Ey Türk Kızları

Bir insanın başka bir insana hayranlık benimsemesinden daha doğal bir şey ne var asıl sorun bence, allahla aynı tefeye koyan kafalardır idol aldığımız isim mesala bu işte muslera06 ( Serkan Abi ) bu da bunun gibi bir şey abartılacak bi yanı yok.

Bir insanın başka bir insana hayranlık benimsemesinden daha doğal bir şey ne var asıl sorun bence, allahla aynı tefeye koyan kafalardır idol aldığımız isim mesala bu işte muslera06 ( Serkan Abi ) bu da bunun gibi bir şey abartılacak bi yanı yok.
(: Serkan abiyi forumdaki neredeyse herkes sever ve örnek alır ama neden çünkü burada ki insanlara yararları var. Biberin kime yararı var? işte böyle düşündükçe gençlerimiz saptırılıyor neden onu sevip onu saysın Müslüman kimse kalmamış mı ki onu seviyor ve odasına asıp tapıyor ?

burası kızlar klubümü ya konustugunuz paylastıgınız seylere bakın boşverin gitsin ya

(: Serkan abiyi forumdaki neredeyse herkes sever ve örnek alır ama neden çünkü burada ki insanlara yararları var. Biberin kime yararı var? işte böyle düşündükçe gençlerimiz saptırılıyor neden onu sevip onu saysın Müslüman kimse kalmamış mı ki onu seviyor ve odasına asıp tapıyor ?

Siz niye insanları müslüman, hristiyan diye ayırıyorsunuz ? çok saçma açıklamanız kusura bakmayın ama benim 10 yaşında ki kardeşim dahi dikkate almaz dediklerinizi, Herkes kendi özgürlüğüne hakkına sahiptir sizin kurallarınıza gösterdiğiniz kişilere yön alacak değildir herhalde çocukta olsa büyük biride olsa, Ben biber her neyse onu örnek göstererek demedim İdol alıp benimsemesi dedim, istediğini alır benimser buna ne siz ne ben karışabiliriz, Tapmak da nedir hem böyle bi tabiri yapmanız dahi saçma. Bilinçli bi çocuk yetiştire bilecek kapesitede insansa ailesi zaten Yaratandan başka kimseye tapılmayacağını bilir. Neden onu sevip saymasın ki bundan sizene bizene. Bu arada biber 'ın yararı varmıdır bilmiyorum takip etmem ama bu kafayla sizinde insanlığa bi yararınız olmaz, her şeyden önce insanı insan olarak kabul edin.

tamam dağılın beyler.

Nisa Suresi
144. Ey iman edenler! Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin; (bunu yaparak) Allah'a, aleyhinizde apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz?

Al-i İmran
28. Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin. Kim bunu yaparsa, artık onun Allah nezdinde hiçbir değeri yoktur. Ancak kâfirlerden gelebilecek bir tehlikeden sakınmanız başkadır. Allah, kendisine karşı (gelmekten) sizi sakındırıyor. Dönüş yalnız Allah'adır.

Nisa Suresi
144. Ey iman edenler! Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin; (bunu yaparak) Allah'a, aleyhinizde apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz?

Al-i İmran
28. Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin. Kim bunu yaparsa, artık onun Allah nezdinde hiçbir değeri yoktur. Ancak kâfirlerden gelebilecek bir tehlikeden sakınmanız başkadır. Allah, kendisine karşı (gelmekten) sizi sakındırıyor. Dönüş yalnız Allah'adır.

Neden Müslümanları sevin dediğimi şimdi anlamışsındır @Cagdaser, neyse herkesin düşüncesi kendine göre güzel ve mantıklıdır.
Konuyu daha fazla uzatmayalım.

Neden Müslümanları sevin dediğimi şimdi anlamışsındır @Cagdaser, neyse herkesin düşüncesi kendine göre güzel ve mantıklıdır.
Konuyu daha fazla uzatmayalım.

Öyle sizin bu düşüncenize görede zaten, kafirlerin teknolojisini kullanıyor onların bilimine ilmine göre ilerliyoruz, insanlığın değil yani. Dediğiniz gibi herkesin düşüncesi kendine, uzatılacak bi yanı yok zaten.

Öyle sizin bu düşüncenize görede zaten, kafirlerin teknolojisini kullanıyor onların bilimine ilmine göre ilerliyoruz, insanlığın değil yani. Dediğiniz gibi herkesin düşüncesi kendine, uzatılacak bi yanı yok zaten.

Hocam nabtın sen öyle düşünen yok müslümanlar hem dini hemde fenni teknolojik konularda herkezden ileri olması gerekir.Allah rızası için insanlara faydalı olabilmek için zulüm gören kardeşlerine yardım edebilmek için ileride olması gerekir.Hemen böyle atıflarda bulunmayalım.

Poster bişileri hatılramak, unutmamak için asılır, iman eden varsa zaten Allah sevgisi daima içindedir unutmaz zaten iman edenin birinci yapması gereken şeydir, bu poster konusunda bilem dini karışdırmak şacmalıkdan başka bişi değildir, konu için söylüyorum.

Poster bişileri hatılramak, unutmamak için asılır, iman eden varsa zaten Allah sevgisi daima içindedir unutmaz zaten iman edenin birinci yapması gereken şeydir, bu poster konusunda bilem dini karışdırmak şacmalıkdan başka bişi değildir.

Aynen öyle, sen postere iman edecek kadar kültürsüz beyin ve nesil yetiştir sonra git ünlü ve ya idol alınan kişi kim olursa olsun onu suçla, öyle iş mi olur. ki burada kız sadece sevgisini ve hayranlığını belirtmiş orada din adamı diye geçinen kişilerin bunu anlatması gerekirken verdikleri cevap yanlış.

Poster bişileri hatılramak, unutmamak için asılır, iman eden varsa zaten Allah sevgisi daima içindedir unutmaz zaten iman edenin birinci yapması gereken şeydir, bu poster konusunda bilem dini karışdırmak şacmalıkdan başka bişi değildir, konu için söylüyorum.

Hocam kız zaten dini açıdan sıkıntısını soruyor siz de dini karıtırmamaktan bahsediyorsunuz :D

Orda tabi soracak, ancak yazımı okursan sonunda '' konu için söylüyorum'' dedim, fazla büyütüyorlar bu konuda... anlatabildim mi?

Büyütülen bişe yok herkez görüşünü söylüyor şu an sakin bir tartışma ortamı var sıkıntı yok .

Ben size şu kadarını söyliyim önemli olan yetiştirelen nesilin bilinci neyi neyden ayırt edebileceğini bilmesi, ileriye dönük gelişimci bi yaşam sürdürmesi ben bu soruyu soran kızı sağlıklı yetiştirildiğini düşünmediğim için savunmuyorum zaten. Konu biber mıdır nedir o da değil zaten, keşke oradaki din adamı daha mantıklı herkese örnek olabilecek bi cevap verebilseymiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri