topal ve esra erolun programları duruyor bide kısmetse olur resmi sayfasıda 2 mayıstan sonra tekrardan kanal d'yiz diye açıklama yapmış

yani kurtulamadık sinirlenince çal göbek atayımlardan :D

KHK yayımlandığında aradım öyle bir şey bulamadım zaten şaşırdım. :) Arkadaşlık vb şeyler yazıyordu sadece. Binlerce insan daha işsiz kalmış, memleket zuhal topal'ın esra erol'un derdine düşmüştü. Şimdi o binlerce insan hala işsiz ama olsun esra erola falan bişe olmadı çok şükür.

bence kesinlikle bu terste bi işlik var :D

uzun zamandır her yerde bas bas bağırıyorlar evlilik programları kapanacak diye, bi ödeme yöntemi belirlemiş olabilirler :)

KHK yayımlandığında aradım öyle bir şey bulamadım zaten şaşırdım. :) Arkadaşlık vb şeyler yazıyordu sadece. Binlerce insan daha işsiz kalmış, memleket zuhal topal'ın esra erol'un derdine düşmüştü. Şimdi o binlerce insan hala işsiz ama olsun esra erola falan bişe olmadı çok şükür.

çok seviyorsun sanırım zuhali esrayı

Zaten dünyada adaletsizliği kaldırıldığı nerde görülmüş çok büyük paralar dönüyor eskortlar katiller programlara dahil ediliyor yüksek meblalı reklamlar var işin içerisinde kapanmaları çok zor.Böyle devam etsinler milleti kandırdılar ahlaklarını bozdular şehit haberiyle programı açıp 1 dk sonra göbek attılar.Bize böyle programlar müstehaktır bunları zengin edelim kendimiz aç yaşayalım.Böyle pısırık pasif olursak bize bunlar az bile

sen paradan haber ver diye bir söz var.
o saatte bu reytingi yapabilecek başka bir program bulamadıkça kaldırmazlar.
ahlak seviyesi yerlerde mi sürünüyor. sabıkalı adamlar eskortlar fink mi atıyor. hiç önemli değil. sen paradan haber ver.

Benim gözümde evlilik programi modern kerhanedir. Bi kurtulamadik şu programlardan en iyisi benim gibi televizyona bakmamak.

Arkadaşlar bunların temelinde ne yazık ki her zaman olduğu gibi Usa yatıyor. Zaten her şeyin altından bu ülke çıkıyor. Türkiye de normalde boyle bir ahlak ve sevgili ya da evlenme durumu olamaz. En basit örnek olarak bir arkadaş sevgilisinden ayrılsa , diğer arkadaşı onun sevgilisi ile bile çıkmaz.

Bunlarda ise al gülü m ver gülüm olayı var. Bu programlarda genel olarak ajanslardan kişiler alıyorlar. Yani bakmayın orada gerçek kişiler yer almaktadır dediklerine. Genel olarak o şekilde insanları kandırıyorlar.

Birde o kadar saçma bir program ki insanların aklıyla resmen alay ediyorlar. Senin evin var mı var araban var mı dükkanın var mı ne duruyorsun helva yapsana :) Ne diyorsun evini benim üstüme yaparsın değil mi? Canım benim her şey feda olsun sana :) Yani oyle bir dünya yok. Oradaki çoğu kişi ajanstan kişiler ve hepsi de yapmacık ve oyun oynuyorlar.

İşin bir de arkadaşların dediği gibi ciddi bir ticaret dönüyor orada. Nasıl oluyor? Programı sunan kişi, program başına 100 K alıyor. Ne yapıyor? Hiç bir şey. Hadi oynayalım, hadi zıplayalım. Gelsin 100 k lar :)

Birde orada evlilik arayan kişilerde program başına para kazanıyorlar. Hatta orada ki seyircilerde günlük olarak 50 TL alıyorlar diye biliyorum. Aylık 1.5 K yapman gerekenler alkış yapmak. Oynamak, arada sırada yorumlar yapmak. Bakarsınız siz de oradan başka evlilik programlarına transfer olabilirsiniz.

Ama bunu yapmak için çok rahat olmanız gerekiyor. Bayağı gamsız olacaksınız. Dünya umrunuzda olmayacak. Her zaman alkış ve oynayacaksınız.

Yani bu programlarda resmen insanların ahlak değerleriyle oynuyorlar. kutsal evlilik kavramının içini boşaltıyorlar ve bu şekilde değersiz bir hale getiriyorlar. Evlilikten çok, mal varlığının önemini daha çok on plana çıkarıyorlar.

Bunu da önceden senin paran benim arabamın benzinine yetmez diye aşağılayıcı bir üslüple cevap verilmesinden anlaşılmaktır.

Ne kadar bu konuyla alakalı yazı yazarsak yazalım. Hatta bimere şikayet edelim. Ortada inanılmaz bir ticaret söz konusu olduğu için ve maalesef insanları bu şekilde hem değer yargılarıyla, ahlaklarını bozarak, hem de bu şekilde beyinlerini uyuşturup daha sonradan gelecek olan zamlara ya da başka istemediğimiz durumlardan haberimiz olmaması için bu şekilde insanları uyutuyorlar.

Televizyon ve medya zaten istediği zaman istediği şeyi sistemde uyguluyor. İstediği gibi bir algı operasyonu yurutebiliyor.

Pekiyi ne yapmak lazım. O tarz programlar gördüğünüzde direk kanalı değiştirin. Ya da televizyonu kapatın. Televizyon boş bir aptal kutusudur. Onun yerine kendinizi geliştirebileceğiniz kitaplar okuyun. İnternette makaleler okuyun. Hatta youtube da bilgilendiren eğitici videolar izleyin.

Yani kısaca olay sadece sadece ticaretten ibarettir.

kimsenin yanlış anladığı yok aslında birilerinin işlerine gelmeyince yukardan bastırdılar ve biz öyle demedik ürün satışlarına sınırlandırma getirdik diyerek çevirdiler kazı.

Geçen denk geldim, Şehit var müzik çalmayın diyen damat adayına bizene hayat devam ediyor deyip inadına roman gelin adayını roman havası oynatıp göbek attıran Zuhal Topal masasına Türk bayrağı koymuş yersen...

AHLÂK sükût etti EDEP firarda
HAYA süngülendi HİCAP vuruldu
ERDEM kundaklandı FAZİLETyarda
MERHAMET boğuldu VİCDAN buruldu

CİBİLİYET bozuk DÜRÜSTLÜK lafta
MERTLİK saf dışıyken NAMERTLİK safta
HİKMET aranırken her türlü GAFta
ACIMA HİSSİne sehpa kuruldu

KİBİR şahlanırken TEVAZU öldü
ASALETin beyni mermiyle doldu
Biz böyle değildik bilmem ki noldu
AR DAMARImız mı acep kırıldı

HİDDETÎ soyunu sopunu bilir
Meşrebi bozuğun topunu bilir
Yazarsam kitapsız insafa gelir
Diye diye eli kolu yoruldu

FİKRET OĞUZTÜRK

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri