Eylül kazancı kesinleşmeyen biriyle tanışdım(iyi haber)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Youtube'a video yüklüyordum index almadığını görünce kafam attı iyice bıraktım yüklemeyi felan şu kazançların kesinleşmeme konusunu irdelemeye başladım.

r10 da bi konu buldum konu budur.

KAZANÇLARIN KESİNLEŞMEMESİ R10
Sonrasında [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] 'nin şu postu dikkatimi çekti;

Ekim kazanclari kesinlesmeyenlerin kazanci Aralik ayinda Kasim ayi kazanci ile birlikde kesinleserek yansitilir arkadaslar.Dolar-Tl gecisinden dolayi bazi adsense hesaplarinda veya normal siradan adsense hesaplarinda bu tur dengesizlikler oluyor.

Ama bu tezi çürüten başka bir post gördüm ;

Muslera kardeş benim eylül kazançlarım kesinleşmedi. bunun için de yorum alabilir miyim ? (Kapanmadan dolayı. not : ama ekim kazancı kesinleşti)

Bu arkadaşlar skype'den konuşuyorum şuan.
Eylül kazancı kesinleşmemiş.
Ekim kazancı kasım 11 de kesinleşmiş.
Ve ödemesini almış.
O da bir umut aralık 11 i bekliyor eylül kazançları için.

Yani benim burdan çıkardığım sonuç şudur:

Ekim kazancı kesinleşmeyenler o paranın üstüne bir bardak su içiyor,kasım kazançlarıyla yollarına devam ediyor!​

---------- Mesaj saat 01:11:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:55:05 civarında gönderildi. ----------

@schizopat [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION] [MENTION=2536]payniko[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=2344]fsever[/MENTION] [MENTION=129]jokerboy[/MENTION] [MENTION=491]indispensable[/MENTION] [MENTION=4089]kasta37[/MENTION] [MENTION=2011]CrazyYT[/MENTION] [MENTION=3995][/MENTION][MENTION=332]sinan307[/MENTION]

bence bundan sonra ayın 9 unda filan tüm kanalların videolarını gizlemek lazım bunlar yine son dk kapatır para kazanmayı fln kasımıda yalan ederler :D

bu konuuyu abartmaya başladınız son acılan 10 konudan 3ü param kesinleşmedi su olmadı bu olmadı . ay sonuna kadar bekleyin. bi gelişme olmazsa zaten paralar gitmiştir. o bunu dedi bu sunu dedi olayları tamamen temsilidir. hala para kazanmaya kapatılan kanalların parasının ödenip ödenmedigi konusunda bi ortak fikre varamamışken siz neleri kurcalıyorsunuz.

serkan abide eger gercekten bişeyler konusunda %100 emin olsaydı o konuyuda r10daki eski postlarında degil burda acacagı yeni konularda göreblirdik.

oda öncelerden başına gelmiş olayları varsayımsal veya verilere göre yorumlayarak post atıyor. onun basına geldi diye sizede aynısı olacak degil.

ay sonunu bekleyin. para gelmesse birdahaki ayın 12sini bekleyin ha o zamanda kesinleşmediyse gitti paralarım diye konu acarsınız. simdilik bi ara verin.

bu konuuyu abartmaya başladınız son acılan 10 konudan 3ü param kesinleşmedi su olmadı bu olmadı . ay sonuna kadar bekleyin. bi gelişme olmazsa zaten paralar gitmiştir. o bunu dedi bu sunu dedi olayları tamamen temsilidir. hala para kazanmaya kapatılan kanalların parasının ödenip ödenmedigi konusunda bi ortak fikre varamamışken siz neleri kurcalıyorsunuz.

serkan abide eger gercekten bişeyler konusunda %100 emin olsaydı o konuyuda r10daki eski postlarında degil burda acacagı yeni konularda göreblirdik.

oda öncelerden başına gelmiş olayları varsayımsal veya verilere göre yorumlayarak post atıyor. onun basına geldi diye sizede aynısı olacak degil.

ay sonunu bekleyin. para gelmesse birdahaki ayın 12sini bekleyin ha o zamanda kesinleşmediyse gitti paralarım diye konu acarsınız. simdilik bi ara verin.

paranın pesinde degilim.
adsense tehlikede mi? onu bilmek istiyordum sadece.
Ki skype'den sen 20 sine kadar kesinleşir yoksa banlanır demiştin ;)

paranın pesinde degilim.
adsense tehlikede mi? onu bilmek istiyordum sadece.
Ki skype'den sen 20 sine kadar kesinleşir yoksa banlanır demiştin ;)

öyle bişey dedigimi hatırlamıyorum. sorunlu kanalların varsa banlanır demişimdir yoksa durup dururken banlanır diye yazdıgım bir cümle varsa göster bizde görelim?

bulundugun sektörde devam ettikce millete kanallarını reklam etmeye devam ettikce adsensen herzaman tehlikede.ayrıca pini girilmemiş adsense tehlikede olsa ne olacakki acılır yenisi kanallar taşınır sorun kalmaz.

paranın peşinde degilsen mevcut bulunan konulardan devam edin.sözlerim dogrudan sana degil bu durumu yapan herkeze yönelik.

biton konu varken hali hazırda artık su konu acma işini bırakın. mevcut konularda birbirinizi etiketleyerekde görüşebilirsiniz.

bence bundan sonra ayın 9 unda filan tüm kanalların videolarını gizlemek lazım bunlar yine son dk kapatır para kazanmayı fln kasımıda yalan ederler :D
aynı şeyler benimde aklımdan geçiyordu şimdi.bir ay sonra aynı olayları yaşayacağız gibime geliyor..

ayin 8 inde aldim dedim sana a bonno :) dekontuda gördün sen o parayi alacaksin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri