B
Bonna
Guest
Merhaba arkadaşlar,
Youtube'a video yüklüyordum index almadığını görünce kafam attı iyice bıraktım yüklemeyi felan şu kazançların kesinleşmeme konusunu irdelemeye başladım.
r10 da bi konu buldum konu budur.
KAZANÇLARIN KESİNLEŞMEMESİ R10
Sonrasında [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] 'nin şu postu dikkatimi çekti;
Ekim kazanclari kesinlesmeyenlerin kazanci Aralik ayinda Kasim ayi kazanci ile birlikde kesinleserek yansitilir arkadaslar.Dolar-Tl gecisinden dolayi bazi adsense hesaplarinda veya normal siradan adsense hesaplarinda bu tur dengesizlikler oluyor.
Ama bu tezi çürüten başka bir post gördüm ;
Muslera kardeş benim eylül kazançlarım kesinleşmedi. bunun için de yorum alabilir miyim ? (Kapanmadan dolayı. not : ama ekim kazancı kesinleşti)
Ve ödemesini almış.
O da bir umut aralık 11 i bekliyor eylül kazançları için.
Yani benim burdan çıkardığım sonuç şudur:
Youtube'a video yüklüyordum index almadığını görünce kafam attı iyice bıraktım yüklemeyi felan şu kazançların kesinleşmeme konusunu irdelemeye başladım.
r10 da bi konu buldum konu budur.
KAZANÇLARIN KESİNLEŞMEMESİ R10
Sonrasında [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] 'nin şu postu dikkatimi çekti;
Ekim kazanclari kesinlesmeyenlerin kazanci Aralik ayinda Kasim ayi kazanci ile birlikde kesinleserek yansitilir arkadaslar.Dolar-Tl gecisinden dolayi bazi adsense hesaplarinda veya normal siradan adsense hesaplarinda bu tur dengesizlikler oluyor.
Ama bu tezi çürüten başka bir post gördüm ;
Muslera kardeş benim eylül kazançlarım kesinleşmedi. bunun için de yorum alabilir miyim ? (Kapanmadan dolayı. not : ama ekim kazancı kesinleşti)
Ve ödemesini almış.
O da bir umut aralık 11 i bekliyor eylül kazançları için.
Yani benim burdan çıkardığım sonuç şudur:
Ekim kazancı kesinleşmeyenler o paranın üstüne bir bardak su içiyor,kasım kazançlarıyla yollarına devam ediyor!
---------- Mesaj saat 01:11:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:55:05 civarında gönderildi. ----------
@schizopat [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION] [MENTION=2536]payniko[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=2344]fsever[/MENTION] [MENTION=129]jokerboy[/MENTION] [MENTION=491]indispensable[/MENTION] [MENTION=4089]kasta37[/MENTION] [MENTION=2011]CrazyYT[/MENTION] [MENTION=3995][/MENTION][MENTION=332]sinan307[/MENTION]