Evsizlere Yılbaşı Hediyesi - Orkun Işıtmak

• Kullanıcı Price
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

Price

Kayıtlı Üye
Orkun Işıtmak evsizlere yılbaşı hediyesi niyetinde hediyeler almış güzel düşünmüş bence. Normalde fazla samimi bulmazdım fakat videoyu izlerken yüzümde bi gülümseme oluştu. Helal olsun diyorum. Başkalarına da örnek olması dileğiyle...

Video İçin Tıklayınız

Helal olsun denecek davranış, keşke bunun challengesini yapsa youtuberler...

tam olumsuz yorum yapacaktım adama ayakkabı veriyodu dedim ayakkabı adamın ayağına olmazsa? sonra dedi içinde değişim kartı var olmazsa değiştirirsin diye kapak oldum :D şimdi helal olsun diyorum

yabancılar bu tarz şeyleri daha çok yapıyorlar. ülkemizdede yaygınlaşması dileğiyle..

Bazıları yorum yapmış videonun altına "reklam amaçlı, çıkar gütmüş" tarzında. Ben gördüğüme bakarım. Bu ülkenin böyle insanlara ihtiyacı var.

ben de şöyle düşünüyorum, ne zamandan beri insanlar iyiliklerini kamera karşısında yapmaya başladı? bence böyle şeyler yapılırken video'ya filan alınmamalı. Eskiden başkasına yaptığımız iyiliği anlatmaya utanırdık. Şimdi videoya çekiyoruz. Ve bunu da normal karşılıyolar. Çok ilginç.

Kamera karşısında yapılması insanlara örnek olabilir, kötü örnek yerine iyi örnek

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben de şöyle düşünüyorum, ne zamandan beri insanlar iyiliklerini kamera karşısında yapmaya başladı? bence böyle şeyler yapılırken video'ya filan alınmamalı. Eskiden başkasına yaptığımız iyiliği anlatmaya utanırdık. Şimdi videoya çekiyoruz. Ve bunu da normal karşılıyolar. Çok ilginç.
Bende öyle düşünürdüm ama artık bu devirde böyle olması daha iyi be hocam.İnsanlar etrafındakileri görmüyor artık telefonlardan başını kaldıramıyor, yardım etmeyi unutmuş , katılaşmış kalpler.Böyle videolar ile hatırlatmakta fayda var.Belki izleyenlerden bazıları görüp örnek alıcak ve yardımda bulunacak.

Hocam kamera karşısında yapması gayet doğal yaptığını göstermesi gerektiğini düşünüyorum ben de insanların rol model olarak aldıkları kişileri bu şekilde görmeleri güzel bir şey. ve arada bazılarının hatırlatması gerekiyor bilgisayar başından göremiyoruz malesef, bu hayatları. sonuçta her yaptığı iyiliği videoya almıyor.

Videonun altında da yorumlar vardı.Ne gereksiz insanlar var ya.Yok efendim gizli yardım et yok bilmem ne yap.Videodan kazanmak için yapıyor falan filan.. Örnek davranış nedir bilen kalmamış ? Örnek davranış gösterildiğinde (başkalarına) örnek olur .. Zaten ne atsa izleniyor bir sürü abonesi var para için yaptığını sanmam.Ama o videodan çok kazanmasını isterim .. iyi insanlar daima kazansın bu dünyada.Tek isteğimiz bu.

londra da müslüman bir genç, kimsesizlere hediye dağıtmıştı. ondan esinlenerek yapılmış bir özenti video.

Bende yapılacak yardımların gizli yapılmasından yanayım ama bu videoyu görerek özentide olsa diğer insanlara bir anlam katabilit ve bu işlerin çoğalmasına neden olur. Bu yardımların devamı gelsin güzel bir sosyal proje.

Yeni yılda evsizlere hediyeler dağıttı – Sözcü Gazetesi

dün izlemiştim orkun ışıtmak içinde kötülük olmayan ünlü olunca sapıtmayan nadir insanlardan bu işide prim için değil içindeki iyi ve güzel insandan ötürü yapmıştır.Helal olsun güzel adam güzel insan herşeyin en iyisini hakediyor.

Hocam bence bu tip videoları birine iyilik yaptığını göstermekten ziyade toplumda bu bilinci aşılamaya faydalı şeyler olarak görüyorum inan şu videoyu izleyipte hiçkimseye yardımı dokunmamış insanlar bile ben neden yapmıyorum diye düşünüyordur. Tabiki yapılan yardım ve iyiliğin gizli yapılması daha önemli ama toplum bilinci açısından bu tip videolar örnek oluyor diye düşünüyorum.

böyle kişilerin bazı konularda örnek olması gerekiyor. Reklam falan demeyin artık şöyle şeylere. Yaptı mı yaptı helal olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri