Facebook download upload programı yazdırılacak

burakorkmaz3

Kayıtlı Üye
Merhaba , facebook download upload programı yazdırmak istiyorum .

Ytpro nun ( kullanan varsa ) facebook versiyonu gibi.

Daha detaylı bilgi için skype ; almondcooler

Ben zamanında upload yazılımını yapmıştım. Dizi ve film siteleri sahipleri için seriyükleme yapabilmeleri içindi. Ama 5-6 yıl oluyor, sadece upload mu gerek? detaylandır burak hocam. Şuanda yazıcak vaktim yok işini görürse ücretsiz verebilirim

Ben zamanında upload yazılımını yapmıştım. Dizi ve film siteleri sahipleri için seriyükleme yapabilmeleri içindi. Ama 5-6 yıl oluyor, sadece upload mu gerek? detaylandır burak hocam. Şuanda yazıcak vaktim yok işini görürse ücretsiz verebilirim

Hocam facebooktan toplu download yapması gerekiyor aslında kalanı ekstraya giriyor ama lazım olan şekil ; Facebook sayfasından toplu video indirecek ( açıklamasıyla birlikte ) ve kendi facebook sayfama upload edecek :( Karışık bir türlü bulamadım kaç kişiyle konuştum görüştüm yararı olmadı. Ama en basit haliyle toplu download etse bile kâfi şu durumda.

Hocam facebooktan toplu download yapması gerekiyor aslında kalanı ekstraya giriyor ama lazım olan şekil ; Facebook sayfasından toplu video indirecek ( açıklamasıyla birlikte ) ve kendi facebook sayfama upload edecek :( Karışık bir türlü bulamadım kaç kişiyle konuştum görüştüm yararı olmadı. Ama en basit haliyle toplu download etse bile kâfi şu durumda.

Merhaba hocam,

Hım download için ayrı bir yazılım elimde mevcut değil fakat videoyap ile bunu kolayca yapabilirsin hocam.

Toplu Video
Kanal Seçme : Sadece indir
Özellik Seçimi : Diğer Botlar -> Kanal/Sayfa Çek
Facebook media sayfa linkini gir hocam.
28 den fazla videosu varsa hocam aşağıda sayfa değiştirme ile değiştirirsiniz.

Yani bunun için elimde bot olsa verirdim ücretsiz ancak bu şekilde de pc ne videoları indirebilirsin.

Merhaba hocam,

Hım download için ayrı bir yazılım elimde mevcut değil fakat videoyap ile bunu kolayca yapabilirsin hocam.

Toplu Video

Yani bunun için elimde bot olsa verirdim ücretsiz ancak bu şekilde de pc ne videoları indirebilirsin.

Mehmet hocam videoyap facebook tan ındırmede yapıyormu? :D

Merhaba hocam,

Toplu Video

Tamamdır teşekkür ederim hocam , peki video başlığını falan indiriyor mu o şekilde misal başlığı "çok güzel muhteşem aman tanrım video.mp4" bu şekilde mi indiriyor acaba yoksa direkt video idleriyle mi indiriyor ? Tekrar teşekkür ederim.

Mehmet hocam videoyap facebook tan ındırmede yapıyormu? :D

Anasayfa/Toplu linkde 115 site tanımlı. Hepsinden indirebilir.
Toplu Videoda ise 23 site tanımlı. Hepsinden tek tuşla yüzlerce video indirebilir.

Benim evime yakın çarşıda toplam 20 mağaza var. Ben 4 yıldır o evde oturuyorum 2 ay önce bizim çarşıda fotoğrafcı ve kuyumcu olduğunu anladım. Arabayla günde 2 kez önünden geçiyor, haftada 1-2 kez önünden yürüyorum. İnsan birşeye ihtiyacı olmadan önündekilere bakmıyor :)

Tamamdır teşekkür ederim hocam , peki video başlığını falan indiriyor mu o şekilde misal başlığı "çok güzel muhteşem aman tanrım video.mp4" bu şekilde mi indiriyor acaba yoksa direkt video idleriyle mi indiriyor ? Tekrar teşekkür ederim.

Başlıkla indiriyor hocam.

İndirilcek videonun adı : Burak Korkmaz Bir Efsane
Bilgisayarına inecek ismi : Burak Kormaz Bir Efsane.mp4

Toplu Videoda ise 23 site tanımlı. Hepsinden tek tuşla yüzlerce video indirebilir.

Benim evime yakın çarşıda toplam 20 mağaza var. Ben 4 yıldır o evde oturuyorum 2 ay önce bizim çarşıda fotoğrafcı ve kuyumcu olduğunu anladım. Arabayla günde 2 kez önünden geçiyor, haftada 1-2 kez önünden yürüyorum. İnsan birşeye ihtiyacı olmadan önündekilere bakmıyor :)

Doğru söyluyorsun Mehmet hocam :) Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez hesabı oluyo biraz da :) Emeğine sağlık ...

Sanırım benim aradığım şey hocam çok teşekkür ederim deniyeyim hemen.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoyu bir türlü indirmedi facebooktan pc ye . Destek den yazdım bir bakabilir misin ? Üyelik Id : 13919

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri