Merhaba arkadaşlar bir işle daha karşınızdayım.. 1 K Sayfa beğenisi 40 tldir ve katları olarak devam etmektedir. İnsiyatif kullanarak aldığınız pakete ilave %10 hediye ediyorum..
Bu durumda;
FİYATLANDIRMA:
1 K Beğeni + Maksimum %10 Hediye Duruma göre farklilik gösterebilir. (100 Beğeni) = 40 Tl ve katları olarak devam etmektedir.
Kategoriye göre begeni zamanı faklılık gösterebilir. Spesifik sayfalarda zaman uzayabilir.
Ayrıca Yüzde 20 indirim ile görselleriniz öne çıkarılır.
SÜRE:
Genel katagorili sayfalarla çalışmak istiyorum. Spesifikler zor oluyor.
Beğeniler tamamen organik geleceği için 1 K 2 günü bulabilir 1 günde de tamamlanabilir duruma göre farklılık gösterir. Genel içerikli sayfalarla çalışmayı tercih ediyorum genelde.
MAX MİN MİKTAR:
Max miktar o an ki stok ile sınırlıdır. Min limit bulunmamaktadır. 100 beğenide olabilir 10 beğenide.
ÖNEMLİ NOTLAR :
* Arkadaşlar beğeniler tamamen organik olduğu için silinme gibi bir durum yaşanmaz.
* Beğenen kişiler her yaş ve gruptandır.
* Hediye beğeniler benim insiyatifimde verildiği için yok yüzde 10 olmadı gibi durumlarla karşılaşmamak adına bir daha belirtiyorum. Yüzde 10 da gelebilir yüzde 5 de. Bu konu hakkında kimse ile tartışmak istemiyorum..
* Kafanıza takılanlar için iletişime geçiniz.
* Ücret peşin alınır.
Hizmeti iptal edip ücretinizi iade hakkım bulunmaktadır. Benimle çalışan kişiler bu maddeyi kabul etmiş sayılırlar.
R10 Referanslar
Wmaraci Referanslar
Bu durumda;
FİYATLANDIRMA:
1 K Beğeni + Maksimum %10 Hediye Duruma göre farklilik gösterebilir. (100 Beğeni) = 40 Tl ve katları olarak devam etmektedir.
Kategoriye göre begeni zamanı faklılık gösterebilir. Spesifik sayfalarda zaman uzayabilir.
Ayrıca Yüzde 20 indirim ile görselleriniz öne çıkarılır.
SÜRE:
Genel katagorili sayfalarla çalışmak istiyorum. Spesifikler zor oluyor.
Beğeniler tamamen organik geleceği için 1 K 2 günü bulabilir 1 günde de tamamlanabilir duruma göre farklılık gösterir. Genel içerikli sayfalarla çalışmayı tercih ediyorum genelde.
MAX MİN MİKTAR:
Max miktar o an ki stok ile sınırlıdır. Min limit bulunmamaktadır. 100 beğenide olabilir 10 beğenide.
ÖNEMLİ NOTLAR :
* Arkadaşlar beğeniler tamamen organik olduğu için silinme gibi bir durum yaşanmaz.
* Beğenen kişiler her yaş ve gruptandır.
* Hediye beğeniler benim insiyatifimde verildiği için yok yüzde 10 olmadı gibi durumlarla karşılaşmamak adına bir daha belirtiyorum. Yüzde 10 da gelebilir yüzde 5 de. Bu konu hakkında kimse ile tartışmak istemiyorum..
* Kafanıza takılanlar için iletişime geçiniz.
* Ücret peşin alınır.
Hizmeti iptal edip ücretinizi iade hakkım bulunmaktadır. Benimle çalışan kişiler bu maddeyi kabul etmiş sayılırlar.
R10 Referanslar
1k beğeni işlemi tamamlanmıştır. Kendisine bu özverili çalışmasından dolayı teşekkür ederim.
Wmaraci Referanslar