- Web sitesi
- www.ytpara.com
Facebookta profilinizi kimlerin incelediğini görebiliyormuyuz ? Bilginiz varmı * ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Facebook uzmanları konuya davetlisiniz
öyle bişey yok aslında hiç olmadı. var dedikleri de yalan yanlış uygulamalardı. bir yerde okumuştum facenin sahibi bizzat söylemişti.
2 yıl boyunca Facebook ile ilgilendim böyle bir şey yoktu olmadı olamazda. Sadece uygulamaya üye çekmek için üretilmiş fikirlerden bir tanesidir.
Böyle şeylere inanmayınız.
Arkadaşım ister inan ister inanma
e vallahide billahide ilk zamanlar vardı 2009 gibi ben faceye 2007 de falan üye oldum istersen ispat ediyim
istiyosan konuda bi önceki yorumumu oku
çok güzel izah ettim
ilk zamanlar vardı ister inanın ister inanmayın dün gibi hatırlıyorum
bu arada şunuda ekliyim
önceki yorumda dediğim gibi ilk zamanlar vardı,
sonra dediğiniz gibi üye çekmek için alakasız uygulamalar çıktı faceme kimler bakıyor adı altında
siz anladığım kadarıyla bu saçma sapan asılsız uygulamalar çıktığı zamanlarda faceye üye olmuşsunuz
yada rastlamamışsınız
Arkadaşım ister inan ister inanma
e vallahide billahide ilk zamanlar vardı 2009 gibi ben faceye 2007 de falan üye oldum istersen ispat ediyim
istiyosan konuda bi önceki yorumumu oku
çok güzel izah ettim
ilk zamanlar vardı ister inanın ister inanmayın dün gibi hatırlıyorum
bu arada şunuda ekliyim
önceki yorumda dediğim gibi ilk zamanlar vardı,
sonra dediğiniz gibi üye çekmek için alakasız uygulamalar çıktı faceme kimler bakıyor adı altında
siz anladığım kadarıyla bu saçma sapan asılsız uygulamalar çıktığı zamanlarda faceye üye olmuşsunuz
yada rastlamamışsınız
maalesef hocam dediğiniz uygulamalar da son dönemde profilinde değişiklik yapanları, sizin profilinize bakmış diye gösteriyordu.
Sadece uygulamaya üye çekmek için üretilmiş fikirlerden bir tanesidir.
Böyle şeylere inanmayınız.
Şuan bu konuda bende tartışmam yemin etmeyin 'bence'. Benim arkadaşım uygulama yazardı bende satardım o günleri çok iyi hatırlıyorum bu sebepten dolayı dedim. Taktir sizin her zaman ki gibi herkese saygım sonsuz.
yanılıyorsun kardeşim
vardı gerçkten çalışan bir iki tane, ben bizzat test ettim, profilimi inceleyen şu şu videolarıma resimlerime bakan arkadaşlarımı teker teker görüyordum
yani ilk zamanlarda vardı, sonra face profilime kimler bakmış ismi adı altında hiç bu konuyla alakası bile olmayan uygulamalar çıktı, o uygulamalar sayesinde yani adam uygulamaya girdiği anda bu uygulama duvarıma bişeyler yazabilir arkadaşlarımı görebilir vs bunu kabul ediyodu, ve bu uygulamanın sahipleri bunu kabul edenlerin profilinde arkadaşlarının profilinde gereksiz reklam yazıları yayınlıyodu
şimdi eski facebook kullananlar bilirler bir ara hani facede listemizdeki arkadaşlarımız sürekli zayıflama ilacı falan reklamı paylaşıyorlardı,
illaki eski face kullananlar bu dediklerimi çok iyi anlıyorlardır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.