Facebook Para Kazanma

savemrt

Kayıtlı Üye
Birkaç hafta önce bir arkadaş facebook'ta sayfa geliştirmesi hakkında tecrübelerini paylaşmıştı. Ben de heveslenip gireyim dedim.

Tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Kesinlikle Meta'dan, Mark Zuckerberg'den uzak durun bu adamın bütün sosyal medyaları böyle dolandırıcılık üzerine. Hep kazanayım ama kimseye zırnık koklatmayım. Neden mi böyle söylüyorum?

Yaklaşık 2 hafta önce sayfa açtım. Düzenli günlük 4 5 video atıyordum. Hiçbir ihtar, usulsüz bir şey yapmadım. Videolar iyi izlenme alıyor vs. Kanal takipçi sayısı 5k istiyor benim 10k idi örneğin 1m izlenme istiyorum benim 10m para kazanma talebinde bulundum. O da ne? bir günde günlük 2milyon izlenmeli kanalda izlenim sayısı 15e düştü. evet bildiğin 15e muhtemelen o 15'de benimdir. Her şeyi geçtim daha 1 haftalık organik gelen takipçiye bile videolar önerilmiyordu.

Tiktokçu dayıların teyzelerin mekanı meta'da pk açmak isterseniz sonucu bu oluyor. Diyeceksiniz ki sende bir sorun vardır böyle bir şey olmaz derseniz de bu konudan muzdarip yüzlerce insanın yorumunu okudum ilgili videolarda destekte. Yani diyor ki bana içerik üret ama para isteme.

Onun dışında bu sen misin ispat et diye telefon doğrulamasının yanında borsa doğrulaması gibi fotoğrafını ön cepheden çek gölge olmasın bilmem ne diye de saçmalıklar yaptı. Facebook sayfamı bırakın hesabımı da silip çıktım Allah belanı versin meta,facebook, threads, mark zuckerberg asla bir daha sana bulaşmam

Özgün çalışacaksın hocam özgün, eğer özgün içerik üretmezsen değil 1 lira zırnık vermez facebook adama. Sana da söylemiştim özgün çalışman lazım diye. Ben bana soran herkese özgün çalışırsanız kazanırsınız dedim, açtığım konuda da üstüne basa basa özgün çalışın dedim, spam, telifli videolarla sadece sayfa kasarsınız takipçiniz artar ama para kazanamazsınız olur ya belki kazansanız bile çok uzun sürmez. Facebook politikaları çok sert para kazanma konusunda, o yüzden özgün çalışmayacaksanız para kazanmayı unutun...

Son düzenleme:
Özgün çalışacaksın hocam özgün, eğer özgün içerik üretmezsen değil 1 lira zırnık vermez facebook adama. Sana da söylemiştim özgün çalışman lazım diye. Ben bana soran herkese özgün çalışırsanız kazanırsınız dedim, açtığım konuda da üstüne basa basa özgün çalışın dedim, spam, telifli videolarla sadece sayfa kasarsınız takipçiniz artar ama para kazanamazsınız olur ya belki kazansanız bile çok uzun sürmez. Facebook politikaları çok sert para kazanma konusunda, o yüzden özgün çalışmayacaksanız para kazanmayı unutun...

TEKRAR SÖYLÜYORUM ÖZGÜN ÇALIŞMAYACAKSANIZ FACEBOOKA HİÇ BULAŞMAYIN, EĞER ÖZGÜN ÇALIŞACAKSANIZ 20 SANİYELİK BİR VİDEODAN BİLE İNANILMAZ PARALAR KAZANIRSINIZ...

İŞTE SİZE İSPATI, 29 SANİYELİK ÖZGÜN BİR REELS VİDEO NUN KAZANDIRDIĞI PARA TAM 715 DOLAR. SANIRIM AÇIKLAYICI OLMUŞTUR...

fa6blmx.png

Hocam türkçe mi ingilizce mi içerik üretiyorsunuz

Benim de fb sayfam var yayın içi aktif ama reels reklamlar araçlarda gözükmüyor. Nasıl aktif oluyor reels reklamlar arkadaşlar

Hocam bu miktarı kazandıran reels kaç izlendi ve hangi kategoriler facebookta popüler?
Bilgi, eğlence, haber vs

Hocam yeni para kazanma şartlarına göre artık reels reklama göre para vermiyor, oynatıma ve performansa göre ücret veriyor, bu video 332k izlendi ve bir günde bu miktar videoya yansıdı, tahminim video performansına göre ödüllendirildi. Yani videonuzun performansına göre bir gün içinde ansızın bu miktarları görebilirsiniz.

Kategori olarak; eğer özgün ve düzenli çalışacaksanız youtube de ve instagram da tutan çoğu şey facede de tutar. Ben mesela herkesin çalıştığı bir kategoride içerik üretiyorum ama konseptim herkesten farklı. Yani bana göre işin özü olay kategoride değil, farklı olmaktadır.

Son düzenleme:
Hocam yeni para kazanma şartlarına göre artık reels reklama göre para vermiyor, oynatıma ve performansa göre ücret veriyor, bu video 332k izlendi ve bir günde bu miktar videoya yansıdı, tahminim video performansına göre ödüllendirildi. Yani videonuzun performansına göre bir gün içinde ansızın bu miktarları görebilirsiniz.

Kategori olarak; eğer özgün ve düzenli çalışacaksanız youtube de ve instagram da tutan çoğu şey facede de tutar. Ben mesela herkesin çalıştığı bir kategoride içerik üretiyorum ama konseptim herkesten farklı. Yani bana göre işin özü olay kategoride değil, farklı olmaktadır.

Peki hocam özgün çalıştığımız youtube kanalımda ki videolarımı fb ye yüklemek de özgün sayılır mı?

özgünlüğü belirleyen ne şimdi orası da önemli.

örneğin motivasyon hesapları oluyor, bolca motivasyon içerikleri paylaşıyorlar. bunları özgün değil diyip yasaklıcak mı? saçma. kimin üretimi olduğu meçhul tonla içerik var.

yine mesela slime hesabı olsun. isim cisim yüz göz görünmeyen slime videoları. videonun yarısını kesip oraya da bi araba yarışı videosu koyalım. (bu tür içerikler moda gibi şu an)

bu durumda böyle içerikler üreten kanalların kullandığı içeriklerin kime ait olduğunu bilmesi pek mümkün değil. telif vs de gelmez muhtemelen.

şimdi ödeme yapmaz mı bu tür bi hesaba, özgünlüğün sınırı nedir? yüz göz şartı mı var.

Peki hocam özgün çalıştığımız youtube kanalımda ki videolarımı fb ye yüklemek de özgün sayılır mı?

Evet hocam öyle çalışan bir çok kanal biliyorum, sorun yok yani özgünse rahatlıkla facebooka yükleyebilirsin.

Bugün facebook reels videolarından para kazanmaya başladım,sayfamı para kazanmaya uygun bulmuşlar,benim videoların izlenme sayısı düşük,takipçilerim de baya az,facebook'ta öne çıkarma seçeneği var,para verin videoların izlenme sayısını arttıralım diyorlar,para versek videoların izlenme sayısı artarsa reklam geliri de artar mı? Yoksa bu olaya girmeyeyim mi?

Bugün facebook reels videolarından para kazanmaya başladım,sayfamı para kazanmaya uygun bulmuşlar,benim videoların izlenme sayısı düşük,takipçilerim de baya az,facebook'ta öne çıkarma seçeneği var,para verin videoların izlenme sayısını arttıralım diyorlar,para versek videoların izlenme sayısı artarsa reklam geliri de artar mı? Yoksa bu olaya girmeyeyim mi?

Bana sorarsan o olaya hiç girme, eğer videolarına güveniyorsan içerik üretmeye devam et, videoların kaliteliyse zaten otomatik olarak keşfete düşer.

580 takipcim benimki açılmadı.Reels attimmi izleniyor.video atsam izlenmiyor.Yaslilari hedef alin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri