Facebook Profilime Kimler Bakmış ?

eskiden vardı böyle şeylerde artık kalmadı diye biliyorum ben

olan uygulamalar Viral yazılım bilginiz olsun kurmayın hesabınız istemediğiniz paylaşımlarda bulunabilir, istemedğiniz sayfaları beğenebilir..

öyle bişey yok aslında hiç olmadı. var dedikleri de yalan yanlış uygulamalardı. bir yerde okumuştum facenin sahibi bizzat söylemişti.

öyle bişey yok aslında hiç olmadı. var dedikleri de yalan yanlış uygulamalardı. bir yerde okumuştum facenin sahibi bizzat söylemişti.

yanılıyorsun kardeşim

vardı gerçkten çalışan bir iki tane, ben bizzat test ettim, profilimi inceleyen şu şu videolarıma resimlerime bakan arkadaşlarımı teker teker görüyordum
yani ilk zamanlarda vardı, sonra face profilime kimler bakmış ismi adı altında hiç bu konuyla alakası bile olmayan uygulamalar çıktı, o uygulamalar sayesinde yani adam uygulamaya girdiği anda bu uygulama duvarıma bişeyler yazabilir arkadaşlarımı görebilir vs bunu kabul ediyodu, ve bu uygulamanın sahipleri bunu kabul edenlerin profilinde arkadaşlarının profilinde gereksiz reklam yazıları yayınlıyodu

şimdi eski facebook kullananlar bilirler bir ara hani facede listemizdeki arkadaşlarımız sürekli zayıflama ilacı falan reklamı paylaşıyorlardı,
illaki eski face kullananlar bu dediklerimi çok iyi anlıyorlardır

2 yıl boyunca Facebook ile ilgilendim böyle bir şey yoktu olmadı olamazda. Sadece uygulamaya üye çekmek için üretilmiş fikirlerden bir tanesidir.
Böyle şeylere inanmayınız.

Mümkün olabilir. Ancak sizin profilinize bakan kişinin de o eklentiyi kurması gerekir .

2 yıl boyunca Facebook ile ilgilendim böyle bir şey yoktu olmadı olamazda. Sadece uygulamaya üye çekmek için üretilmiş fikirlerden bir tanesidir.

Arkadaşım ister inan ister inanma

e vallahide billahide ilk zamanlar vardı 2009 gibi ben faceye 2007 de falan üye oldum istersen ispat ediyim

istiyosan konuda bi önceki yorumumu oku
çok güzel izah ettim
ilk zamanlar vardı ister inanın ister inanmayın dün gibi hatırlıyorum

bu arada şunuda ekliyim
önceki yorumda dediğim gibi ilk zamanlar vardı,
sonra dediğiniz gibi üye çekmek için alakasız uygulamalar çıktı faceme kimler bakıyor adı altında
siz anladığım kadarıyla bu saçma sapan asılsız uygulamalar çıktığı zamanlarda faceye üye olmuşsunuz
yada rastlamamışsınız

e vallahide billahide ilk zamanlar vardı 2009 gibi ben faceye 2007 de falan üye oldum istersen ispat ediyim

çok güzel izah ettim

bu arada şunuda ekliyim
sonra dediğiniz gibi üye çekmek için alakasız uygulamalar çıktı faceme kimler bakıyor adı altında
siz anladığım kadarıyla bu saçma sapan asılsız uygulamalar çıktığı zamanlarda faceye üye olmuşsunuz
yada rastlamamışsınız

maalesef hocam dediğiniz uygulamalar da son dönemde profilinde değişiklik yapanları, sizin profilinize bakmış diye gösteriyordu.

çok güzel izah ettim

bu arada şunuda ekliyim
yada rastlamamışsınız

Şuan bu konuda bende tartışmam yemin etmeyin 'bence'. Benim arkadaşım uygulama yazardı bende satardım o günleri çok iyi hatırlıyorum bu sebepten dolayı dedim. Taktir sizin her zaman ki gibi herkese saygım sonsuz.

maalesef hocam dediğiniz uygulamalar da son dönemde profilinde değişiklik yapanları, sizin profilinize bakmış diye gösteriyordu.

kardeşim ben son dönemleri demiyorum bi yazdıklarımı okuyun ya

bak kendinizde dediniz son dönemlerde diye
ben çok iyi biliyorum son dönemleri
ben ilk dönemlerde vardı ve çalışıyordu diyorum, siz bana son dönemlerden bahsediyorsunuz

bak bu konuya 2 kere yazdım tekrar yazayım

ilk zamanlar vardı ve gerçkten gösteriyordu
son zamanlarda kaan bulutun aynen dediği gibi oldu
Sadece uygulamaya üye çekmek için üretilmiş fikirlerden bir tanesidir.

ben ilk zamanları anlatıyorum bilmem anlatabildim mi

Şuan bu konuda bende tartışmam yemin etmeyin 'bence'. Benim arkadaşım uygulama yazardı bende satardım o günleri çok iyi hatırlıyorum bu sebepten dolayı dedim. Taktir sizin her zaman ki gibi herkese saygım sonsuz.

kardeşim siz demin ben 2010dan beri faceboktayım dediniz bende 2010 dan önce vardı dedim
yani kendi gözlerimle görmesem gerçkten söylemem
sizlere yalan borcum mu var
neyse konu uzamasın tşkler saygılar

Facebook buna izin vermyior böyle bişey olsaydı zaten facebook un kendisinde olurdu extra uygulama olarak değil bu yüzden bu şekilde çalışabilen bi uygulama yok.

yanılıyorsun kardeşim

vardı gerçkten çalışan bir iki tane, ben bizzat test ettim, profilimi inceleyen şu şu videolarıma resimlerime bakan arkadaşlarımı teker teker görüyordum
yani ilk zamanlarda vardı, sonra face profilime kimler bakmış ismi adı altında hiç bu konuyla alakası bile olmayan uygulamalar çıktı, o uygulamalar sayesinde yani adam uygulamaya girdiği anda bu uygulama duvarıma bişeyler yazabilir arkadaşlarımı görebilir vs bunu kabul ediyodu, ve bu uygulamanın sahipleri bunu kabul edenlerin profilinde arkadaşlarının profilinde gereksiz reklam yazıları yayınlıyodu

şimdi eski facebook kullananlar bilirler bir ara hani facede listemizdeki arkadaşlarımız sürekli zayıflama ilacı falan reklamı paylaşıyorlardı,
illaki eski face kullananlar bu dediklerimi çok iyi anlıyorlardır

hocam o zaman ben çalışanına denk gelmedim. baktıklarımen hemen hepsi çalışmayan/alakasız şeylerdi.

Facebook profilimi 2008 de açmıştım ve hala aynı face ile devam ediyorum. Dediğin olayı bende biliyorum profiline kim girmiş ne yapmış vs diye . Ama tam olarak yansıtamaz dı . Facenin buna izin vereceğini sanmıyorum . Zaten öyle birşey olsa Mark enişte para ile satardı :D

Kız arkadaş bulmak için kurulan arkadaş sitelerinde olduğu gibi "profilene bakanlar" kısmı olsaydı, facenin amacı değişirdi. Gerçi amacı ilk açıldığında eski arkadaşları bulmak olan face zamanla ne sitesi olduğu belli olmayan bir site oldu. :) Oyun, video, uygulama ne ararsan var. Böyle bir eklentiyi yapmak onlar için zor bir şey olmaması gerek ama yapmıyorlar işte.. Banada lazım olmuştu zamanında..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri