arkadaslra süper bir taktik buldum
face kasmak isteyenler kimlerrrrrrrrr? 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaslra süper bir taktik buldumface kasmak isteyenler kimlerrrrrrrrr?
![]()
aylar öncede vardı ama ceza yiyorsun işte
hocam bende kasıyor suan 100+ oldu![]()
senin tel numaran vs ekli mi?
yok fake hesap bu zaten ondan vermedım
yok fake hesap bu zaten ondan vermedım
---------- Mesaj saat 02:43:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:41:58 civarında gönderildi. ----------
ayrıca belki arkadaslık ısteği gondermenizi bloklar belki face ama suan bloklasa bile size istek gelmeye devam ediyor haberınız olsun
fake oldugunu anladım zaten de tel numarası yokken ikide bir doğrula demiyor mu ya ? bana diyor bana mı garezi bu facebookun? doğrulama yada güvenlik için ne tür ayarlar yaptın?
---------- Mesaj saat 02:44:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:43:56 civarında gönderildi. ----------
hesabı komple kilitleme ihtimalide var
bilmiyorum hocam bu hesap benim eski biraz ondan denk gelmedim. çok kasan var bu yöntemle kitleneceğini sanmıyorum
---------- Mesaj saat 02:48:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:46:01 civarında gönderildi. ----------
Ve gelen arkadaslıklar genellikle romanyalı![]()
herhangi bir ekstra güvenlik ayarı yaptın mı peki?
dostum hesaba erişim engellendiiyiki fakede denedim arkadaşlarını fotograflardan tanı diyor bende kimseyi tanımadıgım için hesap uçtu
![]()
dostum hesaba erişim engellendiiyiki fakede denedim arkadaşlarını fotograflardan tanı diyor bende kimseyi tanımadıgım için hesap uçtu
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.