Facebook Organik Sayfa Beğenisi 1 K 40 tl + %10 Hediye

• Kullanıcı MybabyMED
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Abone ve Hayran Çekimi

MybabyMED

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir işle daha karşınızdayım.. 1 K Sayfa beğenisi 40 tldir ve katları olarak devam etmektedir. İnsiyatif kullanarak aldığınız pakete ilave %10 hediye ediyorum..

Bu durumda;

FİYATLANDIRMA:

1 K Beğeni + Maksimum %10 Hediye Duruma göre farklilik gösterebilir. (100 Beğeni) = 40 Tl ve katları olarak devam etmektedir.

Kategoriye göre begeni zamanı faklılık gösterebilir. Spesifik sayfalarda zaman uzayabilir.

Ayrıca Yüzde 20 indirim ile görselleriniz öne çıkarılır.

SÜRE:
Genel katagorili sayfalarla çalışmak istiyorum. Spesifikler zor oluyor.
Beğeniler tamamen organik geleceği için 1 K 2 günü bulabilir 1 günde de tamamlanabilir duruma göre farklılık gösterir. Genel içerikli sayfalarla çalışmayı tercih ediyorum genelde.

MAX MİN MİKTAR:

Max miktar o an ki stok ile sınırlıdır. Min limit bulunmamaktadır. 100 beğenide olabilir 10 beğenide.

ÖNEMLİ NOTLAR :

* Arkadaşlar beğeniler tamamen organik olduğu için silinme gibi bir durum yaşanmaz.
* Beğenen kişiler her yaş ve gruptandır.
* Hediye beğeniler benim insiyatifimde verildiği için yok yüzde 10 olmadı gibi durumlarla karşılaşmamak adına bir daha belirtiyorum. Yüzde 10 da gelebilir yüzde 5 de. Bu konu hakkında kimse ile tartışmak istemiyorum..

* Kafanıza takılanlar için iletişime geçiniz.
* Ücret peşin alınır.

Hizmeti iptal edip ücretinizi iade hakkım bulunmaktadır. Benimle çalışan kişiler bu maddeyi kabul etmiş sayılırlar.

R10 Referanslar

1k beğeni işlemi tamamlanmıştır. Kendisine bu özverili çalışmasından dolayı teşekkür ederim.

Wmaraci Referanslar

Nasil bi çalışma yapiyorsunuz? Panel vs mi kullaniyorsunuz yoksa reklam falan mi veriyorsunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri