facebook arkadaş ekleme limiti

• Kullanıcı yns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış

yns

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar;
facebook hesabıma çok yoğun şekilde arkadaş ekleme istekleri geliyor. 2 saat içinde 1700 kişiyi onayladım. facebook uyarı vermeye başladı. bu işlevi uygunsuz kullanıyorsunuz diye. şuan 600 tane onay bekleyen kişi var. facebook uyarısına ragmen kullanıcıları onaylasam herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba?

merhaba arkadaşlar;
facebook hesabıma çok yoğun şekilde arkadaş ekleme istekleri geliyor. 2 saat içinde 1700 kişiyi onayladım. facebook uyarı vermeye başladı. bu işlevi uygunsuz kullanıyorsunuz diye. şuan 600 tane onay bekleyen kişi var. facebook uyarısına ragmen kullanıcıları onaylasam herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba?

Çıkar !!!

Bende 2200 ekledım , suanda 1.000 bekleyen vardı onaylamaya devam ettım Bloke koydu :D

Lütfen nasıl yaptıgını , hangi içerikle yada hangi dilde oldugunu paylasma (o sistem de çöp olmasın)

Çıkar !!!

Bende 2200 ekledım , suanda 1.000 bekleyen vardı onaylamaya devam ettım Bloke koydu :D

Lütfen nasıl yaptıgını , hangi içerikle yada hangi dilde oldugunu paylasma (o sistem de çöp olmasın)

yok hocam paylaşmam merak etme. bloke kalktı mı sonradan?

bekle yarın devam et ve onaylarken 1 2 saat aralık koy 300 tane onayladın mesela 2 3 saat ara ver

Yok paylaşma yok paylaşmam ne var sanki güzel bir kız profili koy 2 3 resim sizinki gibi profilli 3 5 arkadaş edin zaten onlar geliyor bumu olay veya bunun daha koay ve basit farklı yöntemleride var.

Yok paylaşma yok paylaşmam ne var sanki güzel bir kız profili koy 2 3 resim sizinki gibi profilli 3 5 arkadaş edin zaten onlar geliyor bumu olay veya bunun daha koay ve basit farklı yöntemleride var.

Yorum yapmadan bi düşün ...
Paylaşılan herseyin akibetini 3 gün içşnde görüyoruz...

- partnerler
- yöntemler
- tel onay sistemleri
- vss vss ...

Sen 2 güzel kız resmi koyup devam et spama hocam ...

Bu arada diğer basit yöntemleri de var demiş susmuşsun ... Susma paylaş ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri