ey müzik denilen ahlaksız burada mı?

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

bacanak

Kayıtlı Üye
merhaba.

ey müzik isimli ahlaksız, karaktersiz kişi bu forumda mı?

kendine ait olmayan 1 videoma telif ihtarı gönderdi. kendisini mail attım kaldırması için bunun üzerine 1 ihtar daha gönderip kanalımı kapattırmış haysiyetsiz adam.

adım gibi eminim ki videolar ona ait değil. zaten böyle bir müzik şirketi falan yok, tamamen düzmece. koskoca google arama motorunda 1 tane bile adına kayıt yok.

ey müzik akademisi diye uyduruk bişey yazmışlar. facebook'ta 44 kişi beğenmiş, youtube'da 10-20 tane bir kanalda videoları var.

youtube'un da allah belasını versin. kafasına göre ihtar gönderildiğinde direk bizim kanalı kapatıyor. ihtar gönderiyorsun da sen kimsin resmi evrak gönder bana demiyor kullanıcıya.

Bu işe youtube'un el atması lazım, kaç velet yüzünden kanalımız kapandı Allah bilir.

Türk kullanıcıların telif yollaması daha fazla zoruma gidiyor.benim de iki kanalıma mehmet kara isimli şahıs telif yollamışdı.mehmet kara bu forumdaysan senii çookk sayıkladım,

Hocam videolara kendi kanalınızın linkini yazın yada videoları ondan önce yüklersiniz siz ona telif yollarsınız bu sefer.

bu işlerin içinde olan birisinden önemli bilgiler aldım. buna bağlı olarak yakın zamanda bir yazı yayınlamayı düşünüyorum gönderilen teliflerle ilgili. o ihtarların kaldırılması için de 1-2 ufak çalışma yapacağım. sonuç başarılı olursa onu da yazarım burada.

bu işlerin içinde olan birisinden önemli bilgiler aldım. buna bağlı olarak yakın zamanda bir yazı yayınlamayı düşünüyorum gönderilen teliflerle ilgili. o ihtarların kaldırılması için de 1-2 ufak çalışma yapacağım. sonuç başarılı olursa onu da yazarım burada.

merakla bekliyoruz...

Bizim milletin aklı sahtekarlığa çalışır kardeşim. Can sıkıcı bir durum.

merakla bekliyoruz...

Bizim milletin aklı sahtekarlığa çalışır kardeşim. Can sıkıcı bir durum.
inşallah çözülür hocam, çözülürse sahte teliften kanalı kapatılanların kanalı açılacak bu şekilde.

eğer onun çözümü olmazsa sahte telif gönderilmiş ama kapanmamış kanalın çözümü var. forumda da yazıyor yarım yamalak ama kimse güvenip yapamıyor. onunla ilgili sağlam yerden bilgi aldım.

Hergün kaç bin kişiye böyle şikayet gidiyor kimisi doğru kimisi yanlış youtube un bununla tek tek uğraşıp evrak gönder demesine gerek yok.
Youtube un sistemi gayet düzgün çalışıyor mesela senin sana ait olmayan videoyu kullanmanı engelledi sonuçta. O adamın onun gerçek sahibi olmasına bakmıyor. Onda o video senden önce yüklenmişse hakkı senden daha fazladır biri yada asıl sahibi şikayet ederse onunkide silinir.
Youtubeun bundaki asıl amacı kendini bu telif hakkı olaylarından kurtarmak. Olayı kullanıcı ve telif hakkı sahibi arasında halledin diyor. :D
Hiçbir şekildede bu sahte telif olayına çözüm yok ne yazıkki. Alışmaya bakın herkes yiyor :) Hee eğer bulursanız kanalını falan. ciddende sahte telifse bir şekilde icabına bakılabilir o herifin şikayet edilerek falan

Hergün kaç bin kişiye böyle şikayet gidiyor kimisi doğru kimisi yanlış youtube un bununla tek tek uğraşıp evrak gönder demesine gerek yok.
Youtube un sistemi gayet düzgün çalışıyor mesela senin sana ait olmayan videoyu kullanmanı engelledi sonuçta. O adamın onun gerçek sahibi olmasına bakmıyor. Onda o video senden önce yüklenmişse hakkı senden daha fazladır biri yada asıl sahibi şikayet ederse onunkide silinir.
Youtubeun bundaki asıl amacı kendini bu telif hakkı olaylarından kurtarmak. Olayı kullanıcı ve telif hakkı sahibi arasında halledin diyor. :D
Hiçbir şekildede bu sahte telif olayına çözüm yok ne yazıkki. Alışmaya bakın herkes yiyor :) Hee eğer bulursanız kanalını falan. ciddende sahte telifse bir şekilde icabına bakılabilir o herifin şikayet edilerek falan
hayır hocam youtube'ın sistemi hiç ama hiç doğru çalışmıyor. telif hakkı sahipliği öyle senden önce yükleyende olur diye bir kural yok, olamaz da zaten. ya videonun gerçek sahibi isen telif gönderebilirsin ya da karışamazsın kimseye. sistem bu şekilde olmalıydı ama youtube kıvıramadı bu işi tam anlamıyla ya da uğraşmak istemiyor.

ilk kez kanalım kapanmadı daha önce de kanallarım kapatıldı. uğraşıyorum çözmek için bakalım sonuç ne olacak.

hayır hocam youtube'ın sistemi hiç ama hiç doğru çalışmıyor. telif hakkı sahipliği öyle senden önce yükleyende olur diye bir kural yok, olamaz da zaten. ya videonun gerçek sahibi isen telif gönderebilirsin ya da karışamazsın kimseye. sistem bu şekilde olmalıydı ama youtube kıvıramadı bu işi tam anlamıyla ya da uğraşmak istemiyor.

ilk kez kanalım kapanmadı daha önce de kanallarım kapatıldı. uğraşıyorum çözmek için bakalım sonuç ne olacak.

Youtube un sistemi bizim için kusursuz çalışıyor demiyorum ben yada telif hakkı sahibi için.Kendilerine uygun.
Şöyle düşün:

* Senin dediğin gibi olsa mesela. Biri şikayet ediyor bu benim içeriğimi kullanıyor diye. Sonra youtube bundan kanıt istiyecek ve kanıtlayamayınca iki videoda youtube da durmaya devam edicek.Ama şuanda en azından bu gerçek sahibi olmayanlardan birinden kurtulmuş oluyor.

- Önce yükleyenin hakkı var diye birşey demedim ben. Şuanda biri şikayet ettiği zaman güzel bir sistem var ve mantığı da şuki 2 kişi bu videoyu yüklemiş hangisi gerçek sahibi olabilir diyor ve sonradan yükleyene veriyor cezayı.

* Şunuda unutmayınki youtube burda adalet unsuru değil. Youtube bir şirket ve para kazanırken telif hakkı sahipleri ile uğraşmamak için güzel bir sistem kurmuş.

Senin şuan derdin ikimizde gerçek sahibi değiliz ama o bana ihtar yolluyor adaletli değil diyorsun. Youtube da bunu hiç umursamıyor ve umursamamalıda.

Eğer gerçekten adalet arıyorsanız bu tarz şeylerle uğraşmayın ve kendi videolarınızı yapın :)

Dediğim gibi günde binlerce şikayet geliyor hepsiyle tek tek uğraşıcak ve haksız sa o tarafada ceza vericek falan da ohooo. bunlar youtube un işi değil. Youtube temiz bir ortam oluşturmaya çalışıyor sadece. Sizin o dediğinizi ancak gerçek telif hakkı sahibi yapabilir.

-Eğer telif hakkı sahibi kimsenin yüklemesini istemiyorsa girer ve herkesi şikayet eder yada dizilerde olduğu gibi ses ve görüntü eşleşmesi için başvuru yapabilir.

Kısacası bunlar olucak ihtarlar gelicek. Bizim yaptığımız bu emek hırsızlığını daha kolay hale getirmesi için youtube dan ekstra emek isteyemeyiz :D

Youtube un sistemi bizim için kusursuz çalışıyor demiyorum ben yada telif hakkı sahibi için.Kendilerine uygun.
Şöyle düşün:

* Senin dediğin gibi olsa mesela. Biri şikayet ediyor bu benim içeriğimi kullanıyor diye. Sonra youtube bundan kanıt istiyecek ve kanıtlayamayınca iki videoda youtube da durmaya devam edicek.Ama şuanda en azından bu gerçek sahibi olmayanlardan birinden kurtulmuş oluyor.

- Önce yükleyenin hakkı var diye birşey demedim ben. Şuanda biri şikayet ettiği zaman güzel bir sistem var ve mantığı da şuki 2 kişi bu videoyu yüklemiş hangisi gerçek sahibi olabilir diyor ve sonradan yükleyene veriyor cezayı.

* Şunuda unutmayınki youtube burda adalet unsuru değil. Youtube bir şirket ve para kazanırken telif hakkı sahipleri ile uğraşmamak için güzel bir sistem kurmuş.

Senin şuan derdin ikimizde gerçek sahibi değiliz ama o bana ihtar yolluyor adaletli değil diyorsun. Youtube da bunu hiç umursamıyor ve umursamamalıda.

Eğer gerçekten adalet arıyorsanız bu tarz şeylerle uğraşmayın ve kendi videolarınızı yapın :)

Dediğim gibi günde binlerce şikayet geliyor hepsiyle tek tek uğraşıcak ve haksız sa o tarafada ceza vericek falan da ohooo. bunlar youtube un işi değil. Youtube temiz bir ortam oluşturmaya çalışıyor sadece. Sizin o dediğinizi ancak gerçek telif hakkı sahibi yapabilir.

-Eğer telif hakkı sahibi kimsenin yüklemesini istemiyorsa girer ve herkesi şikayet eder yada dizilerde olduğu gibi ses ve görüntü eşleşmesi için başvuru yapabilir.

Kısacası bunlar olucak ihtarlar gelicek. Bizim yaptığımız bu emek hırsızlığını daha kolay hale getirmesi için youtube dan ekstra emek isteyemeyiz :D
telif hakkı gönderiyorsan kanıtını da gönder gerekeni yapayım der. o zaman telif hakkı talepleri çok düşer. günde atıyorum 100.000 telif hakkı ihtarı gönderiliyorsa bunun yarısından çoğu sahte mesela. gerçek telif hakkı o kadar da fazla değil maalesef.

Kardeş dediklerinde haklısın ama dediğin gibi olsa bu seferde sahte kanıt olayı başlar.Daha farklı bir çözüm bulunması lazım.Düşünebiliyor musun geçenlerde sahte teliften cnn in kanalı kapanmıştı.Bu kadar umursamıyorlar bu sahte telif işini.Gerçi daha sonra açıldı cnn in kanalı.Açılsın o kadar cnn değil mi o :D
telif hakkı gönderiyorsan kanıtını da gönder gerekeni yapayım der. o zaman telif hakkı talepleri çok düşer. günde atıyorum 100.000 telif hakkı ihtarı gönderiliyorsa bunun yarısından çoğu sahte mesela. gerçek telif hakkı o kadar da fazla değil maalesef.

Tam okumadın heralde. O zaman olacak olan şeyi söyliyim:)

Günde gönderilen şikayet sayısı azalıcak. O iki videoda youtube da yayınlanmaya devam edicek. Ve ikisininde yayınlama hakkı yokken.
Şuanda en azından biri kalkıyor ortadan.

Haberle uğraşıyormusun bilmiyorum ama yeni büyük bir haber olduğu zaman youtube da belkide 10 sayfa boyunca aynı videonun farklı insanlar tarafından yüklendiğini görebilirsin. buda tam çöplük oluyor. Haber olduğu için sorun günü geçtiği zaman dert olmayacak. Ama bu şekilde azaltmalar olmazsa youtube un çöplüğe döner.

O kanıt işide youtube un derdi değil. Normalde bunu yapmak bile youtube un işi değil. Ama youtube u youtube yapan işte bunlar zaten. Eğer hak sahibi tüm hepsinin silinmesini istiyorsa youtube a başvuru yapabilir.

sahte ihtar mağduru olmak istemiyorsanda bir dahaki sefere daha hızlı davran hem daha çok da kazanırısn.

6 aylık 1 milyon ziyeretci olan kanalım bu ey müzik denen adam yüzünden kapandı. telif gönderebileceği de hiç bir video yoktu.

Şimdiye kadar hiç telif yemedim ama merak ettiğim bir nokta var.Adam sana telif atıyorsa sende başka bir kanalından ona telif atsan olmaz mı?Hiç olmazsa onunda kanalı gider.

hocam dediğiniz kanal buysa adamın kendi videolarına benziyor.
http://www.youtube.com/user/eymusikakademie/videos

kapanan kanalı açmak için nereye mail atmamız lazım.

karşı itiraz bulun diye teesüflerimi iletecem çünkü kapanan kanal diyorum. yani youtube açılmıyor. nerye mail yazacaz anlamadan cevap yazana su an üzerimdeki şiddeti aktarabilirim.

Şimdiye kadar hiç telif yemedim ama merak ettiğim bir nokta var.Adam sana telif atıyorsa sende başka bir kanalından ona telif atsan olmaz mı?Hiç olmazsa onunda kanalı gider.

hocam dediğiniz kanal buysa adamın kendi videolarına benziyor.
Kanal von eymusikakademie - YouTube
hocam eymuzik.com domaini bu adama ait adım gibi eminim ispatlayabilirim de.

whois çekince istanbul adresi çıkıyor ve bir telefon numarası var fakat arayamadım ben henüz.

whois'de habib ey diye bir isim çıkıyor.

[email protected]'ın alternatif maili olarak [email protected] kayıtlı. whois çekince de bu mail çıkıyor.

mağdur arkadaşlardan birisi arayabilir mi acaba whois'deki numarayı, kontör kalmadı ben de. :(

Aynı olayı banada yaptı ve 2008'de açılan kanalım kapandı. Video ona ait değil pavyonda çekilen bir video.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri