Facebook İçin Şöyle Bir Hizmet Versek ?

reklam_34

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şuan yapan var mı bilmiyorum. Sadece yine sizin isteğinizle harekete geçeceğim

Sayfanızdaki herhangi postu şuan elimde olan 300+ gruplarda paylaşıp elimdeki 15 adet 3000+ arkadaşı olan hesaplarda paylaşsam sayfanızın erişim olayı muhakkak iyi olacaktır. Beğenide gelecektir. Böyle bir hizmet veren var mı bilmiyorum. Ama yapsak nasıl olur?

Kendi Sayfamda Denedim (pek uğraşmadan yapılan bir çalışmaydı)

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

yorumlarınız benim için önemli :)

ben bu yöntemle youtube videolarıma hit çekiyorum :) çokta güzel oluyor yani böyle bir konuyu bende zamanında açmak istedim ama sayfam ve videolarım ifşa olmasın diye açmadım ama mutlaka alıcı çıkar hocam

Fiyat uygun olursa neden olmasın :)

o fiyat aralığı nedir acaba biraz yardımcı olurmusunuz :)

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

ben bu yöntemle youtube videolarıma hit çekiyorum :) çokta güzel oluyor yani böyle bir konuyu bende zamanında açmak istedim ama sayfam ve videolarım ifşa olmasın diye açmadım ama mutlaka alıcı çıkar hocam

bizde öyle yapıyoruz hocam ama amaç ifşa değil site ve sayfaları biraz olsun canlandırmak. Site için süreklilik önemli :)

---------- Spam Engelliyici 01:51 ---------- Önceki Mesaj 01:50 ----------

yabancı içeriklerede olursa neden olmasın

gelen talep ne olursa artık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri