Kinq
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir insanın başka bir insana hayranlık benimsemesinden daha doğal bir şey ne var asıl sorun bence, allahla aynı tefeye koyan kafalardır idol aldığımız isim mesala bu işte muslera06 ( Serkan Abi ) bu da bunun gibi bir şey abartılacak bi yanı yok.
Serkan abiyi forumdaki neredeyse herkes sever ve örnek alır ama neden çünkü burada ki insanlara yararları var. Biberin kime yararı var? işte böyle düşündükçe gençlerimiz saptırılıyor neden onu sevip onu saysın Müslüman kimse kalmamış mı ki onu seviyor ve odasına asıp tapıyor ?
Nisa Suresi
144. Ey iman edenler! Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin; (bunu yaparak) Allah'a, aleyhinizde apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz?
Al-i İmran
28. Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin. Kim bunu yaparsa, artık onun Allah nezdinde hiçbir değeri yoktur. Ancak kâfirlerden gelebilecek bir tehlikeden sakınmanız başkadır. Allah, kendisine karşı (gelmekten) sizi sakındırıyor. Dönüş yalnız Allah'adır.
Neden Müslümanları sevin dediğimi şimdi anlamışsındır @Cagdaser, neyse herkesin düşüncesi kendine göre güzel ve mantıklıdır.
Konuyu daha fazla uzatmayalım.
Öyle sizin bu düşüncenize görede zaten, kafirlerin teknolojisini kullanıyor onların bilimine ilmine göre ilerliyoruz, insanlığın değil yani. Dediğiniz gibi herkesin düşüncesi kendine, uzatılacak bi yanı yok zaten.
Poster bişileri hatılramak, unutmamak için asılır, iman eden varsa zaten Allah sevgisi daima içindedir unutmaz zaten iman edenin birinci yapması gereken şeydir, bu poster konusunda bilem dini karışdırmak şacmalıkdan başka bişi değildir.
Poster bişileri hatılramak, unutmamak için asılır, iman eden varsa zaten Allah sevgisi daima içindedir unutmaz zaten iman edenin birinci yapması gereken şeydir, bu poster konusunda bilem dini karışdırmak şacmalıkdan başka bişi değildir, konu için söylüyorum.
Hocam kız zaten dini açıdan sıkıntısını soruyor siz de dini karıtırmamaktan bahsediyorsunuz![]()
Orda tabi soracak, ancak yazımı okursan sonunda '' konu için söylüyorum'' dedim, fazla büyütüyorlar bu konuda... anlatabildim mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.