Selamun Aleykum. Bu aralar işsiz biri ile uğraşıyorum. Fotoğraflarımızı alıp hesap açıp arkadaşlarımı ekleyip bırakıyor ne paylaşım yapıyor ne mesaj atıyor kimseye cidden çok sinirlerimi bozmaya başladı. Öyle yoğun çalışıyorum ki şuan kafamı kaşımaya vaktim yok gidip şikayet etmekle filan uğraşmak istemiyorum. Acaba öğeyi denetleden vs bu numaranın eksik kısımlarını bulma gibi bir durum var mı ?
Cidden sinirlerimi çok bozmaya başladı bu kapattırdığım yüzüncü hesap filan galiba uğraşırsam çok kötü uğraşıcam ama şikayet etmeden bir şekilde bu numarayı bulma veya karşılıklı konuşma durumunda (facebook üzerinde) ipsini bulma gibi bir durum var mı ?
Bu arada kendim artı arkadaşlarım günler önce kaç tane şikayet etmemize rağmen facebook hala bir iki hesabı kapatmıyor bu da ayrı saçma bi durum.
Cidden sinirlerimi çok bozmaya başladı bu kapattırdığım yüzüncü hesap filan galiba uğraşırsam çok kötü uğraşıcam ama şikayet etmeden bir şekilde bu numarayı bulma veya karşılıklı konuşma durumunda (facebook üzerinde) ipsini bulma gibi bir durum var mı ?
Bu arada kendim artı arkadaşlarım günler önce kaç tane şikayet etmemize rağmen facebook hala bir iki hesabı kapatmıyor bu da ayrı saçma bi durum.