facebook arkadaş kasma

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

egva06

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar program veya site kullanarak değilde normal fake hesaba nasıl arkadaş kasılır organik şekilde güzelcene bi fake kasıp onu sayfaya çevirip videolarımı paylaşıcam?

okadar kolay olsaydı herkes aynısı yapardı. seri arkadaş eklemeleri olduğunda hesabınız bloke ediliyor zaten. zamana yayarak çalışma yapabilirsiniz. twitter'a da bakın isterseniz, orda şartlar facebook'a göre daha hafif. hemen askıya alınma durumu olmuyor.

okadar kolay olsaydı herkes aynısı yapardı. seri arkadaş eklemeleri olduğunda hesabınız bloke ediliyor zaten. zamana yayarak çalışma yapabilirsiniz. twitter'a da bakın isterseniz, orda şartlar facebook'a göre daha hafif. hemen askıya alınma durumu olmuyor.
hocam ben onu bildiğimden taktik istedim ben eklemiyeceğim onlar eklicek beni o tür taktikler istiyorum

Bayan hesabı ;-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

şöle kasılabilir bence fake kız profili açılır ordan değişik resimler anladın sen konur yüksek hitli sayfaların altına nasılsınız vsvs yazamadığım ero şeyler yazarsanız gelir bence yada ekle konuşalım cam açıcam felan filan :D

hocam ben onu bildiğimden taktik istedim ben eklemiyeceğim onlar eklicek beni o tür taktikler istiyorum

Anladım hocam ben, eskiden vardı öyle bir sistem. Şimdi var mı yok mu hatırlamıyorum. Adı aklıma gelmiyor. Fakat geçenlerde açtığım fake hesaba 70-80 arkadaşlık isteği gelmişti ilk gününden. Ve sanki ben göndermişim gibi hepsini kabul ettiğimde hesap yine patladı. Facebook izin vermiyor sanırsam artık eklesekte, eklensekte bi sıkıntı çıkarıyor. Aklınızda bulunsun. Kolay gelsin.

Anladım hocam ben, eskiden vardı öyle bir sistem. Şimdi var mı yok mu hatırlamıyorum. Adı aklıma gelmiyor. Fakat geçenlerde açtığım fake hesaba 70-80 arkadaşlık isteği gelmişti ilk gününden. Ve sanki ben göndermişim gibi hepsini kabul ettiğimde hesap yine patladı. Facebook izin vermiyor sanırsam artık eklesekte, eklensekte bi sıkıntı çıkarıyor. Aklınızda bulunsun. Kolay gelsin.

hocam patlamaması için tel onayımı gerekiyor?

hocam patlamaması için tel onayımı gerekiyor?

tel onayı yaptım, güvenliğe takıldı yine. onları geçtim. bu sefer önce 2 sonra 1 hafta sonra 1 ay arkadaş ekleme-kabullere kapatıldım. sonrası malum. geçen sene filan çok iyiydi. sayfa birleştirme muhabbeti vardı şimdi var mı bilmiyorum. ozamanlar çok yapmıştım. şimdi hiç bilmiyorum bile ne alemde bıraktım hocam. yapabiliyorsanız dediğim gibi twitter yapın, ticaretindede güzel para var eğer güzel bir hesap yakalarsanız fenomen 100k lık olursanız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri