Facebook Hizmetleri | Uygun Fiyatlı Sayfa Beğeni, Durum Beğeni, Video İzlenim ve Yorum!

Sosyal Hedef

Yasaklanmış
Web sitesi
www.sosyalhedef.com
xBd5zQ.jpg

CSKIWT.jpg

fO2WPP.jpg

Terim Kısaltmaları

G.G = Gün Garanti
ÖB G= Ömür Boyu Garanti
K.Y = Kendin Yaz

Twitter var mı ? varsa ne kadar ve bot mu ?

Ref varsa talibim
sağlıklı hizmet olursa 15+ sayfa için alım yapacağız

Ref varsa talibim
sağlıklı hizmet olursa 15+ sayfa için alım yapacağız

Ne yazık ki ref sağlayamıyorum 6 kişiye ana konuyla beraber ref sağladım, daha fazlası mümkün değil. Uygun fiyatlı servislerin garantisi bulunmuyor. Biz servislerimize güveniyoruz fakat düşüş yaşanma ihtimali tamamen Facebook platformuna bağlı oluyor. Bu yüzden işiniz garanti olsun istiyorsanız Ömür Boyu Garantili servisimizi kullanabilirsiniz. Düşüş yaşanırsa telafisi sağlanıyor.

Ne yazık ki ref sağlayamıyorum 6 kişiye ana konuyla beraber ref sağladım, daha fazlası mümkün değil. Uygun fiyatlı servislerin garantisi bulunmuyor. Biz servislerimize güveniyoruz fakat düşüş yaşanma ihtimali tamamen Facebook platformuna bağlı oluyor. Bu yüzden işiniz garanti olsun istiyorsanız Ömür Boyu Garantili servisimizi kullanabilirsiniz. Düşüş yaşanırsa telafisi sağlanıyor.

Teşekkürler bilgilendirme için
kolaylıklar dilerim o zaman :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri